Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 380
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 220
А да питам (изобщо някой знае ли) колко е голям апартамент 1 в Кенсингтън? А лятното имение на Кейт и Уилям-дето баба им подари за сватбата- колко е?
Около 20 стаи, на 4 етажа, отделно гаражи е "апартамента". 😀 Амнър Хол е на 2 етажа, не знам за броя на стаите. По принцип ми е интересно кой къде живее, но информацията за интериорите на домовете им е малка.

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 15:46 от Не се сърди, човече

# 2 221
  • София
Ето една стара статия за кухните на Кейт, но от това което пише, явно не изглежда така вече https://www.dailymail.co.uk/news/article-2673507/Ripped-gleaming … m-didnt-want.html

И тук има доста снимки http://housesofstate.blogspot.com/2013/

Последна редакция: пн, 18 ное 2019, 15:40 от Lana

# 2 222
  • Чужбина
Чарлз и Камила в Нова Зеландия:

(на Чарлз пръстите му продължават да изглеждат ужасно)

Типичният маори поздрав с носове:

Чарлито е голям ревльо:

# 2 223
Камила от известно време изглежда много добре. Стилиста и определено се справя.

# 2 224
Мале, Кемиту много страшна в лицето, тя Елизабет изглежда по-млада от нея.

# 2 225
И двамата с Чарлз изглеждат ужасно стари. Това ми се вижда на мен, въпреки твърденията на всички, че били много държеливи.Това е още едно нещо, заради което смятам ,че няма да седнат на престола двамата. Ако вече бяха крале, щеше да им е време да се замислят за оттегляне и да започнат да подготвят Уилям да ги замести. Пък те още хабер си нямат да заемат мястото на кралска двойка.

# 2 226
  • Mtl/Sf
Винаги съм си мислила, че Чарлз има някакво автоимунно заболяване и за това има червендалесто лице и възпалени и подути ръце, а и стъпала, както и видяхме на снимките със сикхите.

# 2 227
  • Разпиляна във въображението
Аз не бих живяла в тези дворци. Ще ме е страх да седна някъде, да се облегна или да се движа по-бързо от обикновен ход. Кой знае какво мога да счупя и повредя. То всичко е с историческа стойност Simple Smile

# 2 228
На родените и израсли там не им прави впечатление. На простосмъртните със сигурност им трябва време за адаптация.

# 2 229
  • Чужбина
Винаги съм си мислила, че Чарлз има някакво автоимунно заболяване и за това има червендалесто лице и възпалени и подути ръце, а и стъпала, както и видяхме на снимките със сикхите.
Да, прилича и на автоимунно, въпреки че първото нещо, за което се сеща човек, когато види толкова подути крайници, са бъбреци и сърце.

Пу-пу, прекрасни къдрици:

Водните кончета на Камила много ми харесват:

# 2 230
Убедена съм, че Чарли няма никакво намерение да отстъпва престола на Уилям и няма да го направи. Единствената възможност той да не седне е, ако се спомине преди бабет. Не знам колко е вероятно това, баба е държелива, и е не мисля, че ще абдикира, казвали са и преди, че тя приема царуването си като свещен дълг, спуснат и отгоре.

# 2 231
Аз не бих живяла в тези дворци. Ще ме е страх да седна някъде, да се облегна или да се движа по-бързо от обикновен ход. Кой знае какво мога да счупя и повредя. То всичко е с историческа стойност Simple Smile
Аз пък бих се страхувала, че ще изгубя децата из двореца - моите както обичат да се крият, ужас!

# 2 232
Елизабет може и да е държелива, обаче времето не прощава и представете си, че изпадне в деменция или нещо също толкова неприятно, съпровождащо остаряването на един човек, как ще си изпълнява задълженията? Не трябва ли да се оттегли достойно сама? Разсъждавам си просто, че не винаги смъртта трябва да е причина един монарх да се оттегли от поста.

# 2 233
Убедена съм, че Чарли няма никакво намерение да отстъпва престола на Уилям и няма да го направи. Единствената възможност той да не седне е, ако се спомине преди бабет. Не знам колко е вероятно това, баба е държелива, и е не мисля, че ще абдикира, казвали са и преди, че тя приема царуването си като свещен дълг, спуснат и отгоре.

Toва е ключов елемент у психиката на монарха.
А до колко имат право или не..Друга бира.

Скрит текст:
Но през призмата на извънземните ни съдатели/"божества"/,които са ни създали и са оставили отрочетата си за наместници на властта/нали по Божията воля уж/ този им начин на мислене има своето основание.

# 2 234
  • Чужбина
Аз пък бих се страхувала, че ще изгубя децата из двореца - моите както обичат да се крият, ужас!
hahaha hahaha hahaha

И по поляните ...

Ей тука Отъм (жената на Питър, т.е. снахата на Ан) гони Джордж, че той тръгнА нанякъде:

Кейт кара колело с децата в двора:

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1196134803843604480/pu/vid/ … EFrFqU.mp4?tag=10

Общи условия

Активация на акаунт