Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 341
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 265
# 2 266
И гърбът

Роклята е нова. Маккуин. Всичко друго е носено и преди

# 2 267
Личи си, че е Маккуин. Много хубава рокля. Цялата Кейт много ми харесва.

# 2 268
При лупуса зачервяването е с форма на пеперуда и го има и на тила. Много е страшно там положението и до тази възраст вече да е с нов бъбрек, щеше да се чуе.
Като гледам как навдига чашите по разни сбирки, няма как да е на лекарства. Всички са силни и не вървят с алкохол. А спиране на лекарствата е равно на смърт при което и да е автоимунно. Човекът според мен си е битов алкохолик и вече му излиза налице.
Роклята на Кейт е красива. На какво събитие отиват?

# 2 269
Royal Variety Performance
The cast of Mary Poppins, Lewis Capaldi, Mabel, and Robbie Williams will be among the performers at the event tonight hosted by Comedians Rob Beckett and Romesh Ranganathan

# 2 270
  • Чужбина

Мери Попинс hahaha

# 2 271
  • Разпиляна във въображението
Много хубава двойка. Чудесни са.

# 2 272
В последно време, често виждаме докосвания от Уилям

# 2 273
Аууу, само на мен ли не ми харесва роклята. Черна дантела върху светла основа 😖

# 2 274
Роклята поръчкова ли е или я има в наличност?

# 2 275

Страхотна двойка..

# 2 276
На когото ще да е роклята, на мен тя хич, ама хич не ми харесва. В бюста като гола, очертава триъгълника... Не знам какъв му е бил замисълът, но прави жената да прилича на полугола одалиска в султански харем.  Неуспешна дреха, според мен. Малко като на Даяна роклята, която ви пуснах наскоро, с цъфналото точно на д-то цвете. А Кейт как не се е видяла, не знам.
Уилям и той не ми харесва. Започнал е да се гърчи, като говори с хората. Вярно, че е много дълъг, а високите хора инстинктивно се привеждаме към по-ниския събеседник, но той е бъдещ крал, по-дяволите. И да стърчи, какво! За озъбването да не говорим.

# 2 277
Невероятна е Кейт. Страхотна рокля и прическа.

# 2 278
Хич не ѝ стои на Катрин тази рокля.
Представям си Кити в нея, но не и Катрин.
Не ми харесва Confused

# 2 279
  • в сърцето на един мъж...
И двамата говорят с деца. Прието е, когато говориш с деца, да си на тяхното ниво. По това си личи, че е добре възпитан Уилям Simple Smile Нищо му няма на гърченето, много си е добре даже. И роклята на Кейт е страхотна.
Щеше да е изненада, ако ви беше харесала Simple Smile Трябва да е два номера по-малка, прищипана на гърдите, че да е правилната Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт