Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 533
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 175
  • Чужбина
Много интересно изказване на кралския кореспондент Nicholas Witchell за положението в Бъкингамския дворец:

https://www.express.co.uk/news/royal/1205571/Prince-Andrew-inter … stein-latest-news

# 2 176
Спря му храната, пиенето, приятелите и даже на семейството 🙄 му наложи запор.
Пак лошо! Това не е ли мечтата на всяка уважава се българска снаха Joy

Нищо лошо не виждам ако наистина му е ограничила алкохола. Също и за приятелите - разните му там Скипита, Бъфита, Гупита и пр., с които се е натаралянквал и скачал гол по купоните. За храната не знам какво му е спряла, може би вие от кухнята сте повече в течение Simple Smile Остава семейството, ама то там никой не знае, може на него самия отдавна да му е писнало от семейния октопод.

Аз пак за Фрогмор Relaxed. Разгледах внимателно гугъл мап и пресметнах приблизително квадратурата. Значи, права съм била. Площта на къщата е около и дори над 45 м дължина, ширината е между 5-6 и 10 метра в различните части. Грубо - 30х10 и 15х5, общо някъде към 375 квадрата. Още и втори етаж толкоз..., пък нека им е зле! Ние с нашите кралски апартаменти можем само да им се подиграваме Wink

# 2 177
Скрит текст:
Снимка от фейсбук страница Rate my plate Group с коментар за Принц Андрю.
Коментарите за него след вчерашното интервю са, меко казано, не особено ласкави. В новините на Sky имаше интересен репортаж за бизнес връзките му с Арабския свят, Азербайджан, за подаръците на бившата/настояща съпруга, когато тя е в банкрут и т.н.
Гнусна история!

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 01:19 от G&B

# 2 178
Чарлз и бебето Андрю.

# 2 179
Абе то е ясно, че никоя от нас няма да откаже Фрогмор, ама не ни го предлагат. По-скоро сравнено с останалите на мен ми иде малко...никакво, но аз и не всеки замък харесвам. Каквото и да е, безимотни няма да останат. Просто аршина им е друг. Едно е да сравняваш Фрогмор с апартамент в Лондон, друго е с кралските замъци, които не са малко явно. Така и цялата драма - в обществото, в което са, са от последните, което хич, ама хич не е лошо, даже е далеч по-добре от първия ред. Но те искат първия ред, а не безметежния живот на богаташ с титла.

Както и да е, няма да седна да жаля Съсексови. За бабата исках да напиша.
Ми на 93, жената се наслаждава на последните си години. Според мен е отпуснала хватката отдавна и наистина корабът е малко без контрол. Лошото е, че ако Чарли стане крал - неговата няма да е по-различна. На толкова години, да си чакал цял живот...ми то освен да обираш само хубавината на службицата какво ти остава? Виж ако стане Уилям, може да има промени, защото той не е уморен от живота все още, има активни години пред себе си...а и е съвременник. Ще поживеем, ще видим...макар, че...тия столетници не мож ги надживее човек.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 08:42 от Анонимен

# 2 180
Семейната къща на Кейт, в която са живели преди да станат милионери и малко след това😀:
https://m.youtube.com/watch?v=Iop5mvLwXQ8&list=WL&index=97&t=0s

# 2 181
  • София
Имението на Ан Gatcombe Park е подарък за сватбата с първия мъж, Марк Филипс. Този подарък вече трябва да си е със сигурност на Ан, не като Анмър с неясна съдба 😀

# 2 182
Абе много му се надяваме на Уилям, ама дали? Показват хубави муцунки с жена му, ама от там насетне какво...не се знае като стане крал, накъде ще избие и той...

# 2 183
Камила можеше да си свали очилата при пристиганато и слизането от самолета.  Не е на почивка все пак, ужасно невъзпитано.
Връщам се да опитам да наваксам изписаното.

# 2 184
Уилям първо принц на Уелс да стане. Ще видим справя ли се, не се ли справя.😀

# 2 185
тия коментари къде ги пишат?
хахаха

# 2 186
  • София
Тогава Уилям става горе-долу човек. Преди това е бил ужасен. Биел е с децата в училище и ги е заплашвал, че ще ги хвърли в Кулата, като стане крал.

Хахахахахахааа - умрях от смях Joy

Направо си представих как класната на Уилям звъни на Кейт и й казва "Добър ден Ваше Височество. Обажда се класната на Уилям. Имаме оплакване от едно от децата в класа му, че принца го е заплашил, че когато стане крал ще го хвърли в кулата. Моля ви да обърнете внимание на принца. Приятен ден." Joy Joy Joy

# 2 187
Всъщност и на мен ми стана интересно за глезенето на децата от Даяна и корекциите на баба-кралица. Досега си мислех, че Даяна е държала те да бъдат безупречно възпитани и готови за бъдещите си функции в обществото, а това с кулата ме остави без думи, то очевидно е съчинено от детето след някаква история, която е чуло и му е казано, че един ден ще стане крал, тоест в детския мозък е останало това, че кралят може да прави каквото си ще....А относно надеждите към Уилям и Кейт като бъдеща кралска двойка - да ви кажа ми е все тая. Нито съм бритиш данъкоплатец, нито мисля, че имат някакво реално влияние в световната политика. Да показват там тоалети и усмивки, да откриват болници и училища....друго не вярвам да могат,  а и да им се позволява да правят.

# 2 188
Ааа, Кейти ще раздава местата по балконите и кралските бижута Wink И дворците Simple Smile

# 2 189
Защо Кейт? Това е работа на Уил.😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт