Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 094
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 090
  • Някъде там
#мартинпрезидент 😀😀😀😀
Валчето ще ни "забавляват" с Мартинчо.
https://youtu.be/RPUMC_zWp84 

# 3 091
Леле мале... Много грозни определения са се изписали в последните няколко страници. Тъпа миячка, неграмотна, глезена, чергари, некадърнички, лентяи, ромка, кой приличал на Гринч, кой нямал врат, кой бил пропаднал, щом родителите му помагат значи не ставало нищо от него, коя ходела на почивки само за да парадира, ама евтин им бил гардероба, а мебелите от Икеа и още и още помия.. Да, чешем си езиците, но някои определения са толкова злобни и груби. Не взимайте толкова насериозно нещатата, забавлявайте се с видеата им. Търсите под вола теле понякога. На кой сапуна му не свършва, какви подаръци си подарили и защооо имало под елхата им още като са казали че няма да има. Това е издребняваме и заяждане, излишно. Да, всеки може да си изказва мнението но сега и се стори като сякаш всеки е в лошо настроение и гледа да си го изкара върху някой.
А дали това е А. Попова не знам, но си спомням че преди, когато имаше коментари как е напълняла, пъпчасала и с грозна прическа, тя тогава направи видео и личеше колко ѝ е неприятно и каза че такива изказвания я карат да губи желание за работа.
Хайде, приятна неделя ☕

# 3 092
#мартинпрезидент 😀😀😀😀
Валчето ще ни "забавляват" с Мартинчо.
https://youtu.be/RPUMC_zWp84  
Мартин направо ме побърква с това носово говорене. Не мога да го изгледам това. Confounded
Валери: Мирише на такова място, където се гледат кокошки.
Кое ли е това място? Rolling Eyes
Вадят някакъв снакс с риба. Валери: Леле, това има вкус на риба.
Хахаха, втф. Поне евала, че е добродушна и усмихната. Grin

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 15:29 от Уейв

# 3 093
  • София
Ами, много често "на работа" не е цветно, но хората работят, щото трябва да се издържат. И пак са загубили желание за работа. Такъв е животът. Има изключения, на които почти всичко им е приятничко, но те си имат мая.

# 3 094
Оххххххххх, получих главоболие. Изгледах 40-минутния влог на Ванчето. Защо бе душа, защо? Какви са тези парцали от Шийн. Ами то един няма, които да става за носене пред хора. Нямам думи в потрес съм. Какъв е този стил? Пак казвам не е лошо момичето, симпатична ми е, позитивна, но стила и твърдо НЕ.

# 3 095
Да, може би включих много неща от личния ми живот, но така най-добре мога да опиша какво имам предвид. А то е, че се коментира на база повърхностни познания относно живота на хора, като много от нещата, които се пишат тук или не са верни, или са много украсени.
И нямам предвид негативните мнения относно парадирането на Гергана със скъпи покупки, което е очеизвадно.
За известно време не съм чела темата, но    голяма част от коментарите са едни и същи, повтарят се през няколко страници.

Ако мнението на Антоанет Попова е наистина нейно, явно е написано в състояние на афект. Личи си, че изобщо не го е прочела преди да го публикува.

И за да съм още по темата. Моя приятелка, на която й се налага да работи с т.нар. инфлуенсъри, ми сподели, че Валери наистина е супер детска и в живота, и се държи доста инфантилно. Аз не харесвам Ивана, но за нея каза, че е сравнително земна и готина.

# 3 096
Скрит текст:
Извинявам се на тези които не харесват критика и поста ми ще ги натовари.
Подминете го, защото ще е неприятен.
Съжалявам, но е меко казано нелепо да снимаш голите си дечица и да ги пльоснеш в нета без капчица срам и притеснение. Не съм против снимането на деца, но съм възмутена и против от снимането на голички такива.
Преди дни за показаната от Филип Сиена си замълчах, но сега вече не мога, защото това го пуска майката. И не, не и държа сметка, това си е нейно право, но е жалко и глупаво.

