Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 131
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 060
Хора, аз не мисля, че това е истинската Антоанет Попова. Този коментар ми се струва написан от много голям фен или нейн близък..Но не, не може да е Антоанет Попова. Shocked

Дано да е така. Иначе е потресаващо противоречието между претенциите за лъскаво образование и демонстрираното ниво на обща култура и общуване.

# 3 061
Тони (ако наистина си ти), с най-добри чувства ти го казвам - не влизай в обяснителен режим. Това е най-правилното нещо, което можеш да направиш. Иначе даваш "храна" да те коментират още по-ожесточено, което предполагам не е целта ти. Има хора, които те ценят, не насочвай вниманието си към тези, които не те.

# 3 062
  • София
Като влогър ви уверявам изкарвам поне 5х повече от колкото щях с лъскавото ми образовяние. Благодаря ви за вниманието!
Споко, знаем. Welcome to Bulgaria.
Казах ли за на хляба мекото. В случая не е виновен тоя, който яде баницата, факт. Просто изборът му говори за него.

# 3 063
Ееее, Тони Simple Smile Аз толкова те харесвам и винаги съм те давала, за пример, че си много земна, позитивна и над нещата.
Не беше нужно да се обяснаваш.
За мен няма нищо по-нормално от това родителите, ако имат възможнот, да помагат на децата си. Та, Попова е едва на 25. Да не би всички да сте си купили сами апартамент на толкова години, а?
Едва ли!
Аз пък съм живяла в Дания, имам приятели, които все още живеят там и не могат да си позволят ресторанти, покупки и пътешествия толкова често. И пак твърдя, че Ели, може би не го показва нарочно, но живее доста широко, за жена, която няма високоплатена работа. Или пак ще кажете за онлайн магазаничтето, работата на продавачка или, че сега се прави на дизайнерка във фирмата на актуалният й датчанин. Приказки за еднорози!
Впрочем същото важи и за кухата лейка Валери. Тя, обаче е толкова трагико-комична, че не мога да я гледам, но доколокто знам, мама и мъж й помагат.

# 3 064
Аз също смятам, че не е готино да се отчитат само негативните коментари. За теб, Тони, се пишат по-често положителни коментари, това е факт. Разбирам, че не е приятно да четеш коментари за роднини, образование, финанси, но показвайки се, вие влогърките поемате този риск. Няма как да забраните на някой да ви коментира, и преди да се направи тема в БГ-мама сте били коментирани. Тук поне имате възможността да четете и да се включите. Обаче, да се размахва пръст, да се казва на пишещите в темата, че са със закостенело мислене и закостенели разбирания, не предизвиква положителен отзвук тук, както вече стана ясно.
Аз те харесвам, имало е моменти, в които съм те критикувала, признавам. Но като цяло си ми любимата българска влогърка, напомняш ми на Safiya Nygaard. Отчитай и положителните коментари, които се пишат за теб, защото те не са никак малко.
Чакам деня, в който ще влезне някоя дама да напише "благодаря за хубавите думи, които казахте след последното ми видео". Изключвам Йоанна, защото може би го е правила, но не съм абсолютна сигурна. Неприятно е постоянно да влизат и да ни се карат, защото наред с негативното, отчитаме и положителното.

# 3 065
Тони Попова в темата? Наистина ли? Аз имам забележка, че пише от чисто нова регистрация, защото съм сигурна, че който ползва активно сайта, в 99% от случаите го справи с никнейм, като всички, за да ползва форума пълноценно. Понякога - невинаги, може да качиш снимка, или да напишеш нещо лично, като със сигурност няма да си сложиш трите имена (или двете). Мултиакаунтинга официално не се толерира, надявам се, че това се отнася за всички.
Лично аз не се интересувам толкова много от грим, затова рядко си я пускам и съм я гледала малко. И на мен този афектиран пост в неделя на обяд ми изглежда странно.

# 3 066
Гринч не я остави тази брадичка в целия нов влог...
Скрит текст:

# Ivana Alexandrova

# 3 067
Тази Ивана само на мен ли ми прилича на ромка?

# 3 068
Антоанета Попова, тук повечето те харесват, включително и аз, може да се върнеш да прочетеш, този път с разбиране.
Обаче това с ти писание тук малко ми падна в очите. Защо е нужно да се оправдаваш?
Дано не си ти наистина..

# 3 069
Хора, аз не мисля, че това е истинската Антоанет Попова. Този коментар ми се струва написан от много голям фен или нейн близък..Но не, не може да е Антоанет Попова. Shocked
И аз мисля така. За това не го прочетох. Дразня се , когато влогър влезе да се обяснява.

# 3 070
  • Някъде там
Тази Ивана само на мен ли ми приличан а ромка?
На повечето. Както и роднините и, които се виждаха от клипа със сватбата.
Дали е така, тя си знае.
Но, ромка или българка няма значение, за това че се облича кичозно и дома и изглежда по същия начин.

# 3 071
Защото й е дошло в повече. Тя и клип направи миналата година със същото послание.

# 3 072
  • София
Ама вече и от това ли се пести?
Предполагам, че с този сапун се мият всички членове от семейството, всичките си части.
Скрит текст:

не, не се пести от това.
Пести се от пластмасовите бутилчици и пластмасовите опаковки, в които е налят продукт точно за едно къпане по хотелите. Шишенцето после не е ясно как и къде се изхвърля.
Самите хотели, за да пестят пластмаса, вече слагат от големите диспенсъри за течен сапун, душ гел, балсам...
100 грама сапун отговарят на много повече от едно къпане и самите сапуни (ако не говорим за разните тео-мео) са в картонени кутиики, т.е. Отпадъкът за цялата употреба е доста по-малък и единствената пластмаса е тънкото фолио, с което са обвити някои от картонените кутии. Повечето вече забелязвам, че са само от картон.
Металната кутийка може да се използва до безкрайност - докато не ръждяса (зависи от метала)  или не се счупи.
Отделно със сапун няма проблем при преминаването на контролите по летищата. Има сухи сапуни и за миене на коса. Има сухи парфюми (в Lush са доста добри).

То хубаво да се заяждаме с влогърите, ама и да се информираме преди това хич не е лошо Wink

# 3 073
Няколко дни не бях влизала в темата, но е станала трудна за четене. Не бива човек да се озлобява към хора, които са получили помощ или старт в живота си, така само вреди на себе си. Освен това не всичко е такова, каквото изглежда. Хората сме склонни да виждаме чуждия живот много по -лесен от своя собствен. И тук не говорим само за влогърки.
Скрит текст:
[Масово мои приятелки поддържат стандарт, заради мъжете си, трябва ли ги осъждам и да спра да общувам с тях, понеже имат повече от мен с по-малко работа и усилия? Да, не отричам, че е имало момент, в който съм се питала , защо на мен трябва да ми е толкова трудно и да разчитам само на себе си? Всеки трябва да мине по своя път и всеки има своите препятствия по него, дори и тези , които са получили нещо "наготово".
Извинявам се за личното отклонение.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 12:52 от Jeri-sweet

# 3 074
На Ивана това ѝ е запазената марка, ръката на брадичката. На Валерката пък е ръката в косата. Все нещо я намества тази коса, все мята кичури. Доста дразнещо.
И те, като мен, май са от клуб "пречат ми ръцете".

Общи условия

Активация на акаунт