Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 143 164
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 3 015
Да, Бети се води държавен глава на Канада и Австралия, но и двете държави си имат отделен министър - председател. Сега на Канада е Джъстин Трюдо.

# 3 016
Ами..Велика Британска Империя..Империята е съставена от държави и колонии,всяка държава си има свой държавен глава(васална функция към короната) и т.н и т.н...

П.п.Кой питаше за датата на приема, 3/3/3 ?

Tрябва да се види стоенето на небесните телата и от там вече да се направи някакъв извод,инак 3ката,сама по себе си,е основа за просперитет на начинанието,без оглед за какво иде реч и с какъв заряд е,негативно или позитивно..

Я кажете малко повече за тоя прием,за какво иде реч?

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 18:09 от Какво?

# 3 017
  • Чужбина
Слънчицето София:

Софи:

Максима в Пакистан:

# 3 018
  • София
Оууу, Владимир тиара е ослепителна, но ми се струва твърде кралска за Кейт. Не вярнам на баба да й се откъсне от душата.
Или ще е с обичайната перлена тиара, или ще е с другата, която е носила по приеми.
Странното е, че до сега не е слагала втори път тази от сватбата.

Ей, дано баба отпусне нова. Такива красоти е нечовешко да се крият и никой да не ги вижда.

# 3 019
  • Чужбина
Я кажете малко повече за тоя прием,за какво иде реч?
Приемът в Бъкингамския дворец е само част от срещата на лидерите на НАТО на 3-4 декември в Лондон.

https://www.nato.int/cps/en/natohq/news_169754.htm

Това е среща, която се провежда всяка година, т.е. годишна среща е.

Тази година се отбелязват 70 години от създаването на НАТО.

Кралица Елизабет II ще организира прием за лидерите на НАТО в Бъкингамския дворец на 3 декември за отбелязването на 70-годишнината на НАТО.

Главите на държавите, членки на НАТО ще се срещнат на 4 декември във Уотфорд, за да обсъдят предизвикателствата пред сигурността, за да „гарантират, че НАТО продължава да се адаптира, за да пази населението си от близо един милиард души в безопасност“, според генералния секретар на организацията Йенс Столтенберг. (и ей такива подобни простотии и глупости ...)

Според мен, президентът на България следва да присъства на тази среща. Но дали е поканен на приема на Баба?

# 3 020
  • София
Само аз ли не видях Владимир тиара?

# 3 021

Бях виждала снимка на Камила с нея, но не съм сигурна дали не е фотошоп. Thinking

# 3 022
Сватбената на Кейт май и беше дадена само за сватбата. Тази с перлите Cambridge Lover's Knot мисля, че и е заета за постоянно. А третата - Lotus Tiara отдавна не сме я виждали.

# 3 023
  • Чужбина
Да допълня fallon_fallon - ето я Владимир:

Въпросът е кой ще я носи на приема.

# 3 024
Сега като гледам на Камила май е фотошопирана.

# 3 025
На Камила тиарата Владимир и колието са фотошоп.😂

# 3 026
  • Чужбина
На Камила тиарата Владимир и колието са фотошоп.😂

Мдааа ... Значи Владимир си е при Баба.

Ето я Лотус тиарата:

# 3 027
  • София
Баба ще си е с нея, поне така мисля аз. Много е представителна тази тиара, но с изумрудите ми хоресва повече.

Сега ще търся как са изглеждали всички на предходните приеми. Да погледаме.

# 3 028
Аз и Лотуса харесвам. Кейт и него да сложи, пак добре. Само не разбрах защо стана дума за Владимировата? Може и никой да не я сложи. Бети си ги върти.😀

# 3 029
  • Чужбина
Сега ще търся как са изглеждали всички на предходните приеми. Да погледаме.
Люксен, проблемът е, че тази гала вечеря Баба я дава в чест на 70-годишнината на НАТО. Минали години е нямало такава гала вечеря.

През декември има годишен дипломатически прием при Баба, а лидерите на НАТО си се срещат през декември, но не ходят в Бъкингамския дворец.

Някой да ме поправи, ако греша.

Ето ги на миналогодишния дипломатически прием на 4-ти декември (тази година май ще бъде на 11-ти, доколкото помня):

Кейт за същия прием през 2016-та:

Миналата година, Баба е носила The Girls of Great Britain and Ireland Tiara (Тиарата на момичетата на Великобритания и Ирландия), а Камила е носила Greville tiara (Тиара Гревил).

Ето я момичетата:

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 21:29 от Eleonora_27

Общи условия

Активация на акаунт