Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 888
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 510
Аз я слушах докато карах кънки, ама нищо особено не каза. Приличаше повече на тест за хранителна поносимост, отколкото на генетичен. Каза, че от прясното мляко имала диария 😁😁😁 и че за нея било полезно да катери стълби, да носи колички, покупки, деца. За нея това било спорт. 😂😂

# 3 511
Брех, ти да видиш! Изключително полезни дейности.
Ама само за нея ли е полезно да катери стълби, сигурно на простосмъртни, като мен, ще е противопоказно? Добре, че живея на 1 етаж 🙄

# 3 512
Значи, преди да се реконструират й беше много трудно и дори не пазаруваше, докато го няма Фичко, а сега било много полезно да носи колички и покупки?! 😂😄😁

# 3 513

Божке, брояча пуснала! Laughing Бас ловя, че ще остави под елхата курабийки и чаша мляко за Дядо Коледа. Smiley

# 3 514
Заради пътя в средата косата на Пепа изглежда много зле.

# 3 515
На мен ми направи впечатление, че Пепе каза за лактозна непоносимост, но към това приспадна само прясното мляко. Спомена, че имала проблеми от краве сирене, но го отдаде на това, че е мазно, а не, че съдържа лактоза 🙄

# 3 516
Пепe изглежда като хипи и може би търси този ефект. Не е толкова зле, така косата изглежда някак естествена.

# 3 517
Фичката все попада на работни жени, бе!🤭

# 3 518
  • Някъде там
На мен ми направи впечатление, че Пепе каза за лактозна непоносимост, но към това приспадна само прясното мляко. Спомена, че имала проблеми от краве сирене, но го отдаде на това, че е мазно, а не, че съдържа лактоза 🙄
Явно си мисли, че лактозата в сиренето е като плодчето Аха. 🤣
Щом тя не знае, значи няма такова..

Стори ми се много зле изглеждаща Пепа.
Визуално ми се струваше, че едно всеки момент ще се срине на земята. Много отчаяно болнава.

Ха ха ха на Фичката му върви на ремонти.

# 3 519
Не знам, ама ми е супер тъпо, че го отбелязва по сторита, докато е с децата. Това време трябва да им е лично, тя сякаш да покаже, че и тя е в картинката. Това вече мен много би ме подразнило.

# 3 520
Мнооооого скучен клип от Пепе. Само някакви общи глупости беше този тест, а май е бая скъпичък. Аз и не изгледах целият клип де.. не ме грабна. 

# 3 521
Поглеждам за пореден път гримьорката Петкова и се учудвам, само аз ли виждам, че не гримира толкова добре, видях й снимка в иг, ами беше мацано, никакво омекотяване на контура, личат си линии, абе не ме вдъхновява да я последвам. Иначе е красива и нежна и се старае да е информативна.
Вал горе ми е като снимка на озъбено куче, рекламиращо кучешки храни. Иначе грее Simple Smile
Пепе иска да прилича на майка си, на нейните години сигурно е била и тя грънч, но хич не й ходи тази дължина, дано да придобие свеж вид, все пак е симпатична, но така сама се прецаква. За мен тя се старае сега с външен вид, стил и тренирано тяло, не за новия Филип, а иска да впечатли Филип Датски, да види какво е загубил..

Къде се продава Деклеор календар?

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 00:59 от passionbiojuniper

# 3 522
Къде се продава Деклеор календар?

В Notino го гледам аз, ама само той им е наличен в момента. Ако някой го иска - да действа бързо.

Гледах Антоанет Попова и това там предизвикателство за вталяване. Евала, аз за 5 дена никога не мога да смъкна по 3 санта обиколки.

# 3 523
  • софия
Tinkerbell, те ще прочетат, ама едва ли ще се напънат да измислят нещо по-различно и интересно 😀 А и нямат време.
Календар на Деклеор май видях в Нотино

# 3 524
Христина Хаджиева ще отваря календар с декоративна козметика на 2K. Не съм запозната с марката, дано сподели качествени ли са продуктите. Цената е доста ниска.

Общи условия

Активация на акаунт