Любители на кучета - 99

• 23 398
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Аз имам. Ключовото тук е ИМАМ, дойде в размер неподходящ за нашите лапички. И нямам предвид твърде голяма чашка, хъхъ.

Та дали става не мога да кажа. На теория би вършило работа, ако не е много кална ситуацията.

Вчера излязохме в 8 и се прибрахме в 17 часа. Два часа подскачане и после пак возене в метрото и накрая няколко чяса вилнеене в парк с приятелче.
Така се беше уморила, че даже като отворих хладилника не се появи.

# 301
  • София
Готови за изложбата... или почти Simple Smile

# 302
  • под тепетата
Стис  newsm10

# 303
Здравейте, искам да попитам някой ползвал ли е уред за почистване на лапички, прилича на чаша с гумени бодлички е вътре и какво ви е мнението, върши ли изобщо някаква работа?
Да,така мия лапички след разходка.После подсушавам,с кърпа.Доволна съм.Играе много на кал,дъжд,успявам да я почистя.При нас разположение баня е странно,и трябва да я пренеса или да цапа през цялата дневна, минавайки.Отделно нямаме канал на пода и вкарване във вана е борба...Та това нещо ми върши добра работа.Удобно е,кученце свикна!Не е от този сайт,а от немския амазон.https://www.amazon.de/Goldthal-Pfotenreiniger-Mikrofaser-Handsch … 78871&sr=8-28

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 10:23 от Roo Roo

# 304
  • о`майна лунна нощ е
Котке, аз така на третия ден от тържествата по случай ставането ти на 18 г. или 19 г. беше ... Та, честит рожден ден и от нас Wink Пожелавам ви днес Лилянката да ти подари отличие! Успех!

# 305
  • София
Туиг, благодаря Simple Smile Тук е страшна какафония, нашата певица дава своя дан в кучешката шумотевица. Чакаме още да влезем в ринга... Ето затова не обичам изложбите....

# 306
  • Bарна, морето, сините вълни
Стискам палци! Успех! ❤️

# 307
  • Варна
Стискам палци и лапи 😘

# 308
  • София
С Лили благодарим Simple Smile
Първо място ветеран, беше в състезание сама със себе си Simple Smile
Но съм потресена от наградния фонд, това си беше чиста подигравка с участниците. За BOG (най-добро куче от група) първа награда беше кутия 400г бисквити за кучета, второ и трето място с по една консерва 400г. Лили, като ветеран, взе консерва цели 800г! После защо никой не ходи по изложби...

# 309
Здравейте, момичета! Включвам се с едно питане. В сряда ще си вземем малко кученце, на два месеца е. Въпросът ми е коя храна е най-подходяща за малко кученце? И освен гранули мога ли да му давам и нещо друго?
Предпочитам да питам тук, имате опит виждам. Много са ви хубави кучетата!
Нямам търпение за моето сладурче.

# 310
  • о`майна лунна нощ е
Зависи от бюджета ви, но съвет от мен - задължително папи гранули, но НЕ на Роял канин. Скъпи, пълни с овкусители, а нисък клас въпреки цената си. Ако не продължите със същата храна, с която е захранено /а това почти съм сигурна е точно Роял канин/, ще имате няколкодневно подрискване. Не се плаши - ще мине. Има вариант и за консерви, пак такива за подрастващи.

Котке, да ви е честита титлата! Не се дава Лилянката, браво!

Последна редакция: нд, 17 ное 2019, 17:15 от `ТуиГ

# 311
Здравейте, момичета! Включвам се с едно питане. В сряда ще си вземем малко кученце, на два месеца е. Въпросът ми е коя храна е най-подходяща за малко кученце? И освен гранули мога ли да му давам и нещо друго?
Предпочитам да питам тук, имате опит виждам. Много са ви хубави кучетата!
Нямам търпение за моето сладурче.

Ако не продължите със същата храна,в пърите няколко дни е желателно да давате и от старата и от новата.Отначало започнете с 30% нова,70%-стара и така всеки ден намалявате старата.И това всеки път,когато решите да сменяте храната.Защото не се знае кучето как ще реагира на новата храна.Ние на нашата я сменяхме няколко пъти,но на нея не и допадна нито една,и си останахме на старата с която е била захранена като бебе.А и ние,когато си взехме кученцето преди почти година,жената ни даде храна за няколко дни,докато ние поръчаме и пристигне.Но аз живея извън Бг и тук е практика,когато купуваш куче,да ти дават и от храната за няколко дни.Другото,което се сещам и искате да направите е,като ходите за кученцето да вземете една хавлия с вас.Това е,за да се изтрие с хавлията майката на кученцето(ако тя е там) и до да има тази миризма със себе си,да не се стресира.

# 312
Благодаря ви за съветите! Не се сетих да попитам с какво са го хранили. Предпочитам висок клас храна да вземем. Ще редуваме ако трябва, старата с новата. Ориентирала съм се към Акана, Хепи Дог и Еукануба. Четох, че са подходящи. Ще го покажа сладура като го вземем. Сега и име мисля. Simple Smile

# 313
  • София
Ето я ветеранката на изложбата Simple Smile

# 314
  • под тепетата
Браво на ветеранката! Тази хендлерка ми е направила впечатление, че винаги е стилно облечена!

Общи условия

Активация на акаунт