Тест за овулация - въпроси / тема 10 /

• 30 339
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте момичета,
случвало ли ви се Цс да е точно както трябва да бъде при Ову белтъкообразна, лепкава и разтеглива, но теста за ову да е с бледа втора черта (отрицателен).. Май след аборта организма ми тотално се обърка..

# 166
  • София
Случва се, но тя ЦС започва да се произвежда няколко дни преди О за да е сигурно, че в момента на пукане на яйцето ще има вече сперматозоиди на позиция.

# 167
Случва се, но тя ЦС започва да се произвежда няколко дни преди О за да е сигурно, че в момента на пукане на яйцето ще има вече сперматозоиди на позиция.

Т.е. би трябвало да са фертилни дните сега и подходящи за зачеване, независимо, че теста все още е отрицателен?! Simple Smile

# 168
  • София
Може и хормона да е нисък, може и да е дяма О този месец. Шом искате бебе - правете го, а после ще разберете дали е станало.
Не мога да го разбера това "правене на бебе" с 1, макс 2 опита в месеца и за тези опити се влагат усилия да се нацели точно деня на О, при хора които нямат иначе репродуктивни проблеми??

# 169
Искаме бебе, да.. Не го правим два пъти в месеца, а когато искаме и можем. Никога не съм следила Ову, просто след като загубих бебе преди няколко месеца следя организма си, не за да оцелим точно момента.. Секс под график не правим, просто се опитвам да следя дали си функционира както преди. С първата си бременност забременях на първият месец (успешна, с втората, което не беше успешна от вторият месец,  сега вече 3 месеца няма успех. Simple Smile

# 170
  • София
Здравейте. За пръв път правя тестоте за овулация и искам да ви попитам:
Според вас кога е бил пикът на Lh?
Да спирам ли с тестовете?

# 171
  • София
На 13 ден ми се вижда положителен. Аз бих спряла тестовете.

# 172
  • София
И аз така мисля, 13 ден е била + и също бих спряла.

# 173

Здравейте момичета, последният тест дали е положителен или все още не е? За първи път пробвам да правя тестове, днешният е направен преди около час и половина, другите около 15-16 ч всеки ден Simple Smile Просто днес няма как да го направя по - късно..

# 174

Здравейте момичета, последният тест дали е положителен или все още не е? За първи път пробвам да правя тестове, днешният е направен преди около час и половина, другите около 15-16 ч всеки ден Simple Smile Просто днес няма как да го направя по - късно..
Мисля, че е отрицателен още, може би утре

# 175
Днес направих още един и вече ми изглежда положителен, преди около час имах страшно силни болки, като предменструални. Кога се очаква да настъпи ову след положителен тест и явно след тези болки?

# 176
  • София
Прочети упътването. 24 или 48 часа бяха.

# 177
Прочети упътването. 24 или 48 часа бяха.

Те нямат, защото са от али.. Та за това питам. Simple Smile

# 178
  • София
Здравейте...2 месеца имаме неуспешни опити за бебче...от този месец ще започна с овутестове. При цикъл от 26 до 30дни от кой ден трябва да започна според вас?

# 179
  • София
Те нямат, защото са от али.. Та за това питам. Simple Smile
О се очаква от 24 до 48ч. пише на опаковките на тукашните тестове.
-----------------------
Здравейте...2 месеца имаме неуспешни опити за бебче...от този месец ще започна с овутестове. При цикъл от 26 до 30дни от кой ден трябва да започна според вас?
от 9ти ден.

Общи условия

Активация на акаунт