Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 326
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 2 805
От интервюто на Пепе ми направи впечатление единствено озъбената й снимка от личния архив. Не мога да се крия и и признавам, че поне на снимка зъбите й изглеждат перфектно особено в сравнение с тия на ГеритУ и Полина. Та казвала ли е как ги поддържа, поправяла ли ги е или е благословена с хубави зъби?

Скрит текст:

На Галя видеото го отворих само накрая, да видя как се е докарала. Не знам защо но много ми заприлича на Глория от преди години, даже търсих снимка на певицата с подобна визия, нне успях да намеря, но за мен определено си приличат двете.

# 2 806
Казвала е само, че ги е избелвала. Поне не се сещам друго да е споменавала.

# 2 807
От българските блогъри следя само Makeupbuthow, Антоанет Пепе и Галя Симеонова. Преди следях и Валери, но вече ми идва много инфантилна, аз пораствам, а тя се смалява... Явно 😂

# 2 808
  • Варна
Пепе с нов влог. Съжалих я, доста изморена и измъчена изглежда.

# 2 809
  • Някъде там
Експертката иска съвети как да създаде режим на децата, при положение, че в статията във вестника пише точно обратното. Вече не знам дали ми е смешно...

# 2 810
На Галя рокля  и беше доста ретро , гримът -също , ако беше една идея по-семпъл и с друга рокля щеше да изглежда доста добре. На мен и кичурите са ми демоде ,но иначе косата и ми харесва ,прическата и отиваше.

# 2 811
Има откровено злобни коментари в иг на Пепе, обаче тя сякаш точно не знае границата къде е. Как успява да се заиграва със Бг мама, да се сaмоитъкне така, да ръси съвети и да иска да командва другите, да настрои всичко живо против себе си в крайна сметка, не знам. Има си я тази способност тя, не се чудя как Филип не е изтърпял, по- интересно е кой ще я изтърпи изобщо.
Там засякох доста Бг мами ми се струва Simple Smile

Последна редакция: чт, 21 ное 2019, 19:09 от passionbiojuniper

# 2 812
И в мърча й има суичър с надпис “обичам те” на български и отдолу на датски. Явно са пристигнали със закъснение. Доста кофти :/

# 2 813
Леле, Това с режима на заспиване наистина е кофти, нищо чудно че изглежда недоспала във влога. Нашият поспаланко си ляга в 7, не мога да си представя да ми се подвизава буден до 11.
А Пепе каза ли реално, че живее с баба си? В началото на влога го представи малко, все едно са “минали да оставят” Сиена на прабаба и. Но като гледам обстановката в новия апартамент, със скринове пълни с чаши, икони на стената, не изглежда да се е нанесла там на празно.

# 2 814
Иии.. наградата за най-добър мърч на годината, отива при.... Пепе! Bowtie

# 2 815
Ми нема да отива зян тоя мърч, я! 😂

Пепе не е казвала, че живее при баба си, това е предположение от темата.
Но предвид факта, че Фичо 3 е от Бургас, а прекарва доста време в София и като добавим това, че Фичо 2 бе настанен при тъщата, когато дойде за партито, ме кара да предполагам, че Пепе не е при баба си...

# 2 816
Колко различни са двете момичета, Адри всеки път ще вмъкне самоироничен коментар, а пък Пепе е вечният експерт, вече може да закрием бг-мама спокойно, тя е насреща Simple Smile

# 2 817
Много ми хареса тоалетът на Пепе с кожената пола, полото, жълтите боти и чанта.
София говори прекрасно, прави ми впечатление, че изговаря правилно Р, Л и изобщо всички букви.
Предполагам, че дизайнът на дрехите е подготвен отдавна и затова и тя не се фокусира много върху това. Реално само вметна накрая, иначе вероятно щеше да разкаже повече.

Харесвам Валери, но имам чувството, че преиграва все повече във всяко следващо видео. Не казвам да се държи супер сериозно, но превземането и лиготията вече не й подхождат и този маниер на поведение започва да граничи с повърхностност.

# 2 818
Страхотен мърч. 50лв 🙄
И като знам как някоя майка ще бъде изнудвана, за този безумен мърч...

# 2 819
Чета статията и ми стана ясно, че развода е финализиран, след като Фичо е  "Бившият съпруг".

Общи условия

Активация на акаунт