Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 332
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 280

Децата са искали да присъстват на събитието

# 2 281
Деца!?
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 00:35 от Не се сърди, човече

# 2 282
  • Чужбина
Не я намирам роклята на сайта на Маккуин.

https://ve.media.tumblr.com/tumblr_q16h44vlGT1qcnxtr.mp4

# 2 283
# 2 284
  • На топло
Ми красива е роклята😄.
На бялото, черно ли да кажа?
Проблем е, че Кейт я разхожда 😂😂😂

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 00:34 от Не се сърди, човече

# 2 285
Катрин има страхотно тяло, завиждам! Тъкмо гледах клипчетата, роклята много ми харесва, много красиво се движи.

# 2 286
И двамата говорят с деца. Прието е, когато говориш с деца, да си на тяхното ниво. По това си личи, че е добре възпитан Уилям Simple Smile Нищо му няма на гърченето, много си е добре даже. И роклята на Кейт е страхотна.
Щеше да е изненада, ако ви беше харесала Simple Smile Трябва да е два номера по-малка, прищипана на гърдите, че да е правилната Simple Smile

Абсолютно съм съгласна. Роклята е излята, прекрасна е  Кейт . Уилям съвсем естествено се навежда, няма детето на столче да се качи. И двамата са чудесна двойка.
Geia, Hello♥J, моля не правете прогнози кои не одобряват Кейт. Днес написах мнение за Мегън и веднага беше изтрито. .... Но пък по обидни критики за Кейт може - скумрия, одалиска в харем и пр.

# 2 287
Роклята е много секси, а Кейт изглежда много свежа. Този тип рокли излизат грозно на снимка, а и жената си изглежда гола Wink. Но е слаба, свежа, сполучлив тоалет и доста различен. Даже смел и неочакван от "света Кейт", Wink
За мен е сполучлив избор Wink

# 2 288
О, уау, Кейт е наслада за окото.

# 2 289
Значи още се трие.😂
Намерих, че роклята е поръчкова.
Чак гола не ми изглежда.😅 Стои изгладено и спретнато.
На 21 ще има награди и пак ще ги видим с Уил(междудругото и той изглежда добре😁) в официални тоалети.

# 2 290
  • София
Роклята е интересна, ефектна и запомняща се и стои прекрасно на Катрин. Но има нещо в нея, което не ми допада - може би нюд ефекта, комбиниран с ръба отпред. А с годините Уилям ми се струва все по-привлечен от жена си.

# 2 291
Като силует и модел - да, но без дантелата, очертаваща гърдите или друга основа.

# 2 292
Роклята изглежда по-добре отдалече. Отблизо дантелата е грозна, а и наистина изглежда разголена Joy

# 2 293
  • в сърцето на един мъж...
На видеото, където Кейт се движи, изглежда доста впечатляваща.

# 2 294
  • София
Красива двойка,красива рокля, красива Кейт! Пълнят очите направо!

Общи условия

Активация на акаунт