Кралски Работи и Клюки - Ноември 2019

• 145 268
  • 3 268
  •   1
Отговори
# 2 925
Уилиам като какъв в момента би трябвало да раздава "правосъдие"?

# 2 926
  • Чужбина

Защо да не раздава, ако Кларънс хаус не желаят да се разправят със Съсекс?

Или Кралънс хаус, или Кенсингтън трябва да контролират Съсекс. Съсекс не трябва да имат отделен ПР и комуникация с медиите.

Трябва ли да обяснявам защо или е ясно като бял ден?

# 2 927
Значи източниците до Уилям могат да споделят с медиите, че никак не бил фен на Андрю, но другите да мълчат. 😉

# 2 928
Защото всяка жаба трябва да си знае гьола! И всеки да дава нареждания спрямо позицията, която заема, а не според това, каква се очаква да бъде тя след N на брой години.

# 2 929
  • София

Защо да не раздава, ако Кларънс хаус не желаят да се разправят със Съсекс?

Или Кралънс хаус, или Кенсингтън трябва да контролират Съсекс. Съсекс не трябва да имат отделен ПР и комуникация с медиите.

Трябва ли да обяснявам защо или е ясно като бял ден?
На мен не ми е ясно, но аз и не претендирам да ми пука особено.

# 2 930
  • Чужбина
Значи източниците до Уилям могат да споделят с медиите, че никак не бил фен на Андрю, но другите да мълчат. 😉

Да, разбира се. Кое е чудно в случая?

Маркъл няма право да пуска в пресата нищо, което не е контролирано или от Чарлз (Кларънс Хаус), или от Уилям (Кенсингтън).

Имам чувството, че Мегън и феновете на Мегън не разбират монархията ... ама грам не я разбират.

Защото всяка жаба трябва да си знае гьола!

Да, много хубаво го каза. Точно това имах предвид. Съсекс трябва да изпълняват само нареждания. Това им е мястото / гьолът на тях.

# 2 931
Чарлз е на есенна обиколка. Съответно Уилям изпълнява ролята му

# 2 932
С малката разлика, че Уили още не е "дорасъл" да извади меча и да защити короната. Ще дойде и това време, ама не е днес и няма да е утре.

# 2 933
Уилям на този етап не е в позиция да контролира никого, освен домочадието си. Да не говорим, че го виждам Кейтито да го върти на пръста си, той изобщо не смятам, че ще се оправи.

# 2 934
  • София
Елеонора, направо ме радваш с  ентусиазма си. Казвам го не с лошо. Просто  някои хора, визирам себе си, имат друго мнение и не приемаме монархията драматично.
Явно Уилям има друго мнение по въпроса и не пляска Съсекс през ръцете. Вместо това замята шала си и прави представление на масите. Мъжествено.

# 2 935
  • Чужбина
Лили, ти затова ли я пусна статията за Уилям Безкомпромисния?

За да ни докажеш, че и Уилям е имал мнение по въпроса.

Да, Уилям има право да има мнение по въпроса, както и да говори с медиите, когато си поиска.

За разлика от него, Съсекс нямат това право. Такова им е мястото във фирмата.

Елеонора, направо ме радваш с  ентусиазма си. Казвам го не с лошо.

Ама то и аз не го казвам с лошо.

Вземете друг пример - Виктория и Маделайн в Швеция. Или Виктория и Карл Филип. Значение има Виктория, Карл Филип си изпълнява задълженията на работното място и няма абсолютно никакво значение, какво мисли. Виктория е тази, която командва парада. Още отсега.

# 2 936
Повечето хора гледат на кралската фамилия като на обикновено семейство и затова разсъждават така. Пропускат момента ,че те са първо фирма, а после роднини. А в една фирма има йерархия и нисшестоящите изпълняват заповеди, а висшестоящите взимат решения.

# 2 937
  • София
Ън, един вид Съсекс не играят ролята в сериала за народа, наречен КС ли? Защото какво друго правят, освен да забавляват със сапунката си?

# 2 938
Аз имам въпрос. Кларънс Хаус и Кенсигтън Палас с какъв точно статут са? Офис, домакинство, разиденция? Домовете на другите рояли са само жилища или и те служат като офис/резиденция? Между другото останалите работещи рояли имат ли отделни екипи/ПР-и?

# 2 939
То пък голямото управление дето го правят, от тях реално нищо не зависи.

Общи условия

Активация на акаунт