Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 271
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 910
  • Чужбина
Кралицата, Беа и Моци били да видят Андрю в Уиндзор:

Чарлз на Соломоновите острови:

# 2 911
The sleeping dragon

# 2 912
  • Чужбина
Уилям в Кралската военна академия и по време на обученията за пилот-спасител:

# 2 913
Много готин Уилям.
Чарлз хич не се вписва, трябваше да е в облекло на местните. Simple Smile

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 19:56 от Fifiana

# 2 914
  • Чужбина
Чарли гол и с престилка hahaha

София:

Мери, но е отдалеч:

Още от Варшава:

Чарлз с ламите Легенда и Макс:

# 2 915
  • София
От британските рояли абсолютен любимец ми е Чарлз, след това Камила. В тях има живот, изглеждат човеци. Всички останали са километри назад, така възхваляваните тук Кейти, Уили и Бети са ми блудкаж. Фалшиви, та дрънкат. Меган я харесвах в началото, сега и тя спихна в това отровно семейство. Не обичам хора, които губят индивидуалността си, а тя се опитва да се промени. Не, не става, моме.
Поза и тиари, мне, благодаря. Ако перфектността е в точния парцал, който си наметнал, и точно отмерената стъпка, то не си заслужава. Бие на кухо.
Изхейтих, вече мога да си лягам спокойна.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 21:45 от бъръльо-бъръльо

# 2 916
Добре е Чарлс да избягва да се снима(и да се усмихва!!!) до коне,магарета,камили,лами и прочее чифтокопитни,щото се набива в очи една прилика,сякаш са далечни братовчеди..

# 2 917
  • Чужбина
Меган я харесвах в началото, сега и тя спихна в това отровно семейство. Не обичам хора, които губят индивидуалността си, а тя се опитва да се промени.

Семейство Съсекс имат само поддържаща роля в кралското семейство. Тяхната работа е да правят онова, което е добро за онези, които са преди тях.

Тук място за индивидуалност няма. Те са само дотолкова релевантни за монархията, доколкото помагат за по-добър имидж на наследниците.

Ако не помагат за добър имидж, а пречат, трябва да им ударят секирата.

# 2 918
  • София
Така мислиш ти. Аз мисля,че силата на всеки е в индивидуалността му. Мимикрия не харесвам за човеците.
Мегън на нищо не пречи, и тя като другите си разхожда токчетата, маха и целува бебетата. Казала нещо си, ама дори не е сигурно какво, голям праз. Тя е най-напред човек, после съпруга. Наемник е на последно място. Сори, ама в общия хор за света Кейт и треторазрядната няма да пея.

# 2 919
  • София
Индивидуалността също има граници. И в обикновено семейство, ако решиш да си прекалено индивидуален, другият ще си вдигне парцалките и хич няма да се чуди.
Това по принцип, не конкретно за Мегън.

# 2 920
Да ,колкото и грубо да звучи, е точно така ,както пише Елеонора. Може да се каже и по-засукано, ама си е пак същото. То затова  госпожа Меган толкова се дразни. Като всяка американка иска да казва кой ще кара влака, ама в Англията не дават. Laughing Laughing Тя не е виновна горката, такова й е възпитанието, обаче там, където е отишла, не се интересуват от нейното възпитание и искат да си изпълнява задължения, които са й вменили.Вместо тя да вменява задължения на другите, хах  Laughing Индивидуалност можеш да бъдеш навсякъде, но не и в кралското фемили. Там си първо изпълнител.

# 2 921
  • София
Хари не виждам да я е натирил, колкото и да се иска на някои. Определяла тя правилата, кои? С каква пола да се фръцне или коя бавачка да гледа НЕЙНОТО дете. О, ужасТ! Шок! Недейте така, момичета. Меган е точно никоя да определя правила. Както впрочем и другите рояли. Кво ще ѝ направи Баба? Няма да ѝ даде да поноси тиара или няма да я натика да живее някъде си. Joy Тормозът е на съвсем друго ниво, тънък и аристократичен, ако го има. Ама ние само си дращим. Ако Харков я разкара, защото баба така му казва, това ще е най-доброто и за нея, защото това не би било мъж, а ...тит...

# 2 922
Е, чакай сега..кой казва ,че тя определяла правилата. Тя иска, ама няма. Получава се като в оня разказ на Хайтов: едно е да искаш, второ да можеш и трето и четвърто да го направиш. Та и Меган така.

Какво ще й направи баба?
Нищо.Най-много да я тури в Жабешката къща, докато тя иска да живее в двореца Уиндзор Joy Какво му е на Жабешкото имение в края на краищата както викат някои тук Mr. Green
Пък тиарите много важно, ще ги наси кралицата голям праз Crossing Arms

# 2 923
  • Чужбина
Недейте така, момичета. Меган е точно никоя да определя правила.

Мегън плаща на собствена ПР фирма, която да я представя в медиите. Това е напълно недопустимо и Уилям и/или Чарлз трябва по най-бързия начин да вземат мерки, за да премахнат това недоразумение.

Също така говоренето с пресата не трябва да става през главата на Уилям и /или Чарлз. Или Кенсингтън, или Кларънс Хаус трябва да вземат Съсекс под шапката си и да им контролират всяко движение, засягащо работата им, както и комуникацията с пресата.

Не може приятелите на Мегън или хора от нейния тийм (тя защо, по дяволите, има отделен тийм????) да пускат инфо в медиите, както и когато им скимне. Някой трябва да им запуши устите, и то възможно най-скоро.

# 2 924
  • София
Ама вие как пък знаете тя какво иска? Защото аз толкова категорична не мога да съм и за членове на собственото ми семейство. Сега, може и да е абсолютна гад, но това от Туитър и престъпления като собствени пиари, няма как да разберем така ли е.

Общи условия

Активация на акаунт