Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 476
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 190
На нас нищо няма да ни раздават, така че.....

# 2 191
Е, на Уил, айде замъците може и той да раздава, ама и колиета и тиари ли Simple Smile
А на нас няма да дават, ама ние ще зяпаме и ще коментираме Wink клюките Wink

# 2 192
Да, то е ясно, ама дали дали на един, пък на други не дали и кой ще раздава ми все тая да ви кажа, аз там любимци нямам, пък те не са и чували за мен, така че....
Аз от моята камбанария обаче не бих могла да живея в този Кенсингтън, то това не е семейно жилище, ами някакъв музей и дворец, че и многофамилен змиярник. Как точно делят местообитанията си не знам, но аз обичам спокойствието и уединението, което там ми се струва че липсва.

# 2 193
Кенсигтон е голям дворец. Главната сграда е разделена на апартаменти, всеки със собствен вход. Отделно има други постройки, които служат за жилища, гаражи и пр. Едва ли се засичат много с останалите местообитатели.😂
Тиарите и бижута пак ще са на Уилям. Ако той подари нещо на Кейт, тогава тя ще може да го отпуска на снахите си един ден.😀

# 2 194
На вас може нищо да не раздават, ама аз проучвам къде ще учи Шарлот и там ще пращам сина. Wink Та се интересувам още кой замък ще е за нея и ще има ли стая за свекървата там.Simple Smile

# 2 195
Тиарите и бижутата семейни ли са или на короната?

п.п.То е ясно,че ще имат и семейни дрънкулки,но говоря за най-известните и познати накити.

# 2 196
Тиарите и бижутата семейни ли са или на короната?

п.п.То е ясно,че ще имат и семейни дрънкулки,но говоря за най-известните и познати накити.
Преди време се рових и пусках и тука. Бети има около 15-20 тиари лична собственост. Отделно кой знае колко брошки, гривни, колиета...
В този сайт са описани повечето тиари и корони на различните кралски семейства. За всяка пише чие притежание е:
https://www.tiara-mania.com/p/archive.html?m=1#United%20Kingdom

# 2 197
А защо на Мегито ни една не и отпуснаха, поне един път да се накичи досега?

# 2 198
Меган досега не е ходила на събития с тиари. Ако присъства на държавна вечеря, може да я видим накичена.
А защо на Мегито ни една не и отпуснаха, поне един път да се накичи досега?

# 2 199
Кенсигтон е голям дворец. Главната сграда е разделена на апартаменти, всеки със собствен вход. Отделно има други постройки, които служат за жилища, гаражи и пр. Едва ли се засичат много с останалите местообитатели.😂
Тиарите и бижута пак ще са на Уилям. Ако той подари нещо на Кейт, тогава тя ще може да го отпуска на снахите си един ден.😀
Това ми е известно, нали гледах снимки. Но туристите също допринасят за навалицата. А и нали трябва да стигнеш до този собствен вход все пак, едва ли имат подземни гаражи строени в миналите векове. Сигурно са го измислили де, аз вече писах, че се изказвам от собствената си камбанария. Но от друга страна дечицата им бяха снимани как карат колело в двора, това в по-отдалечено и изолирано имение няма как да стане.
Фифиана, все един апартамент ще има за свекървата, няма начин, аз не бих придиряла, даже в Жабешкото да ми дадат.

# 2 200
Всъщност имат и подземни гаражи.😅
Но, да там е доста по - оживено. Кейт са я засичали да разхожда децата из градините и парка до двореца. Сигурно затова им харесва и Анмър Хол. Там са съвсем инкогнито.

# 2 201
  • София
Всъщност имат и подземни гаражи.😅
Но, да там е доста по - оживено. Кейт са я засичали да разхожда децата из градините и парка до двореца. Сигурно затова им харесва и Анмър Хол. Там са съвсем инкогнито.
Имат прайваси, демек Joy

# 2 202

Тиарите и останалите бижута автоматЯчески ще станат за Кейтино ползване, когато бъдат короновани с Уилям. Не си представям той да си ги кътка в сейфа и жена му да ходи да го моли да сложи тази или онази тиара. Просто това не са неща, които подобават като занимавка на един крал, да разпределя кой какво бижу ще носи. Кейт ще се разполага и ще ги заема на когото прецени, че заслужава.

# 2 203
Тя едва ли ще иска писмено разрешение от мъжа си.😂 Останалите обаче сигурно ще трябва да търсят от Уил. Ако изобщо им е такава практиката. Бети не я знаем  сега като дава, дали някой идва да я пита може ли това или онова или тя решава изцяло.

# 2 204
  • София
Логично звучи кралиците да се занимават с бижута, първо Камила, после Кейт.
По повод бижутата, нали преди време се чудехме как става това заемане от Баба. Мисля че не е за всяко излизане - тя е заела определени неща на Камила, на Кейт и те ги ползват, а не ходят всеки път да се молят.

Докато сме на тема бижута, тези обеци били някога на Мария Антоанета. Цар Фердинанд ги подарил на жена си Мария-Луиза, а Симеон ги подарил като сватбен подарък на херцогиня дьо Монпасие, на снимката е снаха ѝ херцогиня дьо Вандом.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 11:46 от Lana

Общи условия

Активация на акаунт