Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 344
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 880
Чисто визуално са ми най-симпатични Рания, Шарлийн и София от сегашните роялки. Харесвам и Меган и Кейт, но не са ми по никакъв начин впечетляващи. За Мери ми е същото мнението. От бившите роялки Грейс си ми е фаворит. Даяна смятам, че е била симпатична, но не й нещо специално. Не бих я нарекла красива, а по-скоро чаровна. Като цяло повечето кралски особи имат някакви козметични намеси и не може да се даде много обективно мнение. Като стил, всяка си има някакви попадения, но Кейт може би, макар и наричана скучна, ми е най-приятна като стил. Харесвам хората, които знаят кое им стои добре и се придържат към него, защото понякога експериментите с различните стилове не са никак приятни, а това е често срещано явление при кралските семейства.

# 2 881
  • Чужбина
Нещо смешно по неделному:

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1198264013601353728/pu/vid/ … 9oCyrb.mp4?tag=10

Шорлоте Казираги:

На Масако изобщо не й отиват такива шапки, а тя постоянно ги носи:

Рания - не ...

# 2 882
Рания преди много я харесвах. Беше ми свежа, оригинална, стилна. Последните няколко години, когато вече поостарява и и е време да отстъпи позицията на "водеща красавица" на някоя от дъщерите си, започна да прекалява със скалпела и и личи. От толкова много интервенции физиономията и започна да се изкривява и при нея и при Летисия вече много им личи. Трябва да спрат веднага. Мери ми е много приятна, стила и е ненатрапчив, класически, премерен, почти никога не ме е разочаровала. Максима е шармантна, цветна, интересна, такава е и по характер според мен. Шарлийн ми е като джокера. Съжалявам, че го казвам но тази жена води в личната ми класация за несполучливи фейсове на кралски особи. Толкова е наблъскана с ботокс, че вече дори и нормално не може да се усмихне. Освен това ми е много трагична. Все едно всеки момент аха да се разреве. Според мен е изключително нещастна в брака си и Монако и действа клоустрофобично. Да не говоря, че на всяко едно събитие все едно насила е там. Незнам, размишлявам си, дано да греша разбира си. Иначе ми изглежда много мила и земна, но според мен типаж визуално и като характер Алберт не и ходи.

# 2 883
  • Чужбина
Не, не е. Джени Пакъм е дизайнерката.

Ох, да. Кейт има доста неща на Джени Пекъм:

И зелената от Пакистан е Джени.

Кейт и Анджелина в еднакви рокли на Джени, но в различен цвят:

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 19:39 от Eleonora_27

# 2 884
  • Пловдив
На Кейт повече ми харесва как и стои😊

# 2 885
Според източници на "The Sunday Times" Уилям не бил фен на Андрю и е имал ключова роля при вземането на решение да бъде "уволнен". На Бети със сигурност не й е лесно.

https://nypost.com/2019/11/24/prince-william-played-key-role-in- … am-ouster-report/

# 2 886
  • Чужбина
Култова снимка на Летиция:

Култова снимка на Евгения:

Хубава Софи:

Ето това е роклята на Евгения:

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 20:24 от Eleonora_27

# 2 887
На мен пък ми прави впечатление, че ниските мъже от монарсите(а и не само) все взимат по-високи от тях жени и са много смешни до тях- Рания и мъж, Масако и мъж, Даяна и мъж Joy
Има и другата страна- мъжът е много висок, пък жената по-скоро със среден ръст и се кълчоти на разни токчета- Летисия и Мъж, Меган и мъж.

# 2 888
  • Чужбина
Според източници на "The Sunday Times" Уилям не бил фен на Андрю и е имал ключова роля при вземането на решение да бъде "уволнен". На Бети със сигурност не й е лесно.

https://nypost.com/2019/11/24/prince-william-played-key-role-in- … am-ouster-report/

William the Ruthless (Уилям Безмилостния) Wink

Пък една танцьорка (lap dancer) от тия, дето танцуват в скута на мъжете казала, че принц Андрю е духнал една малинка в бюста й на някакво парти, което бил органзириал Епстайн. Това се било случило преди 19 години, когато тя била на 21 години Scream

Тя работила тогава за Епстайн.

Това нещо вече наистина се превръща в лоша комедия.

Две от жените, които обвиняват Епстайн, съдят Епстайт Истейт (фирмата на Епстайн) за 100 млн долара.

https://www.cnbc.com/2019/08/16/two-alleged-jeffrey-epstein-vict … -100-million.html

Едната от жените тогава е била на 18 години, а другата - на 20.

# 2 889
Андрю не е много стока, но тези "парцалки" прекаляват. Като обикалят с частни самолети насам и натам и се фръцкат из луксозните вили им е хубаво, а после се изкарват жертви на сексуален тормоз. Тази пък се сетила и тя, че преди 19 години и тя жертва била. 🙄

# 2 890
Баба е стройна като пигмей..

# 2 891
  • Истински се вижда само със сърцето.
Така им изнася бе, ако могат да спечелят пари се пробват. Онези не са били стока, но и тези момичета не са били по-добри.

Уилям с това зелено сако ми прилича на персонаж от ирландска приказка 😂

# 2 892
  • Чужбина
Моза също има идеен гардероб, но тия пластични операции са й съсипали лицето.

С дЕдо:

С Чарлз:

С Баба:

# 2 893
  • Down south
Покрай всичките изцепки на ММ, се чудя, дали не е гледала твърде много филми от рода на "A Christmas Prince: The Royal Wedding" Netflix
https://www.imdb.com/title/tt8709036/
Булката (американка) разчупва протокол, традиции и каквото на човек му хрумне и има за разчупване, в едно кралското семейство
 "Кралството" е Aldovia  Party

# 2 894
Яяяя,баба и Рания как са се издокарАли..Като мартенички Joy

П.п.Червения тоалет на Рания е ужасен!

Общи условия

Активация на акаунт