Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 417
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
Да обръщаш медиите зорлем срещу себе си е голяма, голяма грешка. Тепърва има да ровят в мръсните ризи на Мегън. Няма лошо, ние ще се позабавляваме, а през това време на глупавия Хари току виж му писнало и разкарал претенциозната си жена. Много ми е странна Мегън. Все едно не е съвсем добре в главата. Кой нормален човек прави грешка след грешка, излагайки се пред целия свят? А просто може да си седи мирно и тихо и да живее в охолство с мъжа си и сина си. Но тя явно не е искала тих и осигурен живот. Искала е слава, светлините на прожекторите, първите редове на балконите, нали сама е казала, че никой повече няма да я кара да се премести. Хм...ще поживеем, ще видим.

Кога го е казала това и по какъв повод? Че нещо съм изпуснала, а пък много държа да съм в час с глупостите на Меган Simple Smile

# 1 921
  • Чужбина
Напротив, mar4ela, точно това са клюките. Клюката е, че Маркъл е пуснала слух, че Кейт се е скарала с тази Роуз, а Никол си е доизмислила останалото.

Можеш да го прочетеш на хиляди места това.

Аз нямам друго обяснение на отношението на Уилям към Маркъл. В началото я целуваше, а после дори не си говори с нея. Хари и Маркъл не отидоха нито веднъж да се съберат със семейството, т.е. избягват тотално Кейт и Уилям.

Вие как си обяснявате промяната в отношение на Уилям към Маркъл? Вярно е, че Уилям е голям чешит по характер, но не е нормално изведнъж така да си промениш поведението към някого.

# 1 922
Оф, тука стана "фантазиите ми, са много по-добри от фантазиите ти...". Очаквам скоро татко Маркъл да пусне тема в Семейни отношения.
Никаква фантазия не е.Ти споделяш ли лични и семейни неща пред недобронамерени хора,които да ги  използват срещу теб,когато им отърва.Странно би било,ако го правиш;

А интригата Кейт-някаква Роуз-някаква диагноза,дето запушва гърла Клиф,ми е кокошкарска.
Добре,Уилям спи и то с няколко любовници.Чудо невиждано.
Андрю е добре покрит.Още никой не се е върнал от оня свят,за да каже кое как е било на партитата им.

# 1 923
Да обръщаш медиите зорлем срещу себе си е голяма, голяма грешка. Тепърва има да ровят в мръсните ризи на Мегън. Няма лошо, ние ще се позабавляваме, а през това време на глупавия Хари току виж му писнало и разкарал претенциозната си жена. Много ми е странна Мегън. Все едно не е съвсем добре в главата. Кой нормален човек прави грешка след грешка, излагайки се пред целия свят? А просто може да си седи мирно и тихо и да живее в охолство с мъжа си и сина си. Но тя явно не е искала тих и осигурен живот. Искала е слава, светлините на прожекторите, първите редове на балконите, нали сама е казала, че никой повече няма да я кара да се премести. Хм...ще поживеем, ще видим.

Кога го е казала това и по какъв повод? Че нещо съм изпуснала, а пък много държа да съм в час с глупостите на Меган Simple Smile

Казала го е на агентката си, когата веднъж в салона за 1ва класа на летището са я накарали да стане и да се премести заради някакви, по-висши от нея.

# 1 924
  • София
Ако това са демонстрации от страна на Уилям, не говори добре за него.
Излизат от служба май, Коледа е, със семрйството си си-добра, лоша, жена е на брат ти, няма да ѝ накривиш шапката, но него ще го заболи, не бива така да се прави.
Не вярвам да е демонстрация от негова страна. Спекулира се с това много, но не мисля, че Уилям би засегнал по този начин.
Дори и да има нещо против нея, то по-скоро би си премълчал и преглътнал, заради брат си.
Уилям е зодия Рак и смятам, че за него семейството е над всичко.

Това е точно така. Но, както всички знаем, раците са и сериозни темерути, които не могат да бъдат лицемери. Така, като го гледам Уили ми се струва доста тежък характер /типично за неговата зодия/. Кейт също /типично и за нейната/. И, като не харесват Меган със сигурност са направили така, че тя много ясно да го разбере

# 1 925
  • На топло
Мегън все още няма британско гражданство 😂.
Май в Кралското семейство има повече задължения, отколкото привилегии.
Да си носи носи там скъпите парцали 😁......,а уважението не е автоматично придобито с брака.

Скрит текст:

# 1 926
Аз пък си мисля, че слуховете и историите за изневери на Уилям започнаха от прословутата "ергенска" ски почивка през 2017-та без Кейт, но намесени австралийска моделка и други жени.

# 1 927
Точно английското кралско семейство за мен са пример за тотални лицемери и двуличници. Даже още 2, 3 Мегита им пожелавам...Не да ми се снимат накипрени с индийци, пакистанци и пр. народи, откъдето са смукали ресурси и са ги избивали като кучета.

# 1 928
  • в морето до колене
О, те и испанците се проявиха.
Все пак 300 годишнината на Хавана е удобен повод с носталгия да си спомнят за колонизирането на Америка.
Още от началото на посещението им ме сърбяха пръстите да го напиша и да се вклиня в идиличните диалози за роклята на точки и плексигласовите обувки на кралицата.
Но пък от друга страна тези от бившите им колонии явно сами ги канят. Всеки път се чудя защо ли...

# 1 929
Скрит текст:
FACT AND FICTION, MORE QUESTIONABLE CLAIMS BY THE MAIL GROUP… AND THE REALITY
·      The claim: The Duke and Duchess “splashed out £5,000” on a copper bathtub.
 The truth: No such bath exists.

·      The claim: The Duke and Duchess “forked out £500k” on soundproofing to block out the noise of planes.
The truth: No such soundproofing exists.