Това дете е с биберон и във ваната...
Явно мечтата й е да използва децата си за рекламки. Между другото, това ми е по-малко възмутително (макар,че е безкрайно възмутително) от пускане на клипче как детето й мете пода в истеричен пристъп. Да, тодлърите правят подобни сцени, защото нервната им система е незряла и емоциите им идват понякога в повече. Но да седиш и да го снимаш и да се смееш на това, съжалявам, но що за радителстване е това? Че и наглееш да даваш съвети на други жени. Никаква реална преценка няма. Децата са малки хора, личности, които е нужно да уважаваме и разбираме,не да ползваме като средство за изкарване на пари.

А ако това беше Попова - много ме разсмя. Постът беше автогол.

Глутенът пък сложила 7 месечно в проходилка.

# 3 097
Това дете е навсякъде с биберон. Мен би ме притеснило това. Но явно си има причина

# 3 098
  • Някъде там
Абсолютно никому ненужни неща споделят и после, защо сме ги коментирали и били ли сме в домовете им да знаем какво правят, че ги критикуваме?
Е щом голички деца в банята ни се споделят, тогава какво ли остава да се скрие? Сигурно правят безумни и нередни неща които крият, защото интимните, тези които ги има във всяко семейство, но не са за обществено ползване, ние виждаме.

# 3 099
За пореден път мнение ми се трие, без да съм ползвала некоректен език.
Може би е заради цитиране, което става чаршаф, за което се извинявам на модераторките...ако е за това!
Отново ще напиша, че лично аз не намирам смисъл да давам вече мнение, ако то не съвпада с всеобщото. Особено за някои любимки, само, за да блея в общото стадо. Мисля, че съм отговорен и възрастен човек и никога  не съм използвала груби думи, като "циганка", "държанка" и подобни определения.
Когато дам положителен отзив за някой или препоръчам, обикновено чужд влогър, то мнението ми се подминава, но когато изкажа негативно такова за всеобщ любимец, бързо идва глутницата кучета да ме лаят.
В началото когато ви четях беше много приятно, но не дай си боже да изкажа мнение, което не се харесва. На минутата под поста ми се изписват фермани, за това колко и от къде имам такава информация, нелепи твърдения, че завиждам и подобни дивотии.
Нямам ИГ и не пльоскам снимки на въпросните момичета, а редовно се постват и отдолу  се излива помията. ОК, но то е само към определени, за други се прави чистка, която в друг форум не съм виждала. Чак пък толкова да се впечатляват някои хора от комернари за непознати...потрес!
С някои от вас се посмях и забавлявах, но вече наистина ми станата тегававо и апатично.
Всичко добро, змийчета! Simple Smile

# 3 100
Извинявам се, със сигурност е обсъждано и преди, но тези инфлуенсъри регистрирани ли са като свободна професия, плащат ли данъци? Как се става инфлуенсър, влогър, ютубър? професия ли се води в БГ?

# 3 101
Като професия не мисля, че се води, но са регистрирани да.
Повечето като гледам работят към рекламни агенции.

# 3 102
Валъри дали не ни будалка и всъщност да е на 12? Гледах и’ новото видео и съм потресена, хора. Каква лиготия, какви физиономии, аз не знам Мартин как я търпи. Изглежда ми сериозен и това, ако ние го гледаме на два-три дена по 10 мин, той го гледа по 24 часа с години и просто не знам как издържа тоя човек с такова същество...

# 3 103
Вероятно сключват граждански договори.

На радостната голите й деца да са й проблема. Тя ги вози без столчета и колани и като й казах се разпени зверски, отследвах я, тогава още повече се разпени. От тогава ми е паднала супер много в очите.

# 3 104
Новият цвят на Ивана изглежда доста добре, но косата й стои много изтощена, за съжаление. Валери ме изуми в петък с притеснените си story-та как се е успала за събитие в мола до тях, но все пак е успяла да стигне навреме, гримирана и със сложени удължения, само за 40мин, че даже и е закусила 😁 После как човек да не се изсмее, когато някой инфлуенсър заяви, че това е сериозна работа?
Тази глупост със совата е върха на всички неадекватни включвания, които напълниха темата последните ден-два.

Общи условия

Активация на акаунт