Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 298
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 895
  • Чужбина
Яяяя,баба и Рания как са се издокарАли..Като мартенички Joy

П.п.Червения тоалет на Рания е ужасен!

Не, не, това не е Рания. Това е друга - Моза бинт Насер - консорта на шейха на Катар. Моза е по-възрастна от Рания.

Хубава статия за положението в кралския двор:

https://www.townandcountrymag.com/society/tradition/a29874005/ro … rew-meghan-harry/

Уилям Безмилостния хич да не се навива сега да прави четвърто бебе, че миналия път заспиваше по срещите с хората. Да вземе първо да оправи малко положението в двореца, защото е голям хаос.

Или Чарлз, или Уилям трябва да вземат Съсекс под себе си и да контролират изтичането на информация в пресата.

И какви са тия простотии, някой да има отделен ПР и да си пуска новини в пресата, когато му скимне.

И какви са тия отделни Инстаграм акаунти на членовете на кралското семейство? Това е пълна лудост.

# 2 896
Така ли?
Че те са като клонинги..
Напомнят ми нашата чалга гилдия,в която всички ползват едни и същи гримьори,фризьори и пластични хирурзи.И резултатът е нощни шкафчета произведени на конвейр..

# 2 897
Може да ви е смешно и да ви се струва налудничаво Joy но вече имам чувството
че Кралското семейство са го взели на прицел.. и не от обикновени репортери,папараци и
разследващи*журналисти, а от мощна международна група, която губи прекалено много
от излизането на Великобритания от ЕС..не знам как се стигна до този референдум
но след него, и най-вече последната 1/2 години започнаха да се говорят и случват неща
около тях ,които преди бяха немислими.."нещото" което ме накара да си мисля това, е
прочетеното за последната визита в Нова Зеландия на принц Чарлз и Камила,
..била нанесла страшен удар на монархията, искали да я отменят..според в-к Daily Star*
и всичко това на фона на скандала около принц Андрю и всичко останало, за което тук
сме  писали много и обсъждали като клюки..

# 2 898
  • Чужбина
Може да ви е смешно и да ви се струва налудничаво Joy но вече имам чувството
че Кралското семейство са го взели на прицел..

Споко, не си единствената. Това е отдавна тема в много други форуми.

Ето една по-стара статия в Таймс, която е интересна:

https://www.thetimes.co.uk/edition/news/mi6-fears-russia-can-lin … utm_content=22278

Само началото можеш да прочетеш, защото трябва абонамент.

MI6 все вика, че руснаците имат компромат с/у Андрю, но може да има предвид някой друг, а не руснаците. Wink

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 07:39 от Eleonora_27

# 2 899
  • Countryside
Е, те руснаците по дифолт са им виновни за всичко. И за Андрю и за Мегън даже. Joy

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 11:39 от Сиренце

# 2 900
  • Bristol
Е, те руснаците по дифолт са имвиновни за всичко. И за Андрю и за Мегън даже. Joy
То това си е традиция. Още министър председателя на лейбърите Харолд Уилсън, 1964, е бил заподозрян, като руски шпионин от кралицата, а излязло че шпионинът бил в двореца и още сума ти време го коткали, за да не се разприказвал 😂
Обогатиха ми се знанията покрай сериала Короната 😁

# 2 901
  • София
Максима в Пакистан днес, на тридневено официално посещение

Покрай Короната - придворна дама на принцеса Маргарет е издала мемоари
https://www.dailymail.co.uk/news/article-7518267/Princess-Margar … c-playground.html
https://www.tatler.com/article/lady-anne-glenconner-lady-in-wait … princess-margaret
Двете на о. Мустик

Мери и Фредерик на еднодневно посещение в Полша, много елегантна

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 13:21 от Lana

# 2 902
  • Down south
Кралицата е отменила празненството по повод юбилея на Андрю.

# 2 903
# 2 904
Чарлз и Камила също ще присъстват на приема на 3-ти Декември.

За Кейт нищо не се споменава. Ако Уилям нямаше ангажименти, може би и те щяха да присъстват.

# 2 905
Мегън пак ли е бременна ?

# 2 906
Четох някъде, че отново е бременна.

# 2 907
Ама тoя пеньоар,не го ли обсъждахме вече?

# 2 908
Ръката пред корема предполагам е навела тези мисли.

# 2 909
Последните проучвания показват, че Уилям и Кейт са най-харесвани.
Кралицата не участва в проучването

Общи условия

Активация на акаунт