Любители на кучета - 99

• 22 989
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • sf
Ей ви една муцуна, както се досещате- гледа мен, защото ям/пак/ 🤣

# 421
  • София
Сега ми е паднало да качвам снимки, та ще извинявате, че досаждам отново...

За да не се чудите, това синичкото са кашончета, които сложихме, защото Балу като малък подхвана облегалката Simple Smile Това ме подсеща, че е време да ги махнем може би... 5 години минаха вече Simple Smile

# 422
  • Bарна, морето, сините вълни
Страхотни мили беладжийски муцунки, пухкави козинки и наострени ушета.
Аз след снощи много мисля, дано да е жив и здрав Ерос дълги години, но един ден ще трябва да гледам и разбитото сърце на детето ни. На нас с ММ, естествено много ще ни е тежко, но не си представям и Мони да плаче, тя ще е прекарала дотогава цялия си живот с Ерос. Аз бях на 15, когато 11-годишният ни писан се прибра пребит до смърт и не издържа, мразя комшиите на село, изроди... До ден днешен ми е една буца в гърлото като си спомня за Рижо.
С ММ сме говорили много пъти, че Ерос като е възрастен, ще си вземем кутре, за да не остане дома празен, без куче. Не искаме да е тихо и чисто, за нищо не света не си разменям космите навсякъде, често и калните стъпчици в коридора в дъждовен ден като днешния.
Много хаотично написах всичко.

Така изглеждаше днешната ни разходка, последвана от полу-къпане с леген в коридора.
П.С. Слънчогледка, ще си имате бебе ли? Blush Hug

# 423
  • гр.Варна
Лабрекс, много съжалявам, ... прегръщам те... Cry

# 424
  • София
П.С. Слънчогледка, ще си имате бебе ли? Blush Hug
Да, живот и здраве напролет Yum

# 425
Страхотна новина! ❤️ От сърце желая всичко най-хубаво. Бебето ще си има най-верните другари!

# 426
Слънчогледка, поздравления и от мен!

DespicableMe, много хубава комбина са двамата! И не мисли още отсега за края. Аз се замислих за това чак в началото на тази година, когато на един преглед ветеринарката ни попита на колко години е и като казахме на почти 10 ни каза, че бил вече стар и трябва да го пазим. Беше си изкълчил крака при една дълга разходка, а ние се притеснявахме да не е счупен. И тогава ни препоръча да не правим толкова дълги разходки, за да не се уморява много. Естествено, че пак ги правим, но вече сме намалили темпото. Понякога, когато не иска да върви, той сам си показва като или спира, или започва да се връща обратно. Един път така ние си вървим, а той подтичваше след нас, но по едно време нищо не се чува. Когато се обърнахме нашия беше поел обратно.

# 427
  • Варна

Мамо, ще акаме и пишаме вкъщи, само не ни разхождай под дъжда. 😂😂

Преди 10 минути, прясно, прясно. 😂😂

# 428
  • София
Лабрекс, съжалявам за загубата ти, знам колко голяма е болката, но нищо не може да замени тези 15 години любов, без тях животът ти би бил толкова празен. Всеки ден от тях си е заслужавал!
Ние от месец сме с нов дзвер -  няма нищо общо с предишното ни куче, на всичко отгоре е бебе и е пълен с енергия, но няма такава радост в децата - отначало синът ми го прие с резерви - той беше много близък с предишното ни куче, но вече е любимец на цялото семейство, вкл. и на ММ, който беше категорично против взимането му.

# 429
Дзвер,това лъвче пудел ли е или ...........не че съм голям познавач, де, просто ми заприлича.
/Благодаря ти! Hug Права си, така е, но засега не съм готова, може и да "узрея" някога./

# 430
  • София
Дзвер,това лъвче пудел ли е или ...........не че съм голям познавач, де, просто ми заприлича.
/Благодаря ти! Hug Права си, така е, но засега не съм готова, може и да "узрея" някога./
Да, той пудел.

# 431
  • София
Страхотен пудел Simple Smile

# 432
Labrex, съжалявам за загубата ти. Губила съм не едно куче и знам през каква мъка минаваш.
Коте, страхотен е. Откакто сме с хъски започнах много да ги заобичвам, въпреки, че никога не са ми били фаворити като порода.
Моят яде дивана, снощи замина цяла възглавница от него, от малките. Не спирам да се поздравявам за избора да взема диван на старо за няколко години. Предстоеше купуване на нов. Сега, разбира се е отложено за неопределено време, докато хъск порасте .. или докато изкара.

# 433
  • София
Косите на Вероника, моят ядеше диваните, спря към 13-тата си година, така че успех с диваните!

# 434
Прекрасно рунтавелче! Как се казва?

Общи условия

Активация на акаунт