Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 136
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 2 970
  • Варна
Аз се повтарям, но защо да не ходи по почивки Елица? 😃

Щото така, да питаш.... Тя е некадърна, нищо не става от нея, мяука, мърка, преде..... държанка е.... Ей, не разбрахте значи..... Joy

# 2 971
Нормлано е родителите да помагат на децата си , аз лично бих искала да дам възможност на децата ми да учат в чужбина , без да се притесняват за финансовата част.

# 2 972
  • София
В България е била администратор на хотели по морето. В Дания май е била миячка, в кухня е работила, в MAC е била гримьор. Ми явно е тъпичка да работи миячка, а мъжете й да са богаташи, както тук се пише.

Ми, явно е тъпичка, да. Няма лошо, не може всички да са умници. Ама нали е филолог, поне да махне магарешкоято мяукане Ииии даааа  от видеата си.

# 2 973

Защото парадира!!! 😆

Разбира се, че за Антоанета децата са нейното семейство, но предвид целия панаир, които сътвори и продължава да изнася на гърба на семейството си и главно децата, е смешно да изтипоса хаштаг фемилифърст.
Ако децата й бяха на първо място, нямаше публично да я обарват някви разгонени пубери.

# 2 974
Такива оставени неща тук и там не отварям като не знам какво е

Реклама на SecretZone с Азис и Светлана Гущерова като Джулия Робъртс в "Хубава жена".

# 2 975

Защото У форОма така са казали!

# 2 976
Елица е казвала, че са на квартира в едно видео, в което ходиха на оглед за покупка на апартамент. Очевидно не са взели. Не знам в кой квартал са (тук се е е споменавало, че не е хубав/с добра локация), но и от към интериор не виждам демонстрация на какъвто и да е било луксозен стандарт. Стара кухня, свободни уреди, икейски мебели, даже забелязах в спалнята гардеробът им е един от най-евтините. Не са по всички фронтове баровци както се определя, съвсем нормално ако от цената за жилище компенсират за средства за пътуване.

Бедния речник на всички чужбински булки го отдавам на това, че не четат на български.

# 2 977
В Дания данъците са ужасно високи.
Затова се живее под наем.
Коли се ползват рядко.
Елица е била на рецепция в хотела на предишният, с който заминава за Дания.

Дядото няма хотел в Бг, бил е брокер в Обзор, където се запознават с Елица.

# 2 978
Да, нещо такова.
Чак дядо, не. Много запазен. Има големи деца, около годините на Елица.
Мисля, че още има бизнес в България.
Водила го е във Враца
Ели, мисля, че е спонееала, че не се е дипломрала, не че това е фактор. Така или иначе за толкова години не е работила сериозна работа. Никой не казва, че трябва да е филолог. Имала е мъже да се грижат за нея. Пепе си имала родители.
Последните ми приятели от Дания живяха 15 г в Копенхаген, работиха в престижни фирми, живееха прилично. Без гръб.
Обаче Маями, Ню Йорк и Малдиви не видяха. 🤔

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 19:39 от Judit Becker

# 2 979
За човек, който вн харесва Елица си много запозната с детайли от живота и.

# 2 980
Бедния речник на всички чужбински булки го отдавам на това, че не четат на български.

Те пък защото усилено четат класици на датски или какъвто и да е било език...

# 2 981
  • Някъде там
За първи път си позволявам да кажа такова  грозно нещо, но Светлана в това видео изглежда като психично болна.
Толкова ужасно си държи главата и тялото на една страна, че ми стана неприятно още на пръв поглед.
Не казвам, че  жената е такава, а начина по който играе. Екипа на рекламата не го ли забелязват или само аз го възприемам така?

# 2 982
Judit, айде да спреш да дезинформираш относно Дания, а?
Радко се карат коли??????
Живее се основно под наем ????
Данъците са високи, но и заплатите са високи.
От 10 години съм в Дания, не съм слязла от кола, а от две години живеем в собствена къща без да сме изобщо баровци. Не пътуваме колкото Елица, защото не мога да мъкна децата по всички краища на планетата, иначе щяхме.
Елица постоянно по острови ??? Това също съм го изпуснала явно.

Последна редакция: сб, 23 ное 2019, 20:18 от FelicityB

# 2 983
  • където ми харесва
То е смешно и да видиш "мама на принцеса" под ника на жена, дето бъхти по 9-10 часа и се разкъсва между печката и прахосмукачката, ма на-детето й за нея е принцеса. Не виждам, защо да е смешен тага?! Тази жена работи това. С тази работа издържа себе си и двете си деца.
Факта, че някой я е обарал и това е качено във ютуб, не я прави по-лоша майка от всички тези, които бачкат в офиси и на коледните партита, като пийнат две-три чаши, започват да танцуват с колегите си мъже по-освободено.
Налагате тука разни морални стереотипи и пак казвам, прекалява се в много.
Сега от скука, подкарахте и Тони Попова. Ма как така ще се показваш ти, след като вашите са ти платили образованието в Англия и после в Австрия. Че чак и апартамент са й купили...
Всяка майка, ако има възможност, би инвестирала в образованието на детето си. И всеки родител би направил всичко, за да не живее детето му в нищета. И би го подпомогнал да се развива в това, което то иска. Както е и при Попова. Не виждам тя да парадира с някакви пари или стандарт. Даже е доста скромна, и много често във видеата си е казвала, че еди какво си не може да си го позволи, защото в крайна сметка не изкарва милиони. И се простира според чергата си.

# 2 984
  • София
Така е, дай му образование и апартамент, че да се развие до блогър Joy
Съвсем логично е, един интелигентен човек няма как да се задоволява с влогърство. Това са едни некадърнички без никакви реални способности и са намерили на хляба мекото. Какво странно има, че почти всички са глупавички.

Общи условия

Активация на акаунт