Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 310
  • 3 769
  •   2
Отговори
# 2 820
Може ли линк към тази статия на Пепе? За която всички говорите?

# 2 821
  • Някъде там
Може ли линк към тази статия на Пепе? За която всички говорите?
За коя от всички? 😉
Тази във вестника или тази за фууудпанда?

# 2 822
...Когато се престараеш в подмазването...🙄😵и почнеш да измисляш думи...

# 2 823
Прекраснотия вика 🤣🤣🤣 Може да иска София или Сиена за нейния гений 🤣🤣

# 2 824
Тая Пирина е толкова досадна натегачка.

# 2 825
  • Някъде там
Гордата създателка на нови думи 🤣🤣🤣
Тази Пиринка ще ми докара сърдечен удър от смях....

# 2 826
Тази дума ми напомня на друга лингвистична главоблъсканица, която масово се употребява "Прекрасница"
Като чуя някой около мен да използва подобни, както и чуждици или директните еквиваленти на английски, ми иде... 🤧

# 2 827
Прекраснотия, лиготия, не на мене тия. Simple Smile Този завършек на думата -отия ми навява негативни ситуации. Сигурно защото го свързвам с думи като лиготия, щуротия, голотия, мръсотия.

# 2 828
  • софия
Напоследък нямам време за гледане, но се опитвам да наваксаш. Харесва ми Тони Попова, забавна и ненатоварваща. Току що изгледах влога на Пепе, подходих с предразсъдъци, но много ми хареса. Антоанета е естествена, искрена, така я почувствах.
Емпирина е досадна и антиоатична.

# 2 829
Дам, Тонито Попова е май единствената, която ми харесва.
Много ми допада чувството й за хумор. Има си мнение, не се пъчи да е бюти гуру, нито нещо, което не е. Здравомислеща, откровена, умна.
Ето, нейният хубостник си намери за нула време работа в България. Не го натрапва в клипове. Не мяучи в негово присъствие.
Много си приличат с брат й. Онзи ден ми беше много забавно като отваряше мъжкия календар. Сладурчета.

# 2 830
Вaлеркaтa cи пaдaлa по плоcки шеги предполaгaм, че caмо тях рaзбирa. Нa Мaртин не му хaреcaло вcе пaк aудиториятa, зa която е преднaзнaчен е 5-10 годишни, но тя cи е доволнa. Тони Поповa кaкто винaги беше cупер рaзтовaрвaщa, вcъщноcт зaрaди нея зaпочнaх дa гледaм бг влогъри. Дaно caмо дa не промени товa отношение към кaнaлa cи. Дормео нямa ли дa подaрят едно одеaлце нa Вaлеркaтa c коте тя cи пaдa по тaкивa нещa Ивaнa имa нa Гaля cъщо ѝ изпрaтихa. Joy

# 2 831
О, те са ѝ пратили сигурно.
Просто кака Валчи няма време да го снима, защото е заета да си прави селфи фотосесии с коледна шапка.
И докато ги направи и обработи тези снимки вече се е уморила много, ръката ѝ се е схванала, джуките изтръпнали, а и гръбчето сигурно я боли.
Я какъв къртовски труд е да протягаш няколко часа ръка до постигане на перфектното селфи, а после с дни да седиш на лаптопа и телефона за да го редактираш и качиш с най-уникалното и якото и сладурско описание.

# 2 832
Пирина уонабито...

На мен видеото на Пепе ми хареса. Като цяло е back to her roots 😁 За Добро или за лошо. Явно вече на родата е взело да им писва да гледат децата, та тя сега се налага да ги гледа повече време от преди и то съвсем сама, та е нормално да са извън всякакъв режим.

А за дрехите тя казваше много отдавна за тях.

# 2 833
Този стомашен рефлукс, именуващ се статия, не знам кой го е писал, ама по - добре да се завре някъде и да не се показва. Пълна идиотщина и много, ама МНОГО нескопосан начин за я представят в добра светлина.
Как не ги е срам да говорят такива глупости - експерт била, изобщо не знае къде се намира. Хората й вярвали и се повлиявали - тя забрави май каква катастрофа и излагация беше "кампанита" й. Зоела, която има 11 милиона каза веднъж, че не се счита за известна, а най - много за well known, нашата интелектуална карикатура била известна.
Аре моля ти се!

# 2 834
Ясно е, че статията е за изчистване на имиджа, обаче толкова много фактологични "грешки"
Представям си как Пепа си ги изрязва и залепва като в лексиконче, и им се радва Simple Smile
По същия начин си я представям и Валерито как си играе с кукли.

Общи условия

Активация на акаунт