Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 142 961
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 3 060
Няма никакъв шанс да бъде на престола.

# 3 061
Ами аз въобще не мисля,че нещата опират до шанс.
Какво пречи Джордж да абдикира от престола в полза на сестра си?Може дори самия той изобщо да не иска да носи корона..

Времето ще покаже как ще се развият събитията

# 3 062
# 3 063
# 3 064
  • София
Здравейте и от мен! Чета Ви от няколко месеца, но чак сега се реших да пиша.Всяко начало на нова тема е вълнуващо и увлекателно четиво, което ме запали да следя темите. Като цяло живота на кралските особи е много интересен поне за мен, в този ред на мисли да споделя, че си купих книга за кралските скандали и там има родословия на почти всички кралски особи, ако имате интерес мога да ги снимам и прикача тук. А относно Кейт и Меган, повече симпатизирам на Кейт.

# 3 065
......има родословия на почти всички кралски особи, ако имате интерес мога да ги снимам и прикача тук.

Moля те,направи го!

# 3 066
  • София
......има родословия на почти всички кралски особи, ако имате интерес мога да ги снимам и прикача тук.

Moля те,направи го!

Добре, довечера след работа. Между другото като си купих книгата и видях родословията се сетих за "Кралски работи и клюки".

# 3 067
Вчера мернах една от сериите на Тюдорите и ми изникна един въпрос - навремето краля и кралицата са имали отделни покои, дали и сега е така? Дали баба Бети и Филип, Чарлз и Камила, Кейт и Уилям спят в една спалня и на едно легло или всеки си има ста,я и се събират само за "определени моменти"?

# 3 068
  • София
Баба и Филип най-вероятно, Чарлс и Камила - едва ли, Уилям и Кейт - не - разбира се, това си е мое мнение Simple Smile

# 3 069
Вчера мернах една от сериите на Тюдорите и ми изникна един въпрос - навремето краля и кралицата са имали отделни покои, дали и сега е така? Дали баба Бети и Филип, Чарлз и Камила, Кейт и Уилям спят в една спалня и на едно легло или всеки си има ста,я и се събират само за "определени моменти"?
Баба и Филип не живеят в един дворец. От септември до сега са се виждали едва 2 пъти.

# 3 070
  • София
Баба и Филип не живеят в един дворец. От септември до сега са се виждали едва 2 пъти.

Frowning

# 3 071

Значи това е тайната на дългия, щастлив и успешен брак - всеки сам в своя дворец.Revolving Hearts

# 3 072
Баба и Филип най-вероятно, Чарлс и Камила - едва ли, Уилям и Кейт - не - разбира се, това си е мое мнение Simple Smile
Баба и Филип винаги са имали отделни спални. За другите нямам идея/не съм чела.

# 3 073
Според мен другите са по-модерни, тоест, спят си заедно. Разбира се, при някои обстоятелства, например ако някой от двойката хърка като дъскорезница, може да не спят в едно легло, но определено не с като бабет и Филип - от първия ден в отделни, макар и свързани апартаменти.
Не знаех, че двамата са се виждали 2 пъти от септември, но е логично, щом е изселен в друга къща. Сещам се, че някой близо до Филип беше казал, че често му се случва както си седи да заспи. За жалост възрастта му ужасно напредна и не мисля, че ще е дълго между живите.

# 3 074
Това с отделните спални ми се вижда хем много тъжно, хем като се замислиш...с техния начин на живот къде би могъл да се усамотиш изобщо...освен в спалнята си. Трябва да има някакъв момент, в който да хлопнеш вратата и да имаш време за себе си
Поне в дворците място има, не е като в панелката
Къде са те, къде сме ние...

Общи условия

Активация на акаунт