Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 142 807
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 3 075
Е, къде можеш да се усамотиш- в "покоите" си, в своя апартамент, в своето крило на двореца, в своя дворец... Точно за тях не бих се питала къде се усамотяват, те служителите са им от помощ когато трябва, не им се пречкат.

# 3 076
Така е, но доколкото зная браковете им са по любов, не са уговорени, Елизабет и Филип не чувстват ли самотата вече на тези години, не им ли липсва половинката? Отделни спални разбирам, но отделни къщи?

# 3 077
О, не, след толкова години само страхът от самота и невъзможност за самостоятелен живот държат страците заедно- Тези нямат такъв проблем. Иначе не е лесно да търпиш някого 70 години

# 3 078
Особено дядо Филип.

# 3 079
Всъщност  ако  и ние обикновените имахме възможност и ние бихме имали отделни спални,много е удобно  особено ако заетоста на  двамата в брака е различна всеки със своя режим .След определени години това би било прекрасно удобство.

# 3 080
  • София
Много е гадно да ти хърка някой на ухото и с години да не се наспиваш. Та може и дедо ви Филип да се е спасил  в соло двореца от хронично недоспиване.

# 3 081
Oт време оно аристокрацията спи поотделно,даже и в различни крила на замъците си живеят.

п.п.Аз съм за този начин на живот,но уви,условията в които битуваме не го позволяват..

# 3 082
  • София
Този тоалет не знам как да го коментирам...страхотни червени обувки

Стара снимка на същата рокля

И малко за баланс в "скучната" сфера Simple Smile

# 3 083
На мен ми харесва, но само защото е на нея. Отиват и шарени, карнавалски дрехи.

# 3 084
При толкова стари хора като бабчето и Филип ,това да живеят напълно отделно и да се виждат рядко си е направо гениален ход. Laughing
Дедо Филип е на 98 и едва ли ще кара още 10 години. Бабчето ще го изгуби в много краен етап от живота си. Сега тренира този момент и свиква постепенно да живее без него. Без реално да го е изгубила. Няма да й се отрази толкова съсипващо психически. Баща ми умря 20 дни след майка ми,не успя да понесе загубата на 87- годишна възраст, след като са  били заедно 57 години. Психически възрастните стават нестабилни като малки деца, но съзнаващи напълно стойността на загубите.
Бабчето може да постави рекорд и след 10 години още да е жива, ако не се случи нещо изненадващо, имам предвид да умре в съня си някоя нощ, както става понякога с много старите. Подобно на малките деца.
Направо е от камък тази жена, страшно ако се държи Shocked

Пп бас ловя, че в минал живот Максима е била кралски шут при двора на някой владетел Joy В този живот оглежда двора от вътрешната му страна.

# 3 085
  • Чужбина
Светлосиният топ на Мери е страхотен.

Уилям говорил на танзаниеца Ерик Венант на суахили:

# 3 086
Говорил Уиляма на суахили, друг път Joy
то и аз мога да говоря суахили, даже цял доклад ще прочета, ако има кой да ми направи транскрипция на български и аз да папагалствам после Joy Ще ударя в земята и Доналд Туск, дето чете на български по време на председателството. Laughing
Уилито е научил няколко транскрибирани лафа, но ако трябва да си разменят разни внезапно текнали мисли на суахили, баш ще се справи Уили. Mr. Green

# 3 087
Този тоалет не знам как да го коментирам...страхотни червени обувки

Стара снимка на същата рокля

Като за цинагска сватба се е облякла. Но обувките са топ

# 3 088
  • София
Момичета, ще пробвам с една снимка с родословие, за да видя дали мога да направя скрит текст. 😁
Скрит текст:
Скрит текст:

# 3 089
Напуска Бъкингам и се отправя към Уиндзор

Общи условия

Активация на акаунт