Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 227 093
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 210
Колкото до Антоанета Попова, голяма част от мнението й беше насочено към моя пост. Като цяло съжалявам, ако я е разклатило, защото не съм имала тази цел, но след близо 2 години яко рътене по Ютюб и бюти канали, си имам някои определени неща, които харесвам, които мразя, на които вярвам и на които не. Та така. Ако трябва да съм откровена (аз го и казах вече) тя се старае и каналът й напредва. Лично на мен ми допадна идеята за покупки от малки страници във Фб. Готино би било да подкрепят и някои хендмейд малки бизнеси в Бг. Има супер много талантливи хора.
Все си тая надежда, че в крайна сметка ще надделеят канали, които захранват онлайн пространството с оригинално и интересно съдържание. Виж, за такива ментални банкрути като Десислава Пеева, слабоумниците с голите деца в нета и уонабита с бомбастично его като въпросния сладкиш...е там... сори нот сори.

Наистина е пълно с творящи хора в страната.
Но ако основната ти работа е именно инфлуенсърство и влогване, трудно би изкарвал (достатъчно или въобще някакви) пари от локални, креативни (тип хендмейд) бизнеси.

Честно казано, по-голямата част от българските автори, особени тези с по-малки бизнеси, нямат никаква идея как се работи с блогъри. Други, които решават да отделят някакъв бюджет за това, пък избират инфлуенсъри, водени единствено от бройката им фенове и гледаемост.
И някак си на фона на цялото представено съдържание - брънчове, гримове, роклички, у-а, изведнъж изскачат, да речем, едни ръчно правени свещи. На мен подобен тип позиционираме рядко ми се връзва.

Иначе има няколко инстаграм профила, които се фокусират върху български брандове и автори.

# 3 211
Мимозка/Сладкишът е заслабнала, но има да свали още 25+ килограма, че да си позволи такива ботуши и къси рокли. Ужасни безвкусни дрехи.Смаяна съм.😮

# 3 212
Батинкова като прави забележки на хората кой как изглежда, не вижда ли мъжа си,че е в 8ми месец с тоя тумбак? Такава карикатура са ми тези двамата...

# 3 213
Мъжът й на тази мяза на някой некъпан отдавна гастарбайтър.
По принцип си права за малките бизнес и т.н., но аз лично на тяхно място бих го правила безплатно. Достатъчно платено съдържание имат, да не говорим, че всичкото е скучно, понеже се повтаря...ама мозък не се продава наливен.

# 3 214
Батинкова като прави забележки на хората кой как изглежда, не вижда ли мъжа си,че е в 8ми месец с тоя тумбак? Такава карикатура са ми тези двамата...

Тя самата с всеки изминал ден ми заприличва на жената-котка Jocelyn Wildenstein. 35 годишна на кукуво лято, абсурд! Каквото и да си прави на лицето, определено не изглежда ок...

# 3 215
Цуро с нов клип. https://youtu.be/FFBg3RK7Q-Q
Catcher in the Rye, не ти препоръчвам. 😄

П. П. Да уточня, че ни в клин, ни в ръкав звучи последното. Не му е харесала Спасителят, а предполагам ти е любима.

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 23:35 от Emi_55

# 3 216
Скрит текст:

Ето една дама. Grinning

Последна редакция: пн, 25 ное 2019, 23:58 от Blizzard

# 3 217
Ама аз мисля, че Пепето затова го е харесала, като еднояйчни близнаци са. 🤣

# 3 218
Това Пепе с прибрана коса и мъжки дрехи ли е?

# 3 219
Лелеее егати приликата 😬

# 3 220
То носии, то бръкнал мъж в пояс запасан на мощно тело̀, то обувки с платформа, то патриотизъм, то чудо бе, чу-до. Всеки път става все по-смешно. А аз по едно време заблудено си мислех, че Тоци се е нормализирала.

# 3 221
То носии, то бръкнал мъж в пояс запасан на мощно тело̀, то обувки с платформа, то патриотизъм, то чудо бе, чу-до. Всеки път става все по-смешно. А аз по едно време заблудено си мислех, че Тоци се е нормализирала.

Бай Ганьо Балкански беше първото което ми изникна в съзнанието като видях тази тази снимка. 😂

# 3 222
Тази пак се е филмирала и вади сълзливите истории, за да събира лЯйкове. Само на мен ли ми се струва, че проблемът с говора ѝ не е от заекване, а от кофти захапка и някой добър зъболекар би могъл да ѝ реши проблема с фъфленето?

# 3 223
Тази пак се е филмирала и вади сълзливите истории, за да събира лЯйкове. Само на мен ли ми се струва, че проблемът с говора ѝ не е от заекване, а от кофти захапка и някой добър зъболекар би могъл да ѝ реши проблема с фъфленето?

И аз така мисля. Тя не заеква, а фъфли.

# 3 224
Да, определено на Мег@з и трябват субтитри.
А Филяка да пусне една брада, че е баш като ученичка.

Общи условия

Активация на акаунт