Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 361
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 025
А при толкова много имоти защо трябва да живеят в един? Съмнявам се в тяхната къща да им липсват удобства. 😄

# 2 026
Кенсигтон е разделен на апартаменти. Кейбридж живеят в 1А, който някога се е обитавал от принцеса Маргарет. Има около 20тина стаи и преди да се нанесат му е направен основен ремонт.
Другите по - големи апартаменти също са заети от по - възрастни рояли, като Кент, които не искат да се изнасят.😂 Затова предполагам Съсекс са искали другаде, за да са на по - широко: Котиджа им е с 4 спални и детска. Южени по едно време е живяла в Кенсигтон в по - малко жилище с 3 спални. Сега може и да се е преместила при мъжа си някъде.

# 2 027
Есме, и аз съм на това мнение. А щом има място за Кент и Южени, със сигурност Съсекс са можели да живеят там, ако са искали.

# 2 028
Не зная какво са имали предвид адвокатите. Да вземат да излязат и да ни разяснят. 😄
😂
Те на съда да разяснят, пък ние все ще разберем после.
Есме, и аз съм на това мнение. А щом има място за Кент и Южени, със сигурност Съсекс са можели да живеят там, ако са искали.
Така е. Даже преди брака живяха пак в някакъв Котидж до двореца Кенсигтон, но беше малък - с 2 спални. Сещам се за някакъв слух, че на Кент им било предложено да се изнесат от техния голям апартамент, за да се нанесат Съсекс, но те отказали.
Във Фрогмор имат повече пространство.

# 2 029
Кейт и Луи ходят на Monkey Music Session
https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-7693691/amp/TALK-T … r_impression=true
Чарлз и Камила са пристигнали в Нова Зеландия
И при тях няма криене. Посрещането е официално

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 11:32 от TinoTino

# 2 030
Еми сигурно нещо се е случило за да ги/се преместят там. Като чета, ни инсталация, ни изолация е имало. Може и с външна тоалетна да е било Sunglasses Joy Занемарено, явно не е било предвидено за живеене от някого. Сигурно е било предвидено Харко да си остане в двореца. Размишлявам си просто Joy Нещо спешъл е станало , та къде, къде...."у трафопосто".

# 2 031
  • Чужбина
Значи, момичета, Дейли са написали, че шумоизолацията на "трафопосто" е струвала 50 000 паунда.

В една друга статия после пишат, че някой е казал, че може да е струвала 500 000 паунда, но Дейлито са питали и кралски кореспондент е отрекъл, че шумоизолация на подобен трафопост може да струва толкова.

Т.е. Дейли не твърдят, че това нещо струва толкова, а само казват, че някой експерт е казал, че може да излезе половин милион.

Цялата работа е изсмукана от пръстите.

Буквално ми се струва, че Мегън я е толкова яд, че са я сложИли да спи "у трафопосто", че съди медиите, за да си го изкара на някого.

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 16:29 от Eleonora_27

# 2 032
  • София
Хубави са всичките жилища на РФ. Без котиджа. Наистина, пред другите изглежда като къща за прислугата. Ето, кой къде живее в Кенсингтън.
Коментирано ли е, че Хилари е била на гости на херцогинята тези дни? Не видях да е коментирано в темата. А, срещнах в нета нещо подобно.

А, това е част от интериора на котиджа. Малко, като циганска къща ми изглежда-натруфено и претрупано

# 2 033
Последната снимка не е от "котиджа", а от имението. На котиджа таваните не са толкова високи.

# 2 034

Коментирано ли е, че Хилари е била на гости на херцогинята тези дни? Не видях да е коментирано в темата. А, срещнах в нета нещо подобно.

Да, коментирахме го. А след това е била привикана и от Уилям. Grin

# 2 035
И за цената на бебешкото парти са ги подпукали.

https://www.hellomagazine.com/royalty/2019111680667/meghan-markl … ight-baby-shower/

# 2 036
  • София

Благодаря! Аз, докато наваксам с 20+ страници и може да съм изпуснала нещо.

# 2 037
  • Чужбина
Във френската преса пишеше, че Хари и жена искали много да живеят в Уиндзор 😳😳.
Подмазвали са се на Баба 😅.
Това не мога да го разбера.........🙄имаш ( милиони ) искаш да бъдеш свободен, но се натискаш да живееш на гърба на другите.

Точно затова на мене ми е чудно, защо Маркъл съди Дейли. Чуждата преса такива неща пише за нея, че много прераждания ще й бъдат нужни, за да може да ги съди всичките за завоелираните им послания.

В други медии наричат Хари и Маркъл "Preach and Leech" (Проповед и Пиявица), но тях не ги съди.

# 2 038
Ето и снимка на парка Уиндзор и Котиджа на Съсекс:

# 2 039
Кое му е чудното, те имат право да си решат, кои медии да съдят.

В Дейлито статиите са тенденциозно и злобно написани, пореден пример е статия от онзи ден. Пишеха за работничките на Стела Маккартни, които са изработили палтото на Мегън, че работили за 3.50 паунда на час. Интересно ми е за колко ли на час работят в Алекзандър Маккуин, уви, за тях няма кой да напише. 😁

Общи условия

Активация на акаунт