Любители на кучета - 99

• 23 357
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Моето момченце днес чукна 15 и от утре започва 16-та годинка! Много го обичам, много искам да ми е живо и здраво и да е с мен! Нямаше торта, за пръв път реших, да не оформям торта, купих хубав телешки шол и телешка опашка. Излапка половината с апетит, той си го има, де, утре на закуска ще има още.

Скрит текст:
На рожден ден като на рожден ден, приготвих и за двукраките, но не е като преди, тъжен рожден ден беше. За мен, останалите и, особено малките, си се веселиха с Рекс, не че той много участваше. Като се сетя какви гонки организираха из апаратамента предни години, сега момченцето ми беше мирно.Изпроси си почерпка и от масата, никой не му се скара, почерпиха го. Отиде и си легна. Това е, нищо не е като преди, но все пак хубавото е, че го има.

Честит рожден ден на Рекс.Нека Ви радва още дълго време.

Поздрави от нас

# 196
  • sf
Да е жив и здрав Рекс още мноооого години!
Поздрави от Ней 😘

# 197
  • Bарна, морето, сините вълни
О, прекрасен Рекс! Да е жив и здрав още много дълго! Желая от сърце още време да си се любувате един на друг! ❤️ ❤️ ❤️ Сигурна съм, че това, което си му приготвила му е било по-вкусно от торта.
И дано всяко куче стигне неговата възраст.

# 198
Жив и здрав да е Рекс още много годинки и да ви радва! Simple Smile

# 199
# 200
  • София
Лабрекс, честит рожден ден на Рексун! Здрав и все така чаровен да е! Радвай му се още дълго време! HeartHeart EyesKissing Heart

# 201
Лабрекс, честит рожден ден на порасналото ви момче! Нека е здрав и да продължава да ви дарява с любов и щастие! Heart

# 202
  • У Диспансера ...♥♥♥
Честит празник на прекрасния Рексун ❤
Още много години да е с вас😘
Не е същото, но важното е че е с вас .

# 203
Благодаря за хубавите пожелания, да се връщат стократно на всички вас и вашите любимци! Hug bouquet
Ние с Рекс си направихме нощната обиколка из квартала, установихме, че всичко си му е на мястото, прибрахме се, през банята, при нас валя и разкаля доста, и сега рожденикът спи. Simple Smile
Нагледах се на сладки муцунки! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И аз обичам кончета, като Тинтинината хубавица! Heart Eyes Hug

# 204
  • София
Честит рожден ден на Рексунко! Flowers Hibiscus Да е здрав и да има още много годинки прекрасен живот!  Хубавец той лъскав! Smiley

# 205
Милият Рекс! Да е жив и здрав още дълго време.

# 206
И от нас сърдечни поздрави ,за най-големия батко ,в групата-Рекс!!! Лори по-непретенциозна за нови приятели,като няма кончета и прасенца бива!

Последна редакция: пн, 11 ное 2019, 15:08 от Roo Roo

# 207
  • о`майна лунна нощ е
Честит рожден ден за абаносовия Рекс и от нас!  Здравичък да е! Специални поздрави от Швепс и новата му приятелка - Грациела

# 208
Туиг, че ме разсмя, очаквам да видя поредното конче/прасенце/котенце и......приятел/ка, то при вас Грациела. Grinning Май трябва Швепса да го прекръстиш на Грациел покрай новата му приятелка! Simple Smile Ама как хубаво позира тоя красавец, а на Рекс снощи сигурно двеста фотки изщраках, че да пробера някоя и друга, дето става, не обича и не обича да се снима. ooooh! КЪт мен, все едно ще ме гърмят! Mr. Green

Благодарим за поздравленията!Roo Roo, Boriana33, Дух, ТуиГ, bouquet Hug bouquet Hug bouquet

# 209
  • София
И от нас честито на бат' Рекс Simple Smile да 'иляди! Simple Smile
Глезена работа, казвам ви. Хич не ме слушат, нито двукраките, нито четирикраките. Бела ни беше на гости за малко, почерпиха я с патешко Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт