Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 212
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 2 850
  • Някъде там
Коментирам това което виждам, че показва  и описва майката . А то е, че детето и може всичко. Описва го с такива думи, че сякаш говори за възрастен. На 2 създава и измисля сам игри.Това, че тя не е написала думата вундеркинд, не означава че не го представя като генийче.
Дете не съм си  и помисляла или позволила да обидя с грозно,неприятно, болно от болест (както сме чели за други деца тук) или нещо подобно..
В думата вундеркинд, не съм вложила злоба, съжалявам че така е разбрана и се приема като обида.
Обясних какво имах предвид и се извинявам на тези които коментара ми не им е харесал,въпреки че не целя да се харесвам на никого, а просто изразявам мнението си.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 11:10 от daviz

# 2 851
Според мен това е най-искреното нещо, което Пепе е казала в цялото интервю!😀

Иначе забелязвам, че най-откровени и тя и нейните колежки, са когато пуснат лайф в Инстаграм. Особено в лайфа на Елица от онзи ден. Имаше бая неудобни въпроси, една част от които бяха подминати, а на друга беше отговорено с много рязък тон. Запечата ми се израза "когато става въпрос за чуждо семейство, нямаме право да си отваряме устата и да коментираме отношенията им". Да, много добра логика, ама в случая с Йепсън не важи, защото те сами се сложиха на пангара и си изкарват парите от това. И отново призиви от сорта "оставете ги на спокойствие, трудно им е, имат нужда от време"...Аха."Га яде кюфтета, не рева!" #сорибътнотсори

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 11:05 от butterfly_^^_

# 2 852
Давиз казва, че Матей е вундеркинд според майка му и това е злобно и обидно, ама когато други потребители казват как София на Пепе изглежда като злобно дете, главата й е голяма и пр. е ок? Моля ви се...

# 2 853
Може ли малко информация по въпроса с Плодчето АНА?
И аз да се посмея малко. Не знам какво означава 😂

# 2 854
Отвори темата за Юни месец,някъде там беше казуса :Д някъде около17- 18 юни беше

# 2 855
Давиз казва, че Матей е вундеркинд според майка му и това е злобно и обидно, ама когато други потребители казват как София на Пепе изглежда като злобно дете, главата й е голяма и пр. е ок? Моля ви се...

Подкрепям мнението. А и като цяло избягвам да коментирам децата на влогърите.

# 2 856

Скрит текст:

# 2 857

Бяха пратили на Пепе крем или маска, която съдържаше fruit AHA, което тя проведе като "някакъв плод Аха". После някой й обясни какво означава AHA (алфа-хидрокси киселина) и тя се поправи и оправда с "mommy brain".

# 2 858
Тая сутрин всички са на някаква премиера на колекция на MAC... то не са блясъци, то не е чудо. Но най се впечатлих от петото поред стори на Мими - https://storiesig.com/stories/mimisfashionmoments (с Валката и Евгения)

# 2 859
Не си спомням някъде назад да е коментирано, та направо ще задам въпроса - какво мислите за предизвикателството, което Йоана (Йоко) промотира така усилено?

# 2 860
Хахха ужас, тая ако ми направи такава антиреклама... не знам, не знам. Несериозно е.

# 2 861
Не си спомням някъде назад да е коментирано, та направо ще задам въпроса - какво мислите за предизвикателството, което Йоана (Йоко) промотира така усилено?
Очаквам резултати при Попова Simple Smile

# 2 862
Подкрепям мнението на Давиз, Емпирина наистина вярва, че детето й е малък гений и е много повече от останалите връстници. Това е и усещането на майките, с които ходя на занимания за бебета, които както споделих преди 1-2 седмици имат лични впечатления от нея и някои нейни нервни изблици и грубости, когато някой не е съгласен с нея.

Нормално е човек да е привързан към детето си и да му се радва - та ние сме генетично предразположени към това - но нейното е обсебване, което в дългосрочен план няма да е полезно нито за нея, нито за детето. Детенцето е сладко, нека има безгрижно детсво, а не да бъде възрастен човек на 2 години.

За мен Емпирина е една скучна женичка, не я следя в социалните мрежи, но пък с интерес слушам личните впечатления от нея. За мен небалансирани хора като Емпирина категорично не трябва да провеждат лекции и  обучения за ранно детско развитие. По-добре да се фокусира върху семейството си, отколкото да раздава съвети наляво-надясно.

# 2 863
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
За мен Емпирина е една скучна женичка, не я следя в социалните мрежи, но пък с интерес слушам личните впечатления от нея. За мен небалансирани хора като Емпирина категорично не трябва да провеждат лекции и  обучения за ранно детско развитие. По-добре да се фокусира върху семейството си, отколкото да раздава съвети наляво-надясно.

А тя в качеството си на каква води такива курсове? Начален педагог ли е? Психолог?

# 2 864
На мен София ми е много сладка и е грозно да се обсъжда каква глава имала и тн. Децата не са съразмерни и е нормално. Аз на нейната възраст бях много слабичка, но с големи бузи и главата ми изглеждаше огромна, баща ми все ми се подиграваше и сега се смеем като гледаме снимки.

Емпирина е толкова досадна, абсолютна натегачка. Детето и’ е сладко, но да е на тези години и тя да пише, че прочутия и’ хаштах (дето ще го говори докато е жива) е вдъхновен от любовта на едно бебе към книгите.. о май гад. Натиска се под всеки пост на “известните каки” и си мечтае и тя да е по събития, ама не се замисля, че нищо интересно не предлага и няма на какво отгоре да е там (не че Ивана, Пепе и други имат).

Общи условия

Активация на акаунт