Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 839
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 360
Пепе си е вързала част от косата на тренировката  Trollface

Галя също  беше със счупен нокът на последното видео Smiley Не мога да я харесам, макар че гледам някои видеа. Много ограничена ми изглежда. Затрупана с вещи и лукс, а вътре в нея - празно и плоско.

Влога на Елица ми беше приятен за гледане- тя винаги ми е. Харесва ми съдържанието на последните ѝ видеа, усещам уют в  тях.  Но Да Wink , лошо впечатление прави уточнението, че бабата и лелята са били 2 седмици в Дания, а се видяха само за една вечеря. Мога да намеря оправдание, но все пак можеше да го спести като информация.

# 3 361
Аз току - що изгледах видеото на Адри за работната седмица и се припознах. Вечно бързане с малко дете, закъсняване, хапване на бързо. Много ми хареса, браво. И рекламата беше много дискретна, допада ми като е поднесено по този начин. Много харесвам Адри като цяло, бях й писала като си избирах количка и много ми помогна в избора, до ден днешен не съжалявам, но това е отклонение.

# 3 362
Фичката пак настанен при дедата 😂😂😂

# 3 363
  • Русе
Някой тук беше писал ,че Елица, от скоро (2016г) е заедно с Майкъл и живеели в общо жилище и затова ,чак сега баба й идвала на гости. Преди време,когато беше казала,че не е виждала баба си от 2 години, направих една сметка от видеата,колко време за тези 2 години идваше до БГ да се види с Пепе. Да, видеото беше, хубаво, да Ели се е постара да сготви домашно приготвена храна, но си личи ,,колко е близка с баба си,,  - демек никак. Жената е по-близка с другите от родата, които както Ели каза всички живеят в Дания и бабата е гостувала досега само на тях. Отделно те браво ,за което евала са я развели, разходили, макар и с две деца, нещо,което Ели също прави с приятелките си разходки и брънчове, но за годините, в които е в Дания и с Майкъл да не я покани нито веднъж, Но се замислих - преди е живяла в дома на предишния си приятел, сега в обща квартира с Майкъл, т.е. неговата, защото преди да се нанесе при него мисля, беше на общежитие . А и така си беше озаглавила влога посрещане на баба ,,у дома,, . Факт е,че иска и няма нищо лошо да превърне мястото, където живее  в свой дом.

# 3 364
Не разбирам защо трябва човек да е близък с всичките си роднини. Понякога си има причини, поради които не си близък с част от родата.. Аз не знам какви са причините на Ели, но я разбирам, защото и при мен е така. Аз не на 2, ами на 5 години не бих отишла при тях. Само не мога да разбера като не са близки, защо напоследък се пъне да ги показва в клипчетата. Няма смисъл. Все едно се чувства задължена да се вижда с тях и да ги кани, а изобщо не е.

# 3 365
На мен влога на Елица що-годе ми хареса. Много беше натъртено гостито на баба ѝ, особено към края много протяжно с това сбогуване. Не ми хареса музиката тип филм нa Костурица. Не разбирам какво усещане трябва да внуши? Че идват някакви диви и щастливи балканци, ама от по-простоватия вид, да не кажа роми, това си е точно характерна циганска музика. Абсолютно ненужно внушение, според мен.
Не ми изглежда лелята и братовчедите да са особено близки с Елица, изглеждат малко престорени...може да е фамилна черта. Но Елица беше ок, само да не влачи така думите.
Кухалерито само да стане майка, тогава ще се учуди още повече от себе си, няма да ѝ стигне цял ден да прави сторита. Joy

# 3 366
Не разбирам защо трябва човек да е близък с всичките си роднини...
Не с всичките. Но пък с никой...

# 3 367
  • Някъде там
Moonriver, никой не говори за другите роднини (като лели и братовчеди), а само за бабата в случая.
Хубаво е  поне с баба си да си близък, ако тя те е гледала и се е грижила за теб като малък.
Отношенията с баща и и брат и, които са и най-близките роднини, не се наемам да коментирам, защото не винаги могат да бъдат хубави, колкото и да се стараеш.
Но с бабата, все пак има някакви отношения и мисля че може да се старае малки повече в грижите и отношението си към нея. Но това е според моите разбирания.
Влога не беше лош, един обикновен Елин влог. Хареса ми как Майкъл си играеше с децата.

# 3 368
Как имате нерви да следите такива хора?
Мен ме избива на агресия (ще хвърля клавиатурата 😄), когато видя такова ниво на неграмотност.

