Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 139
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 2 985
Аз не съм ходила в Дания, но наблюденията ми са, че във всички цивилизовани държави (да се разбира много по-цивилизовани от Бг), каквито са и скандинавските - тенденция е хората да ползват метро. И не защото не могат да си позволят скъпи автомобили, а защото си дават сметка, че ако всички се юрнат с автомобилите си да се правят на баровци, няма да стигнат до работните си места от трафик.

# 2 986
Аз се повтарям, но защо да не ходи по почивки Елица? 😃

Щото така, да питаш.... Тя е некадърна, нищо не става от нея, мяука, мърка, преде..... държанка е.... Ей, не разбрахте значи..... Joy

Хахаха! Че и се разготвила да се прави на интересна! 🤣

# 2 987
  • София
Да, по тези страни най- големите шефове си имат шофьори, но повечето нормални хора пътуват с метрото заради огромния трафик. Само наш бай ганьо винаги джитка с количката.

# 2 988
Скрит текст:
За поредицата "Блогърски размисли и страсти" 😏

# 2 989
Е, къде е Лили Иванова, къде са празноглавките, които седят и говорят пред камера за леща, авокадо и памперси...

# 2 990
  • Варна
В България е била администратор на хотели по морето. В Дания май е била миячка, в кухня е работила, в MAC е била гримьор. Ми явно е тъпичка да работи миячка, а мъжете й да са богаташи, както тук се пише.

Ми, явно е тъпичка, да. Няма лошо, не може всички да са умници. Ама нали е филолог, поне да махне магарешкоято мяукане Ииии даааа  от видеата си.

С ирония го написах. Факт, че и мен ииии дааа, ноооо да ме дразни. Дразни ме и начинът й на говорене (освен във видеото с баба й и леля й, там го няма това преправяне на глас и интонация). Та идеята ми беше, че явно не са толкова богати тия датчани, които я издържали, щом на нея й се налага да работи и то такива работи.....

# 2 991
За мен е тъпо на Попова родителите да са дали една торба пари за образование, а тя да е неграмотна и разглезена. Сега дали е останала неграмотна, защото е станала влогър или е станала влогър, защото е неграмотна, е малко по-философски въпрос Grinning

# 2 992
Според мен да станеш влогър и да отваряш календари при положение, че си имал възможността за скъпо и престижно образование, каквото се спомена напред, си е сериозен регрес.

# 2 993
Бедния речник на всички чужбински булки го отдавам на това, че не четат на български.

Те пък защото усилено четат класици на датски или какъвто и да е било език...

За класици чак не знам, но Елица съм я виждала с книги на датски и английски (по пътувания носи), а и Милена и Пепе когато са показвали книги е било на английски (изключвам детските).

# 2 994
Adellle, не съм си позволила да оценявам родителски капацитет, да определям коя е по-добра и коя по-лоша майка, нито по отношение на Антоанета, нито за някоя друга. 

Не смятам, че в темата се налага някакъв морал или нещо подобно. Коментираме и изказваме мнение, всеки си има своята гледна точка.
За мен е смешно точно тя да продава блузи с този хаштаг, защото е повече негова пародия, отколкото олицетворение, но това си е моето виждане и не го налагам на никого.
Най-вероятно има доста фенки, които биха си купили блузите й, не съм тръгнала да им чета морал и да им държа сметка за това.

# 2 995
Тези Галка и Конца толкова се излагат, че се чудя как са работили в телевизия, но и по тв-то постоянно дават глупави предавания и сериали, така че може би е нормално. Сякаш ако не се имаха за големи инфлуенсъри щяха да ми изглеждат малко по-умни. Особено Конца, ако го нямаше този инстаграм изглежда сериозна, дори симпатична жена, но според мен инстаграм ѝ развали имиджа и на нея и на много други. Лакомията е страшно нещо. Превръщат се в празноглавки, рекламиращи каквото им падне.

# 2 996
Вие Попова не я мислете... може още 10 години да си води лентяйския живот и в един момент с лъскавата си диплома да реши, че иска да е е шефче. Пожелавам на защитничките на Попова, да им стане шефче. Като се сблъскате в реалния живот с тъпаци с лъскави дипломи, по друг начин ще мислите.

# 2 997
Попова е споделяла, че са я изпратили в Англия, защото е била много пропаднала. Там се осъзнава и оставя вредните навици и кофти държание в миналото. Гледала съм я в едно по-старо видео, когато живееше в къща  и тогава работеше, но не съм запомнила какво. Споделя е също, че влогърството ѝ е помагало да се държи покрай паник атаките и лекарствата, които пие. Според мен психичното ѝ състояние е причината да не се развива професионално за сега в по-сериозна ниша. И все пак не е решила, не е седнала на някоя престижна позиция в бащината фирма Simple Smile

# 2 998
Бедния речник на всички чужбински булки го отдавам на това, че не четат на български.

Те пък защото усилено четат класици на датски или какъвто и да е било език...

За класици чак не знам, но Елица съм я виждала с книги на датски и английски (по пътувания носи), а и Милена и Пепе когато са показвали книги е било на английски (изключвам детските).

Няма спор, че книгите са инстаграмабъл.

# 2 999
  • където ми харесва
Попова е споделяла, че са я изпратили в Англия, защото е била много пропаднала. Там се осъзнава и оставя вредните навици и кофти държание в миналото. Гледала съм я в едно по-старо видео, когато живееше в къща  и тогава работеше, но не съм запомнила какво. Споделя е също, че влогърството ѝ е помагало да се държи покрай паник атаките и лекарствата, които пие. Според мен психичното ѝ състояние е причината да не се развива професионално за сега в по-сериозна ниша. И все пак не е решила, не е седнала на някоя престижна позиция в бащината фирма Simple Smile
Да, и момичето си каза в едно по-старо видео, че когато техните не са били в добро финансово състояние се е прибрала в България, за да им помага.
Но, както виждам, продължава се с говоренето на изуст, само и само да се сипва на някой, без значение какво и как му се е случило.

Мерси за пожеланието, иначе Questar, но нито съм 20 годишна, тепърва почваща работа, нито ще имам шеф някога.

Общи условия

Активация на акаунт