Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 290
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 2 835
Оооо, пратиха и одеалце и на Валчето, вчера се кикерчеше на стори с него.😜🤭

# 2 836
Когато видях във влога на Пепе, че е в "Coco" си казах край, най-накрая ще й махнат нацъфтялата, увехнала дължина на косата...Но не е бил този повода, да посети салона 😀

# 2 837
...Когато се престараеш в подмазването...🙄😵и почнеш да измисляш думи...

Оххх, тази емпирина, изобщо не я следвам, но само я забелязвам да се мазни под постове на други. Вчера я мернах да се мазни на Полина под поста с ботушите. 😂

# 2 838
Тази Емпирина пък изобщо не я знам.

# 2 839
  • софия
Накрая на влога Пепка май обясняваше, че се е подстригала. Като изключа перманентната й усмивка, влога не беше лош.

Попова ги разби всички с отварянето на календарите. Сега влогмасите им ще са много безсмислени 😀 Много ми е забавна и на мен. Дано такава и да си остане.

Вчера за първи път си пуснах видео на Никол дб, бд или както е там... голяма грешка. То не са нокти, мигли, грим, ужас някакъв 😀

# 2 840
  • MT
Скрит текст:
https://www.facebook.com/1276620770/posts/10220851821786793/

Охххх, вижте какво намерих 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 цвиляяяяя

Ох... Да плача или да се смея? Frowning С подобни изказвания само си ронят

Гледах влога на Пепе. Беше интересен и без реклами, личи си, че е уморена.

Попова ме изненада с видеото за мистериозна кутия, хареса ми. Жалко, че не мога да си поръчам в Малта от сайта. Отдавна съм хвърлила око... :/

# 2 841
  • София
До някъде оценявам саркастичното чувство за хумор на АДРИ, но на всяка снимка има някакъв подигравателен коментар за нея си. Това не говори добре за теб Адри. Поне на мен не ми. Чета следното - чакай аз да се наклепам, че да не ме наклепат другите Grinning Поне да не е на всяка снимка. Малко самочувствие. И в коментарите ти съм го забелязала.

Цитирам само това мнение, защото ми е теудно от телефона да изредя всички.
Понеже вчера и в Инстаграм имах подобен коментар (не знам дали е на някого оттук, не съм правила разследване кой кой е), първоначално се озадачих доста, после се зачудих дали пък аз не съм в час и не помня къде какво пиша и си прегледах последните 50-60 снимки във фийда...  само в две имаше самокритика, както и в едно единствено стори от над 100 скорошни Thinking
Но пък явно това е нещо толкова необичайно, че мнооого са се набили на очи Laughing Още не знам това хубаво ли е или лошо Thinking

Иначе, определено не страдам от липса на самочувствие, даже напротив, но то не е на база визия и не е до степен на заслепение, че да не мога ясно да видя кога косата ми е рошава и да си го кажа, за да не вземе да помисли някой, че освен рошава, съм и сляпа Animal See No Evil Satisfied

Имаше нещо и за вземането насериозно в друго мнение - много неща вземам насериозно, но Инстаграм определено не е едно от тях.

# 2 842
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10221834897568632&id=1443397285
Много исках да съм глупава, за да не говоря бързо, ама пуста му мисъл, като си отворя устата и мислите започват да хвърчат на посоки.
 Глупавите хора говорят бавно, да си знаете. Дано няма обидени, ако има, сърдете се на Мегз.
(Ако линка не се отваря от инста куин е, Мегз реве, че е твърде умна, та затова говорела толкова бързо-в което няма нищо лошо, но поне да имаше връзка между всичките неща които изплюва и най-вече да се разбираше нещо, че то...)

# 2 843
Пепето на пръв поглед е скучно дребно човече, но успява да накара хората да говорят за нея. Харесва ѝ да я обсъждат за добро или лошо. Затова и беше онази поръчана статия в 24 часа, да отговори на всички от там, включително и на коментаторките от бг мама. Wink Smile

# 2 844
  • София
Гледах новия влог на Пепе. Напомня ми на времето, в което не беше обсебена от реклами и беше кеф да я гледаш. Преди да нахака Филип във видеата, честно смятам, че без него е далеч по-естествена.

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 12:20 от bubanka

# 2 845
Завиждате просто! Че е сторъкия Шива (по нейни думи сторъкАТА Шива)
А дрешките естествено, че са лимитрани, за какво им е да произвеждат много бройки от нещо, което само някакви отчаяни дечица ще си купят, а и не е толкова актуално вече (фемили фърст тагчета и "обичам те" на датски?!) Доста закъсня с пускането им.

# 2 846
Нещо Пепе ми е много странна в лицето в последните влогове. По-точно тенът/фдт ли е, не знам какво е, но все едно се е намазала с кал.

# 2 847
Пирина е супер дразнеща и lame, но реално никъде не е казала, че детето и е вундеркинд. Просто се занимава много с него и го стимулира - няма нищи лошо в това, напротив. И детето е сладурче.

# 2 848
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Пирина е супер дразнеща и lame, но реално никъде не е казала, че детето и е вундеркинд. Просто се занимава много с него и го стимулира - няма нищи лошо в това, напротив. И детето е сладурче.

Не знам до колко има смисъл цялата тази "стимулация". Не казвам, че децата трябва да се неглижират, но пък и обратното - тихи книжки, обикновени книжки, бебешка опера, бебешки фитнес ( и такова чудо има), бебешко плуване... Или пък понеже се демострира прекалено, дразни?

# 2 849
Аз пък не знаех, че вундеркинд е обида Simple Smile Пепе направо всеки път ме изумява с тъпотата си.. сега с тези тениски.. на Валери имат поне някакъв дизайн, дори и леко краден. И кой по дяволите би взел съвет от Пепе за гледане на деца?? Аз не съм майка, но това, което показва, много се разминава с моите представи за правилно. Хората вместо книги да четат, Пепе да слушат.. страхотно.

Общи условия

Активация на акаунт