Тест за овулация - въпроси / тема 10 /

• 30 269
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Това е положението при мен днес 😳 не знам дали е до марка, но този месец ме затрудняват тез чертички😁. Предният месец бях с друга марка и чертите бяха доста по отчетливи. Прикачвам снимки от днес и от предният месец.

Изглеждат ми и в двата месеца ову на 13ти или 14ти ден...колко днити е цикъла?
На 26-27 дни ми е цикъла. Притесняват ме, чертички са доста по-бледи сравнение с предният месец. Иначе и математически сметнато овулацията се пада на 13-14 ден.
Питам...защото и моят цикъл беше 26дни последния месец...и правихме опити сега на 12..13..и 14ти ден...дано сме нацелили овуто.

# 121
Това е положението при мен днес 😳 не знам дали е до марка, но този месец ме затрудняват тез чертички😁. Предният месец бях с друга марка и чертите бяха доста по отчетливи. Прикачвам снимки от днес и от предният месец.

Изглеждат ми и в двата месеца ову на 13ти или 14ти ден...колко днити е цикъла?
На 26-27 дни ми е цикъла. Притесняват ме, чертички са доста по-бледи сравнение с предният месец. Иначе и математически сметнато овулацията се пада на 13-14 ден.
Питам...защото и моят цикъл беше 26дни последния месец...и правихме опити сега на 12..13..и 14ти ден...дано сме нацелили овуто.
И аз съм към вас... последния месец 27, преди това 26, а по-предния 25 дни...  правим опити 11,  13, 14 ден. Общо взето около тези дни когато успеем 😥

# 122
Момичета, желая ви успех на всички и нека края на месеца се зарадваме с по две чертички, моята овулация предполагам че е била събота или неделя, понеже петък ми беше положителен теста и чакам да стане края на другата седмица и може би ще направя тест, толкова съм нетърпелива. Дано наистина този месец бъде късметлийски за всички ни, които искаме 👶
Очаквам включване от всички вии 😊😘

# 123
  • София
Моля избягвайте огромните цитати.

# 124
  • София
Момичета, желая ви успех на всички и нека края на месеца се зарадваме с по две чертички, моята овулация предполагам че е била събота или неделя, понеже петък ми беше положителен теста и чакам да стане края на другата седмица и може би ще направя тест, толкова съм нетърпелива. Дано наистина този месец бъде късметлийски за всички ни, които искаме 👶
И какво точно ще видиш другата седмица, дори да е имало оплождане - едно голямо нищо. Вземи попрочети малко "как се случват бебетата", кога е имплантацията, какво аджеба отчитат тестовете и кога. Иначе ще пуснеш 20 поста ама то какво, що, дали е станало и т.н.

# 125
И какво точно ще видиш другата седмица, дори да е имало оплождане - едно голямо нищо. Вземи попрочети малко "как се случват бебетата", кога е имплантацията, какво аджеба отчитат тестовете и кога. Иначе ще пуснеш 20 поста ама то какво, що, дали е станало и т.н.
Чела съм, няма нужда от нападки!
Би трябвало другата събота или неделя да ми дойде и смятам, ако не дойде тогава или в понеделник сутринта да си направя тест. 🙃

# 126

Не мисля, че е необходимо да се изказвате толкова грубо, още повече, че всички ние тук всеки месец чакаме и се надяваме до последно на своето малко чудо!

# 127
  • софия
Здравейте!
За първи път си правя тест за Ову,понеже съм с нередовен цикъл,изчетох доста теми,но съм объркана...моля за помощ...Питането ми е според вас теста + ли е?И ако да,кога трябва да правим опити?Вчера правихме любов,но днес и утре мъжът ми го няма,в петък късно ли ще е...
😕Само да кажа,днес ми е 8ден от цикъла/кървене пет дни,ако има значение/

# 128
  • София
Здравейте!
За първи път си правя тест за Ову,понеже съм с нередовен цикъл,изчетох доста теми,но съм объркана...моля за помощ...Питането ми е според вас теста + ли е?И ако да,кога трябва да правим опити?Вчера правихме любов,но днес и утре мъжът ми го няма,в петък късно ли ще е...

Ако е положителен е добре да действате днес..утре и другиден...но щом го няма мъжът Ви...нямате избор за съжаление...

Последна редакция: ср, 11 дек 2019, 21:46 от iana28

# 129
Здравейте!

Ако е полажителен е добре да действате днес..утре и другиден...но щом го няма мъжът Ви...нямате избор за съжаление...
Аз така като гледам си е направо доста положителен, втората чертичка е по-тъмна от контролната, мен ме посъветваха в тази ситуация 3 дни подред щракане.

# 130
Какво мислите, момичета?
Според мен все още са (-).

П. С. Миналия и този месец използвам тестове на Oview, уж и тези "зеленичките" са такива, но ми направи впечатление, че вътре опаковката не беше брандирана, а бяла. Дали ви се е случвало?

# 131
  • София
Какво мислите, момичета?
Според мен все още са (-).

П. С. Миналия и този месец използвам тестове на Oview, уж и тези "зеленичките" са такива, но ми направи впечатление, че вътре опаковката не беше брандирана, а бяла. Дали ви се е случвало?
Май още трябва да се насити чертата...може би още 1..2 дни.

# 132
  • софия
Благодаря ви,момичета 🤗
Щракане три дни,ама ,,таткото"го няма..😕
Дано снощното щракане има ефект...както и петъчното....❤

# 133
БеллАаАа,
Този месец ми се случи същото уж Ол вю, а вътре бели пакетчета небрандирани и не знам дали си загледала, но на тях пише Tweep , което е друга марка за тестове.

Аз започнах да си мисля, че може би двете марки са под една шапка и производството е еднакво.

Няма разлика обаче в отчитането. На мен си ми отчете без проблем

# 134
Здравейте, момичета 😊 Искам да ви помоля за помощ в разчитането на тестовете, малко се обърках с тези черти 🙄Цикъла ми варира от 29-32 дни, последен МЦ 26.11.

Като този от 14 ден ми се вижда най-положителен 🙄

Последна редакция: чт, 12 дек 2019, 15:59 от Zuzi19

Общи условия

Активация на акаунт