Подобни хора не заслужават да бъдат обсъждани и показвани публично.

Скрит текст:
Не знам защо въобще някой би й харесал фийда на тази, но я съветвам да си купи учебник за 4ти клас. Тази неграмотност трябва публично да се осъжда, крайно неприемливо е това. Не знаеш как се пише идеи в множествено число, къде си тръгнала да повлияваш който и да било и с какво?
Тотален white trash ми е тази.

# 3 369
Някой тук беше писал ,че Елица, от скоро (2016г) е заедно с Майкъл и живеели в общо жилище и затова ,чак сега баба й идвала на гости. Преди време,когато беше казала,че не е виждала баба си от 2 години, направих една сметка от видеата,колко време за тези 2 години идваше до БГ да се види с Пепе. Да, видеото беше, хубаво, да Ели се е постара да сготви домашно приготвена храна, но си личи ,,колко е близка с баба си,,  - демек никак. Жената е по-близка с другите от родата, които както Ели каза всички живеят в Дания и бабата е гостувала досега само на тях. Отделно те браво ,за което евала са я развели, разходили, макар и с две деца, нещо,което Ели също прави с приятелките си разходки и брънчове, но за годините, в които е в Дания и с Майкъл да не я покани нито веднъж, Но се замислих - преди е живяла в дома на предишния си приятел, сега в обща квартира с Майкъл, т.е. неговата, защото преди да се нанесе при него мисля, беше на общежитие . А и така си беше озаглавила влога посрещане на баба ,,у дома,, . Факт е,че иска и няма нищо лошо да превърне мястото, където живее  в свой дом.

Аз имам една теория за Елица. Според мен загубата на майка ѝ е бил голям удар за нея, и това е причината да се отдръпне от всички. Понякога се случва човек, преживял такова нещо, да се отдръпне от всички останали, сякаш те са виновни, а не са всъщност. Тя така прави, отдръпва се от всички и заминава в Дания, тук вече нищо не я задържа. Там среща Майкъл и семейството му, където се чувства щастлива.

# 3 370
От всичките ми познати по чужбина не познавам такива, на които баби, дядовци, лели и стринки, да са им ходили на гости. За близо 5 години навън при мен също никой не е идвал. И когато съм се прибирала (1-2 пъти годишно), се е случвало да пропусна ходене при бабите и дядовците, къде живеят на половин час път, камо ли ако бяха някъде по провинцията. Според мен отношението на Елица към баба ѝ е напълно адекватно, пропуснала е някакво време, сега по често се виждат вече. Може би наистина натъртва на това във видеата напоследък, но факт е че сега имат някаква връзка, която преди са прекъснали. И по телефона си говорят - като се замисля, аз никога не съм се чувала за едната приказка с баба ми или дядо ми, на тях явно им върви, не за първи път го прави.

П.П. С малко ненужна лична информация ви занимавам, но иначе няма как да си доизкажа мисълта.

Последна редакция: ср, 27 ное 2019, 18:30 от Emi_55

# 3 371
Благодаря на Сладкиша, че ме блокира🤣🤣

# 3 372
Тя сега може и мен да ме блокира тази госпожа, ама ми прави впечатление, че постоянно е в търсене на Идей (братовчед на Стрий  и Калорий). Кажете ми какво да снимам, кажете ми какви сладки... алооу, ми напъни го малко тоя птичи мозък, отвори тоя пинтерест, избери, изпробвай нещо, па покажи... инфлуенсърки, влогърки, не знам какви. Пълни тикви.

# 3 373
Съгласна съм с Emi_55. Много съм близка с едните баба и дядо - с другите изобщо. За 25 години в Германия едната баба е идвала десетки пъти на гости, другата - нито веднъж. Причините са много и естествено тук не е времето и мястото за това, но ми е много чудно защо Ели изобщо се занимава да отговаря на очакванията на непознати хора във форум за това колко често вижда баба си, къде, с кого и т.н. Аз ако бях на нейно място даже изобщо нямаше да я показвам, защото така или иначе не може да угоди на всички.

# 3 374
Няма да гледам влогмасите,мин.година погледнах,не ми грабна нищо окото.
Признавам си,подло ме инфлуенснаха за дисковете за тоалетна.
Ако това е била Антоанет Попова по-назад в темата-жалко,вече ми нагорча,а толкова суперлативи имаше изписани по нейн адрес,можеше да се покаже като по-широкоскроена.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 06:09 от BaklavaTa

Общи условия

Активация на акаунт