·      The claim: The Duke and Duchess installed a “yoga studio”.
The truth: There is no yoga studio.

·      The claim: The Duke and Duchess built an “orangery”.
 The truth: No such orangery exists.

·      The claim: The Duke and Duchess built a tennis court.
 The truth: They did not build a tennis court.

·      The claim: The Duke and Duchess built a “guest wing” for her mother to stay in when she visited.
 The truth: This does not exist – and the claim is completely untrue.

Маркъл казва, че MoS лъжат за:
1. Шумоизолацията
2. Йога студиото
3. Оранжерията
4. Тенис корт
5. Крило за гости

Hello пише за (https://ca.hellomagazine.com/royalty/02019032650601/prince-harry … e-soundproof-home):
1. Шумоизолация ($65,000 soundproofing renovation)
2. Отделна част в имението за Дория (separate area for Doria)
3. Йога студио (https://www.hellomagazine.com/homes/2019091477740/meghan-markle- … e-frogmore-decor/)

Кой лъже и откъде всички медии са имали еднаква информация?

И защо Маркъл съди само 1 медия, при положение че за нея сигурно има негативни статии дори в Португалия и Япания.

Предполагам, че Лили не иска да ги коментира тия неща, а си държи на нейния предбрачен договор.

Да се чудиш и да се маеш, защо Маркъл не ги съди за тоя предбрачен договор. Защо не ги съди за тиарата, защо не ги съди за Шарлът, защо не ги съди, че пишат, че се е молила да пуснат някоя друга статийка за нея, защо не ги съди, че казват, че тя е твърдяла, че Ашли Коул я е свалял.

Тя всъщност защо не съди брат му на Ашли. Той каза, че тя лъже, че Ашли я е свалял.

Елеонора, нямало да искам да ти отговоря, ама моля ти се, обиждаш ме. 😄 Просто си имам живот извън бг мама и малко се позабавих с отговора.

В тези статии от списание Хелоу, които си ми сложила, къде точно се споменава, че за ремонтите са похарчени 2.4 милиона паунда? Такива цифри в списание Хелоу няма, а в Дейлито така пише, сега разбра ли защо съдят тях, а не списание Хелоу?

https://www.google.com/amp/s/www.dailymail.co.uk/news/article-71 … hmere-throws.html

Дейлито, ако не са се добрали до фактурите за ремонтите, ами са си измислили цифрите.....лошоооо. 😁 Ще ги осъдят, че стой и гледай. 😂

# 1 930
На агентката си го е казала, но не си спомням на летище ли беше или на тенис мач, накарали са я да се премести, заради някакви по-важни хора.

Иначе за мен драмата Мегънова е, както я е описала Ън - тъкмо жената по някаква невероятна случайност стигнала върха на върховете и се оказало, че мястото не само не е първо, ами там, където е, е едно от последните. Само че вече публично трябва да прикляка, да отстъпва и да изчаква. А преди никой не знаеше коя е и на кой ред е. Ама то човек, каквото сам си направи...

# 1 931
  • София
Ясно. Накарали са ММ да се премести заради по-важна особа и сега е щастлива, че вече никой няма да я кара да се мести, защото и тя е важна особа. Браво на жената - постигна си целта да не се мести. Малеее, много сериозни комплекси има това момиче. Пак казвам - много иска да се докаже пред някой определен човек. Ама много!

# 1 932
  • Пловдив
Аз не разбрах какъв е проблема със Шарлот?

# 1 933
  • Чужбина
Дейлито, ако не са се добрали до фактурите за ремонтите, ами са си измислили цифрите.....лошоооо. 😁 Ще ги осъдят, че стой и гледай. 😂
Отклоняваш въпроса.

Виж обвинението на адвокатите и прочети Hello.

Не ми говори за парите, а ми кажи, защо съдят MoS за помещението за гости, за йога студиото и за шумоизолацията, а не съдят Hello за това.

И как е възможно две отделни медии да публикуват еднаква информация, ако нямат един и същи източник?  Да не би да са се наговорили?

Това е което аз открих като пълна несъстоятелност. Представям си адвокатите какво ще разкрият.

Единственото, което могат да спечелят, е за авторстките права. Останалото са пълни глупости. Маркъл трябва да съди всички медии по света за нещата, които пишат за нея. Италианците за първия й мъж Joe Giuliano (ако не е вярно обаче), а немците няма да й стигне живота да ги съди за нещата, които пишат за нея (че имала психични отклонения).

Ясно. Накарали са ММ да се премести заради по-важна особа и сега е щастлива, че вече никой няма да я кара да се мести, защото и тя е важна особа. Браво на жената - постигна си целта да не се мести. Малеее, много сериозни комплекси има това момиче. Пак казвам - много иска да се докаже пред някой определен човек. Ама много!

Оооо, това с първа класа в самолета и аз го знам. Накарали са я да се премести заради някакви аристократи. УжасТ!

# 1 934
  • София
На агентката си го е казала, но не си спомням на летище ли беше или на тенис мач, накарали са я да се премести, заради някакви по-важни хора.

Иначе за мен драмата Мегънова е, както я е описала Ън - тъкмо жената по някаква невероятна случайност стигнала върха на върховете и се оказало, че мястото не само не е първо, ами там, където е, е едно от последните. Само че вече публично трябва да прикляка, да отстъпва и да изчаква. А преди никой не знаеше коя е и на кой ред е. Ама то човек, каквото сам си направи...

Има един лаф "По-добре пръв на село, отколкото последен в града" Никой не й е виновен на ММ, че е избрала да е последна в града, вместо първа на село. Сега да си трайка там на края на опашката и да се радва на късмета си

Общи условия

Активация на акаунт