Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 094
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 105
Хайде да подарим за Коледа на Валери екскурзия до Дисниленд

# 3 106
  • MT
Скрит текст:
Извинявам се, със сигурност е обсъждано и преди, но тези инфлуенсъри регистрирани ли са като свободна професия, плащат ли данъци? Как се става инфлуенсър, влогър, ютубър? професия ли се води в БГ?

За професия и аз не знам дали се води, по-скоро "freelancer" се пишат повечето, като това си е професия и съвпада с описанието на тези, които изброяваш(работа от вкъщи и навън, собствено работно време, сам си си шеф и пр.).
Такси се плащат, задължително е да си вкараш данните, когато сключваш "партньорство с YouTube" или т.нар. "монетезиране", от което се печелят пари.

Като майка на детенце, не бих пуснала голи снимки на момичето си. Да пусна нормални - да, но иначе, самата аз не се разголвам пред всеобщата публика, какво остана за детето ми. Много ми е грозно. Такива снимки са за личния архив.

# 3 107
  • София
То не че е толкова грозно, а е опасно. Хората не осъзнават опасностите, споделяйки толкова много неща в интернет и далеч нямам предвид отровния език на бгмамите.

Вие се смеете, ама знаете ли колко желаещи има по опашките в Дисниленд. Без да са деца или да имат деца Joy

# 3 108
Попринцип такива неща би трябвало да се репортват. Точно след като YT се пръска от скандали с педофили нашата си пляска децата голи?!?

# 3 109
Хайде да подарим за Коледа на Валери екскурзия до Дисниленд
Подарете на мен. Ще сснимам влог, обещавам. 😂😜

# 3 110
По повод децата в пространството като content, без значение естеството на снимката /видеото, наскоро намерих това момиче с интересен поглед върху нещата. В канала си разисква всякакви социални теми, доста засягащи влогъри и инфлуенсъри и естеството им на работа.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 19:16 от Emi_55

# 3 111
  • Някъде там
Ооо Валерито не е за Дисниленд. Прекалено страшно ще е за нея, ще се стресира. Единствено в частта за  най-малките деца ще е в свои води.

# 3 112
  • MT
Catcher, права си, най-вече е опасно, но е и изключително грозно в моите очи. Един ден децата и' ще видят свои голи снимки в интернет, които са качени от собствената им майка... Независимо дали са в стори, може да се правят скрийншотове винаги.
Аз лично не следя въпросната дама, но се надявам, ако чете тук, да вземе да се замисли по този въпрос.

# 3 113
В някакъв момент се губи представа какво е приемливото съдържание на канала/страницата. Като онзи влогър, който беше купил на 2-годишната си дъщеря близалка във формата на мъжки гениталии.

# 3 114
Може ли, човека който беше използвал определението "държанка" по-нагоре обясни какво има предвид?
Относно Елица, не че я защитавам, но тя самата в стори е обяснявала, че с Майкъл си имат различни банкови карти, и собствени средства, общи (повтавям общи) са средствата им за дома, които и двамата влагат ежемесечно, отделно заделят в друга сметка (отново обща) пари за пътувания. Тя самата се занимава с фотография извън влогърството и с още нещо, което в момента не се сещам.
Определено, не е от инфлуенсърите, които парадират със средства постоянно, дрехи, козметики и от този сорт "вижте какво имам" малоумни видеа.
Това, че пътуват 2 пъти в годината явно дразни доста Непътуващите хора тук, който използват такива грозни епитети.

# 3 115
Какви ги вършите бе, момичета? Grinning
Днес доста се загледах във видеата на School Of Affluence. Интересна ми е с откровеността си Ана. Дълго бях предубедена към канала й, мислех си голд дигър глупости... но жената има класа и то класа в разсъжденията си.  Наистина е постигнала мечтата си да бъде дама. На такива хора им прилича понятието "инфлуенсър".

# 3 116
За пунктуацията, правопис и граматика - съгласна съм, но напълно подкрепям казаното от Антоанет Попова. Тук сме за да коментираме тяхната работа, а не в какви апартаменти живеят и колко по-сериозни професии могат да имат. Да, те са си избрали да се показват публично, но повечето от нещата, които коментираме тук са догадки и мисля, чв не трябва да стигаме до крайности като ровим в профили в linkedin, профили на близки и т.н.

+1

Скрит текст:
Гринч не я остави тази брадичка в целия нов влог...
Скрит текст:

# Ivana Alexandrova

Уф, като няма врат така ще прави постоянно. Боли я ръката, не боли, ще я държи там. Трябва да сме красиви..... Grinning

# 3 117
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Започнах да чета разказа на АнтоанетПопова или който стои зад този профил и се отказах на 5-тото изречение.
Звучи като писано от 13г хлапе,което се обяснява колко е постигнало само в живота.
Ти ли си плати английския пансион,ти ли си купи апартамента в София...постигнали те.Добре,че имате солидни финансове гърбове,на които да се опрете Stop

Тяхната работа и детайлите от личния им живот вървят ръка в ръка.Коментираме това,което самите те ни показват.За какви догатки говориш? Имаше такава например за раздялата на Пепе и Филип2,но всички чакахме официално потвърждение,преди да обсъждаме случая като доказан факт.

# 3 118
Иваничка е доста дразнеща с тая ръка, главата и’ тежи, надали..

Има комплекс от формата на брадичката си и от почти несъществуващия врат, това за мен е обяснението.
Просто няма ясно изразена брадичка. Когато тя се снима не си личи, но във влогове на други влогъри изглежда ужасно когато я снимат странично.

# 3 119
Ивана допреди няколко дена прави клип на тема с есенна декорация, в днешното ѝ видео обаче е в коледно настроение? Joy

Общи условия

Активация на акаунт