Любители на кучета - 99

• 23 383
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз пак да побутна въпроса си Relaxed
Моля, ако някой поръчва скоро от Зооплюс и има желание да ми съдейства да пише на лично!

Леле, къде ги намирате тези Грациели и герни праски? То си е голяма емоция такава среща Grinning

# 211
  • Бургас
От нас с Елза много целувки за ЧРД на Рекс!
И подарък му носим. Запречихме алеята. По-голям не можахме да намерим.

Уникален, уникален Швепс!
На Лори приятелят също е впечатляващ.

# 212
От нас с Елза много целувки за ЧРД на Рекс!
И подарък му носим. Запречихме алеята. По-голям не можахме да намерим.

Скрит текст:
Уникален, уникален Швепс!
На Лори приятелят също е впечатляващ.

Еее, голямо благодарско  bouquet  Hug,  Елза как пък уцели любимото нещо на Рекс! Simple Smile Да не са се чули по телефон тез двамцата! Ама тя е наясно какво може да харесва и обича подобно чудесилце! Joy

Скрит текст:

# 213
  • о`майна лунна нощ е
Грациела е точно от Зооплюс. Имах точки да ползвам и си я избрахме за подарък /малко над 200 точки ми взеха за нея/, но може и да се купи - 5,50 лв. е малкото розово прасе 17 см. https://www.zooplus.bg/shop/kucheta/sport_igrachki/pishtialki/lateks_vinil/350715

# 214
Аз съм влязла в някаква фаза "за животните с любов". Май е от ЕГН то, като ти затиктака биологичния часовник всичко де що е малко и неивинно става "ой на мама". И само за протокола адски много се дразнех на това преди години като разни хора си мамосваха животните. Да ме видите сега, всеки бездомен с по-измъчен вид става 'ой на мама' добре че гаджето е Човек, та ми търпи излиянията. Само ми каза "пенсионерите ако те видят как храниш бездомните с пръчици Бони ще те линчуват". Вчера даже някаква бездомна котка галех, а аз котки не харесвам. И идва една магазинерка и както я галя така тя я изгони под дъжда даже я срита. Разбирам, че е кофти да влиза в магазин за хранителни стоки и не им е лесно на магазинерките, ама пък да я рита под дъжда...

# 215
  • Bарна, морето, сините вълни
И аз на всички животинки им казвам "мамини", но го казвам едно разлигавено, все едно "мамъна". Joy ММ и той е майка на всички, по същия начин се изразява.
Преди няколко дни имах най-после възможност да си поприказвам с кучкарките от парка ни, докато Ерос вършеше някакви си негови работи в градината. Мачках едно пинчерче, дето като ни видят и ни заобикалят, не ще да върви от страх. Толкова нежна душица, като малко бебенце.

# 216
  • Стара Загора
Лаб, честит да ти е прекрасникът! Още много години заедно ви желая Heart
Животът ми в една картинка.

# 217
джуджанка аз ще пускам тия дни поръчка, тъй че пращай линк на каквото си харесала 🤗

И да покажа едно спящо магаре:

# 218
Sivi, спящ красавец виждам Heart Eyes, къде си скрила магарето? newsm78

# 219
  • Sliven
Момичета, днес поръчах роботче за почистване на космите на нашите двама хубавци. Със сигурност се е коментирало в групата, но ще съм благодарна някой набързо да сподели мнение. Всеки ден ли го пускате, програми и т.н.
А колко хубави муцунки виждам Heartpulse
P.S. Честит рожден ден и от нас на прекрасния батко Рекси Blue HeartBirthdayBalloonGiftRibbon

А ето така се храним ние

# 220
dida78g, на столче ги сложете да стигат масата! Не е честно така! Simple Smile

Аз имам робот, върши работа, обира рексьовите космарлачки, но за по-основно чистене или когато бързам си вадя самсунга. От време на време го пускам на мокро почистване, доволна съм аз, отменя ме. Дистанционно не съм  пускала, имам приложение на телефона, но не съм го използвала досега.

# 221
Честит рожден ден на Рекси! Hug

Аз хванах Брус да спи така. Grinning

# 222
  • гр.Варна
Честито на Рекси и на негови човеци.Дълго време още да си се радвате и обичкате.Heart
Ох този Брус ,да му нацелувам муцата.

# 223
  • Sliven
dida78g, на столче ги сложете да стигат масата! Не е честно така! Simple Smile

Аз имам робот, върши работа, обира рексьовите космарлачки, но за по-основно чистене или когато бързам си

labrex , ааа така се храним ние, а те вече два пъти бяха вечеряли и пак наредени на масата Smile
благодаря за информацията за робота - ще питам повечекато го получа относно работата му

# 224
  • Варна
Днес съм назад с едни прашки. 😂😂
После да не ме питат що ходя без гащи. 😂

Почвам да събирам пари за робот, дано рахатясам.

Общи условия

Активация на акаунт