Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 378
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 250
Те си остаряват достойно, а  и като млади не са били с визия на холивудски звезди, просто коментирахме, че лицето на Елизабет изглежда като на девойка  в сравнение с това на Камила, а имат едно трийсет-четиридесет години разлика в годините. 

# 2 251
Само 21 са годините.
https://twitter.com/ArthurJEdwards/status/1196383442990026753
На тези снимки Чарлс прилича на Филип.

# 2 252
Снимки от карането на колела. Кейт и Луи също са били там. А аз виждам и някакви други руси деца. Оказа се, че е било през Септември, а не тази седмица

Скоро трябва да пристигнат

# 2 253
Децата да не са братовчедките Тиндал или Филипс?

# 2 254
Винаги съм си мислила, че Чарлз има някакво автоимунно заболяване и за това има червендалесто лице и възпалени и подути ръце, а и стъпала, както и видяхме на снимките със сикхите.

Ръцете и краката се подуват при ревматичните- ревматоиден артрит, реактивен артрит или Бехтерев. Лицето обаче не се променя при тях. Може съшо при подагра да се подува.
Ако е с автоимунно ревматично, със сигурност е на бета блокери. Те са ефикасни и не би се подувал толкова много. Отоците обикновено се явяват при криза. Ако не му действат, щеше да има отражение в стойката. Няма характерната стойка на артритите.
По тази причина залагам на сърдечни проблеми. Все ми се струва, че обича да си сръбва и това се отразява на сърцето.  При това положение също може да се подуе, а може би и да е така червен в лицето.

# 2 255
Чарлз явно с годините е станал по-чувствиителен. Човек като остарява и започва да си прави едни равносметки и да му се преподреждат приоритетите. Харесвам ги с Камила. Ръцете му изглеждат болезнени. Дано не го боли. Ако е болен или просто много уморен, също предполагам, че би отстъпил трона на Уилям. Та той вече е в сериозна възраст. Ако някога е имал желанието и амбициите за трона, то след всичко предполагам, че би ислкал просто да си изкара остатъка от живота мирно и спокойно. А иначе след Уилям, незнам защо, но имам усещането, че на трона би застанала Шарлът. Имам чувството, че само това дете носи енергията на Баба и само то може да бъде толкова достойно за трона, както Баба.
Фърги е отврат. Изглежда като застаряща недокла....на  лелка, облякла се все едно крещи че чака последният влак....
Кейти, ах Кейти. Колко много енегрия има тази жена. Толкова много неща на главата и ангажименти. Кога успява да е такава любяща майка. Шапка и свалям. При всичките възможности които има, тя не си хвърли децата 24 часа на отглеждане от някоя бавачка, а гледа всяка свободна минута да е близо до тях.

# 2 256
  • Чужбина
Баба тази сутрин:

Невероятно красиви коне.

# 2 257
Не е подагра. При Чарлз подуването е перманентно.

# 2 258
# 2 259
Страхотна Кейт ,   роклята е интересна. Искам да я видя с други бижута освен годежния и пръстен.

# 2 260
# 2 261

Красива Кейт, колебая се за роклята. Дантелата точно на гърдите май не ми допада...

# 2 262
  • Mtl/Sf
Винаги съм си мислила, че Чарлз има някакво автоимунно заболяване и за това има червендалесто лице и възпалени и подути ръце, а и стъпала, както и видяхме на снимките със сикхите.

Ръцете и краката се подуват при ревматичните- ревматоиден артрит, реактивен артрит или Бехтерев. Лицето обаче не се променя при тях. Може съшо при подагра да се подува.
Ако е с автоимунно ревматично, със сигурност е на бета блокери. Те са ефикасни и не би се подувал толкова много. Отоците обикновено се явяват при криза. Ако не му действат, щеше да има отражение в стойката. Няма характерната стойка на артритите.
По тази причина залагам на сърдечни проблеми. Все ми се струва, че обича да си сръбва и това се отразява на сърцето.  При това положение също може да се подуе, а може би и да е така червен в лицето.
Аз за лупус си мислех, заради специфичната червена "маска" на лицето. Не знам бета-блокерите дали биха го отървали от отока, по-скоро някакви диуретици, но няма значение.
На мен ми е симпатичен и го намирам за интересен и интелигентен човек, Камила също.

# 2 263
  • Пловдив
Иха! Екстра е!

# 2 264
  • Чужбина
Момичета, ето видео, на което се вижда по-добре цялата рокля:

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1196496358976446464/pu/vid/ … _hJQrU.mp4?tag=10

Общи условия

Активация на акаунт