Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 145
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 2 955
Такива оставени неща тук и там не отварям като не знам какво е

# 2 956
Мими Сладкиша колкото и да отслабва, винаги ще има излъчване на лелка/бабка.

# 2 957
Колкото и образована да е Антоанет Попова, един ден не е работила в живота си. Да се каже, че влогърството й е професия, също е доста пресилено, тъй като преди година беше си обявила съвсем официално, че не й се снима, мързи я и за това няма да има клипове често. Кой нормален човек може да си поволи такова отношение към професията си? Харесвам я, между другото, гледам я с удоволствие. И тъй като пак се сравнява с Ели (мерси, Джудит, сравняваш я всеки път с кой ли не 😁), Ели поне е работила като продавачка, когато се е налагало.

На Попова кой мислиш, че й е давал пари да купува глупости за видеата, докато й стаме доходоносен канала? Или като отиваше в Джъмбо и оставяше по 200лв. сметка за глупости? Следвам я много отдавна. Сама е казвала, че е била в частен пансион в Англия, в който са били децата на най-богатите хора от целия свят, не само от Англия. Това за мен не е парадиране, но щом за теб държанието на Елица е, значи това също е. Simple Smile

# 2 958

Тя всъщност на колко години е?

# 2 959

Ох , не знам Мадмоазел Ая дали има работа извън влогърството, но са ми много сладки блогърките като започнат да ни напомнят за живота извън инстаграм. Например извън инстаграм повечето от тях са без работа, реализация или професия с някакъв натрупан стаж. Да не споменаваме, че извън инстаграм не са и толкова фотогенични 😂

# 2 960

Ох , не знам Мадмоазел Ая дали има работа извън влогърството, но са ми много сладки блогърките като започнат да ни напомнят за живота извън инстаграм. Например извън инстаграм повечето от тях са без работа, реализация или професия с някакъв натрупан стаж. Да не споменаваме, че извън инстаграм не са и толкова фотогенични 😂

Тази булка на собствената си сватба не остави телефона, тръгнала на нас да напомня. 🤦🏻♀

# 2 961
  • софия

Много точно.

# 2 962
  • Варна
Елица я следя от началото на канала й. В инстаграм има въпроси/отговори. Казвала е, че е работила какво ли не в Дания. В България е била администратор на хотели по морето. В Дания май е била миячка, в кухня е работила, в MAC е била гримьор. Ми явно е тъпичка да работи миячка, а мъжете й да са богаташи, както тук се пише. И ако са такива, що с Майкъл живеят под наем? Нещо на мен не ми се връзва? Егати държанката....

П.С. Бях питала, но май не ми се отговори, кога и къде двамата са казвали, че живеят на квартира?

# 2 963
  • където ми харесва
Да отговоря по-назад на един въпрос-защо и двете се пишели Антоанет. За Пепе, предполагам така е по-благозвучно, но името на Антоанет Попова си й е такова.
И честно казано, почвам малко да се дразня от начина, по който пресилвате нещата. Коментара "какво семейство имала Пепе, като се било разпаднало" беше жалко ритане на паднал човек. Тя е майка, има две деца, това е нейното семейство. И ако тук има жена, майка, която смята, че това не е семейство, значи в тази жена има нещо счупено!

# 2 964
Мима сладкиша - потрес! Каква е тази мода - като някоя ромска буля.

# 2 965
Обаче кученцето на Йоанна (русичкото момиче) е много сладко и миличко. И самата Йоанна е приятна, красива е, много хубаво танцува, всичко което прави го прави с удоволствие и старание.

# 2 966
В Дания данъците са ужасно високи.
Затова се живее под наем.
Коли се ползват рядко.
Елица е била на рецепция в хотела на предишният, с който заминава за Дания.
Там кога и колко е била продавачка, идея нямам.
За Пепе вече ми се струва грозно. Особено кофти настроение е последното видео. Личи й, че се чувства зле.
Тони Попова е на 25. Може и да има заможни родители, но не демонстрира стандарт.
Почти всички деца родени след 1990 имха възможност, за образование в чужбина. Дори и без заможни родители.
Точно в Дания е безплатно, впрочем.

# 2 967
Образованието може и да е безплатно, но кой ще плаща за  квартира, храна, учебници, уроци по езика? И не казвай, моля те, че е могла да работи, защото има специалности, при които трябва да си там всеки ден + като студент често нямаш право да работиш на пълен работен ден и получаваш 450€, с които не можеш да си платиш и квартирата в Дания.

Аз уча в чужбина и си го казвам ясно и кратко, че без родителите ми зад гърба ми, това нямаше как да се случи. Или започваш и ти като Пепе, че с желание всичко се постига?

# 2 968
Аз се повтарям, но защо да не ходи по почивки Елица? 😃

# 2 969
  • Варна
Според мен навсякъде е трудно всичко сам да постигнеш. Единици са тези, които наистина са се издържали и учили без чужда помощ... според мен.

Общи условия

Активация на акаунт