Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 155
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 2 940
  • Някъде там
Представих си го това със сапуна и🤮.

Сладкиша https://youtu.be/zMt1h-fTZ5U

# 2 941
Ама вече и от това ли се пести?
Предполагам, че с този сапун се мият всички членове от семейството, всичките си части.
Скрит текст:

Е как, важното е да сме Zerowaste.
Как така цяла година не ми стана ясно, един и същи сапун ли? Не свършва ли туЙ нЯщо?

# 2 942
  • софия
По-кичозни дрехи от тези на Мимоза не съм виждала, не само не са красиви, но са грозни и изглеждат евтино. Аз съм я виждала в кварталния магазин, не остави добро впечатление у мен. И последно, може да е отслабнала, но не е слаба, това постоянно повтаряне колко е слаба е досадно..

# 2 943
И аз гледам Попова напоследък, интересни са тези календари и наистина похвално, че е инвестирала сама да си ги купи за едното видео. Има нещо обаче, което ме възпира да я харесам напълно, визуално филтрите на видеата са ми мнго засилени и не ми харесва, че допуска доста грешки както писмени, така и говорни.

За това, че е образована, може да работи сериозна професия и харчи свои пари - зависи от гледната точка. Имало е кой да я прати в Англия и Австрия - учила е, в крайна сметка обаче с всичкото това образование зад гърба си пак до влогърството е опряла. Дали са ѝ апартамент, че да си развива хобито свободно без да се притеснява за наеми и ипотеки и го е превърнала в професия на спокойно. Няма независими в тоя живот, кой с родители, кой с партньори, се развива и дърпа напред.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 16:41 от Emi_55

# 2 944
  • София
Нито тя ми е сладка, нито детето ѝ ми е сладко, а тя самата едвам чете, няма на кого да се метне това дете толкоз умно. Смешна е много.

П.П. Има много независими финансово хора. Без помощ, апартаменти и пари от родители и без да се обесят на врата на партньора си.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 16:10 от The Catcher in the Rye

# 2 945
На мен Попова не ми е интересна , но това с калвндарите е добра идея, поне е полезна за гледащите я.

# 2 946
Мими Георгиева наистина е отслабнала доста. За човек с проблеми с килограмите, това е много важно и трудно и я разбирам защо си го казва толкова често. Дрехите не ми харесаха, но на нея ѝ ходят.

Тони Попова ми е симпатична, кефи ме да ѝ гледам видеата с календарите. Какво значение има какво работи и кой определя коя работа колко сериозна е? На Тони това ѝ доставя удоволствие, вероятно си докарва достатъчно пари, работата я прави щастлива, спокойна и ѝ носи удоволствие, може да я работи където и когато си поиска, по което време тя реши. Казвам го като фрийлансър, човек който работи от вкъщи за себе си. На 99% от хората това им е странно, че не ходя някъде на работа, че нямам работно време и че не работя за някого. Да, обаче на мен ми харесва, спокойна съм, изкарвам достатъчно, разполагам с времето си.

Пирина отдавна се отказах да я следвам. И тя не знае точно коя е и каква иска да е.

Днес отследвах и Roseandmatcha.  Хората ѝ казват някакви неща, тя отговаря заядливо.  Не е ок.

Скрит текст:
Защо Антоанетите са се кръстили Антоанет? Що не си ползват българското Антоанета, нали аудиторията им е тук?

# 2 947
Аз точно това казах, че Попова е образована, вижда се, че за момента влогърството й носи приходи. Има си мъж чужденец, с професия, бързо се ориентира и си намери работа.
За това дали апартамент има от родители, не съм сигурна. В момента живеят на квартира. Преди снимаше от стаята на родителите си.
Не е виснала на врата на техните, нито на Джош.
Не мисля, че разполага с някакви невероятни излишни пари. За разлика от Елица, която "не парадира" според някои от вас с възможностите на партньора и непрекъснато е по острови и почивки, Попова ходи семейно до Гърция.
Да не забравяме, че Тони има много братя и сестри, заради развода на родителите си, така че едва ли могат да осигурят на всичките й 6 братя и сестри толкова апартаменти и възможности.

# 2 948
А защо да не ходи на почивки, щом може?

# 2 949
Значи едната го работи влогър, нейни са си парите и няма проблем, можело да работи и сериозна работа.
Пък другата не могла да се издържа с несериозни професии и била държанка. 😂

Попова не знам с какво образование е, не я следя много, но съм я запомнила с груби, елементарни правописни грешки, което за мен е недопустимо за образован човек.

# 2 950
Не е на квартира Попова, нейн си е апартамента, тя го беше полазала в един влог.

# 2 951
Попова живее в собствено жилище.  (не знам от техните или купено, все ми е тая, честно казано)
Елица да ходи "непрекъснато" по острови и почивки е пресилено.

# 2 952
Елица е 30+, а Майкъл на около 35. Попова и Джош не знам дали имат 25, тепърва започват да се развиват, докато другите са си стъпили на краката вече. На Попова няма как да нямат възможности, все пак средно частно образование е завършила в Англия и после пак май частно висше в Австрия.

# 2 953
Попова живее в собствено жилище.  (не знам от техните или купено, все ми е тая, честно казано)
Елица да ходи "непрекъснато" по острови и почивки е пресилено.
Беше казала, че ѝ е подарък от баща ѝ. Сама го е обзавела, какъвто е в момента. Честно казано харесва ми как го е направила.

# 2 954

Общи условия

Активация на акаунт