Тест за овулация - въпроси / тема 10 /

• 30 380
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте искам да попитам как може да се разбере точния ден на овулацията какви трябва да бъдат чертите виждам че има 2 3 теста с по две как се разбира точния ден на овулацията! Благодаря предварително Simple Smile

# 151
Didincetyy,
Накратко тестове за овулация се правят по схема от отрицателен до отрицателен . Тестът е положителен когато тестовата линия е по-тъмна от контролната-Тоест почти винаги има по две черти.
Когато тестовата линия е по-тъмна от контролната - овулацията ще настъпи в следващите 24 - 48 часа след теста.
Има теми тук във форума, които обесняват доста подробно за тестовете напр. https://www.bg-mamma.com/?topic=1153564

# 152
В инструкциите на всички тестове пише.
Когато тестовата е наситена, колкото контролната или повече, тогава тестът е положителен и овулацията настъпва до 48 часа, след положителен тест.
2 черти, но тестовата по-бледа от контролната, значат, че тестът е отрицателен.
Emdimitrova, писали сме заедно Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 18:54 от Re-Born

# 153
Теста е купен от чехия незнам всичко на чешки затова попитах за пръв път си правя.Благодаря все пак за информацията Simple Smile
Когато теста е положителен до колко часа можеш да водиш полов живот за да бъде точно

Последна редакция: нд, 15 дек 2019, 22:42 от AnMary

# 154
При тези две черти дали овулацията ще настъпи скоро?

# 155
Когато втората черта е по-тъмна, тогава теста е положителен. Ако е по-светла,значи теста е отрицателен. А почти винаги се появява втора по-светла черта. Продължавай с тестоветв, докато видим по-тъмна тестова черта.

# 156
Здравейте момичета,
като един новак за първи път ще правя тестове. М ми е около 30-31 дни, август месец загубих бебе и имах кюретаж, след това ми дойде на 26 ден, след М на 43 ден, следващата на 36-37 ден и сега тъкмо мина. И днес ми е 8 ден, но направих първи тест, защото ми се появи ЦС разтеглива, точно като по учебник за Ову, странно.. Теста беше с 2 бледа черта, та въпроса ми е винаги ли има 2 черти? (знам, че когато е бледа е отрицателен) Но сега да продължа ли или да изчакам малко, защото по принцип знам, че е рано, но започнах само заради ЦС.. Извинявайте за дългото обеснение. 🍀

# 157
Здравейте момичета,
като един новак за първи път ще правя тестове. М ми е около 30-31 дни, август месец загубих бебе и имах кюретаж, след това ми дойде на 26 ден, след М на 43 ден, следващата на 36-37 ден и сега тъкмо мина. И днес ми е 8 ден, но направих първи тест, защото ми се появи ЦС разтеглива, точно като по учебник за Ову, странно.. Теста беше с 2 бледа черта, та въпроса ми е винаги ли има 2 черти? (знам, че когато е бледа е отрицателен) Но сега да продължа ли или да изчакам малко, защото по принцип знам, че е рано, но започнах само заради ЦС.. Извинявайте за дългото обеснение. 🍀
Здравей, при мен тестовете винаги имат бледи черти и след това се насища. Аз на твое място бих продължила с тестовете, за да съм сигурна, че няма да изпусна пика. Знам също така, че тестовете се правят от отрицателен до отрицателен Simple Smile
Да добавя още нещо в инструкциите на тестовете пише от кой ден да се започне с тестването, но тъй като напоследък Ц ти е с различна с дължина може би наистина е добре са продължиш с тестването Simple Smile

Последна редакция: пн, 16 дек 2019, 21:35 от Bobolinka90

# 158
Здравейте момичета,
Здравей, при мен тестовете винаги имат бледи черти и след това се насища. Аз на твое място бих продължила с тестовете, за да съм сигурна, че няма да изпусна пика. Знам също така, че тестовете се правят от отрицателен до отрицателен Simple Smile
Да добавя още нещо в инструкциите на тестовете пише от кой ден да се започне с тестването, но тъй като напоследък Ц ти е с различна с дължина може би наистина е добре са продължиш с тестването Simple Smile

И аз така мисля. След месец ще пускам изследвания и съм на преглед, е разбира се надяваме се на коледен подарък, но Божа работа.. Ще продължа утре, досега не съм правила и като цяло не се “обичаме по график”, но след аборта някак ми е неспокойно. Успех момичета! 🍀🍀🍀

# 159
Здравейте моля за помощ  на 14 15 16.12.19  си направих тест на 16 показа положителен моля помогнете ми страх ме да не изпусна момента Simple Smile Благодаря предварително

# 160
Все още не е положителен. Тестовата трябва да е наситена, колкото контролната или повече. Може би утре ще е. Това не ви пречи да „не изпускате момента” Simple Smile Работете си. Успех.

# 161
  • София
Една идея му трябва още да се насити, да.
И започвайте да се трудите. Как да ти помогнем ние? Няма да легнем с мъжа ти, я.

# 162
Момичета какво ще кажете за този

Не спазих правило да не ходя до wc 2 часа преди теста, защото забравих ☺️ но пък не пих много вода.

# 163

Не спазих правило да не ходя до wc 2 часа преди теста, защото забравих ☺️ но пък не пих много вода.

Положителен е Simple Smile Успех

# 164
Благодаря

Положителен е Simple Smile Успех

Общи условия

Активация на акаунт