Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 366
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 2 790
Латинкта на Фичо ме прие в инстаграм и е доста симпатична и изглежда много по-зряла от Пепа. 😀

# 2 791
https://www.facebook.com/1276620770/posts/10220851821786793/

Охххх, вижте какво намерих 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 цвиляяяяя

# 2 792
Познавам семейство датчани, които направиха всичко което можаха, за да се махнат от Дания. Казаха, че не желаят да живеят в Дания. До колкото знам, дори по празници не се прибират, а роднините им ходят на гости. Та, явно и в Дания не всеки се чувства добре. И това, че на някой му е супер там, не значи че същото трябва да е валидно за друг.
А пък с 2 деца, определено бих седяла по-близо до родителите си, и най-вече на място, на което се чувствам максимално сигурна.
Това го пиша по принцип, не за да защитавам Пепе.

А това, че блогъри/влогъри работели за пари, казано като упрек ме изумява. Ами всеки работи за пари. И ако мога да си позволя, да не поемам ангажимент за по-малко от 1000 лв. например, би било чудесно според мен.

И очевидно "работодателите им" са доволни от така свършената работа, при положение, че им плащат такива суми.

# 2 793
Хълцането на Мегз , когато плаче или се смее ме дразни страшно много. Но и харесва медийното внимание , само се чуди какво да измисли, за да се пише и говори за нея.

# 2 794
Ох, Lana, цял следобед се хиля на това. То бива, бива да си олигофрен, но Мегз стига някакви скандални нива. 🤣🤣🤣🤣

# 2 795
Мегз искала да е глупава, за да ѝ тече по-бавно мисълта Joy
Ох, не могаааааа Joy
Жалните физиономии на фризьорогримьорчетата обаче са един път Joy

# 2 796
А това, че блогъри/влогъри работели за пари, казано като упрек ме изумява. Ами всеки работи за пари. И ако мога да си позволя, да не поемам ангажимент за по-малко от 1000 лв. например, би било чудесно според мен.

И очевидно "работодателите им" са доволни от така свършената работа, при положение, че им плащат такива суми.

Което не значи автоматично, че и ние, зрителите на тоя "резултат" трябва да цвилим в захлас и удивление от бълвочите, които ни поднасят, само защото им е професия. Адски си личи, когато нещо се прави само за пари, но е обидно да те залъгват, че мотивите са други...

# 2 797
Трябва да се има предвид и, че финансово са били зле, докато са живели в Дания. Та и това е бил основният мотив за връщането, наред с другите неща.

Това,тя ли е споделяла?

# 2 798
И аз съм го забелязала това за Адри. И тук, и под снимките си. Хубаво е човек да има самоирония, но когато е нон-стоп, прави кофти впечатление. Да ни видят хората колко сме забавни, как се самоиронизираме и не се взимаме насериозно. Смятам, че за човек с толкова снимки на себе си в социалните мрежи, демонстрира едно ниско самочувствие, ама само го демонстрира.

# 2 799
Е хубаво работят за пари,но имат отговорност и към аудиторията си. Голяма част от нещата,които им изпращат не ги и пробват,а просто се снимат с тях и пишат заучени фрази. Това си личи и дразни. Аз нямам нищо против платените публикации,но нека се отбелязват. Преди време Маги Сан представяше фотоепилатор Philips Lumea и доста добре беше поднесла съдържанието. Да платили са й,ама се беше постарала. Аз лично,приемам така нещата,за да ми изпратят нещо,или да ми възложат задача,аз трябва да се постарая на макс,за да я свърша добре,а не само да искам да си взема парите. Личи си като се е постарал някой,не сме глупави.
Да трудно и е било на Пепе. Еми няма лошо,ама само трябва да се захаросва. Ще я уважавам повече,ако сяда и казва нещата каквато са. Няма лошо да кажеш,че не се справяш в нещо,че си тъжен,че си подходил глупаво и си имал други очаквания. Това са нормални неща.

# 2 800
Нямат ли край тези абсурдни статии в блога на foodpanda? Всяка следваща е по-нелепа дори от предишната, всъщност не знам дали те или досадното предизвикателство на Савекс са ми най-неприятната реклама за тази година. Накисване на овесени ядки в ядково мляко от предната вечер е посочено като трик? Въпросните ядкови млека в общия случай имат процентно съдържание на ядки между 3 и 5%, кое му е полезното на това да си храниш децата с "мляко", съставено от половината Менделеева таблица? По-добре ги накисни в чиста вода, отколкото в тези модерни измишльотини. Дори елементарни ястия като овесена каша затрудняват Антоанета, иначе тръгнала да дава съвети за готвене. Дразнещото в непрестанните съвети е че както всяко нещо, което е захванала, опитът ѝ с датската култура и начин на живот е половинчат - не владее езика на добро ниво, нито е наясно с датските бит, култура, традиции, начин на живот, подочула и попрочела оттук-оттам нещо в комбинация с отклъслечни спомени от престоя ѝ преди няколко години, но непрекъснато прави сравнения и обобщава за страната. Харесвах я като живееше в Дания и не помня такова прехласване, което демонстрира в момента, нито пък да е споделяла с аудиторията си любопитни факти за Дания, по които се отличава. Дори из старите ѝ публикации в блога има съвсем различни онагледяващи примери за скандинавския стил на обличане, който доста се различава от сегашния ѝ кичозен стил, но и в това отношение смени плочата. От Ели съм научила повече за Дания, поднесено по не толкова натрапчив начин - неведнъж е обяснявала за въпросното явление "хюга", за скюр-а и другите типични храни, за обичаите по празниците, също и говори датски или поне се опитва, т.е. отъждествявам нея повече с Дания, отколкото Антоанета, която се изживява като специалистка по датски бит и душевност.
Доколкото помня от стари видеа, София гледа детски филмчета само на датски, дано продължава да го поддържа, доколкото е възможно за дете на нейната възраст, всеки език е богатство, още повече ако ти майчин/бащин.

# 2 801
И аз съм го забелязала това за Адри. И тук, и под снимките си. Хубаво е човек да има самоирония, но когато е нон-стоп, прави кофти впечатление. Да ни видят хората колко сме забавни, как се самоиронизираме и не се взимаме насериозно. Смятам, че за човек с толкова снимки на себе си в социалните мрежи, демонстрира едно ниско самочувствие, ама само го демонстрира.

И аз съм на същото мнение и за това я отследвах, въпреки че се радвах на дъщеричката й. Някаква странна форма на compliment fishing.

# 2 802
Вероятно го прави, за да покаже, че не се взима прекалено сериозно, не се има за експерт или нещо повече, както много инфлуенсъри, а като „една от нас”. Самоиронията е ценно качество, не съм се замисляла дали тя прекалява честно казано.

# 2 803
😂😃😆🤣😀

# 2 804
“Family first”..сериозно?

Общи условия

Активация на акаунт