Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 857
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 495
  • София
И аз се шокирах, даже щях да ви питам голямото момиче нейно ли е или на Кузман. Странно ми е да е майка за втори път и такива основни неща да не знае. Не ѝ е за първи път.

Коци решила да дава на детето жълтък. Няколко минути преди да даде заветния решила да чете как се дава (?!?) и естествено да пита в Instagram сакън..
Тия хора педиатри нямат ли си??!?

# 3 496
И аз видях Филип  в центъра, симпатяга ми е.Също така и Десислава Стоянова. Доста е финна и дребна, то тези джуки да ужас.

# 3 497
То да се оглеждаш по-рано за календарите, ама в началото са много скъпи. Тоя на Ланком и за 300 лева го гледах. Деклеор все още е наличен и е намален на 169 лв., а беше към 215.
В Щатите е супер попадение да се окажеш за блек фрайдея. Ходенето по нощите по магазини е фън. Аз специално бих се прибрала с един куфар неща на Bath&Body Works. Вече и в Notino ги няма, само свещите им зареждат. А The Body Shop не ги харесвам.

# 3 498
Скрит текст:

Някой тук беше писал ,че Елица, от скоро (2016г) е заедно с Майкъл и живеели в общо жилище и затова ,чак сега баба й идвала на гости. Преди време,когато беше казала,че не е виждала баба си от 2 години, направих една сметка от видеата,колко време за тези 2 години идваше до БГ да се види с Пепе. Да, видеото беше, хубаво, да Ели се е постара да сготви домашно приготвена храна, но си личи ,,колко е близка с баба си,,  - демек никак. Жената е по-близка с другите от родата, които както Ели каза всички живеят в Дания и бабата е гостувала досега само на тях. Отделно те браво ,за което евала са я развели, разходили, макар и с две деца, нещо,което Ели също прави с приятелките си разходки и брънчове, но за годините, в които е в Дания и с Майкъл да не я покани нито веднъж, Но се замислих - преди е живяла в дома на предишния си приятел, сега в обща квартира с Майкъл, т.е. неговата, защото преди да се нанесе при него мисля, беше на общежитие . А и така си беше озаглавила влога посрещане на баба ,,у дома,, . Факт е,че иска и няма нищо лошо да превърне мястото, където живее  в свой дом.

Аз сега разбирам, че братовчед й живее в Дания. От клипчето не стана ясно, защото не видях да водят диалог с Майкъл и Майкъл беше някак изолиран. Нито датска реч чух, нито английска от родата от Дания
Имаше реплики на английски от роднинското семейство към Майкъл. Елица също превеждаше през цялото време. На мен не ми се стори изолиран. Пък и да е бил, може да го преглътне заради Елица 😉
Няма да гледам Пепе. Предпочитам скучен влог, вместо монолог.

# 3 499
Споделям този канал. Българка, която живее в Италия от 14 години, в Рим. Страхотна е, много добре обяснява и ми е много приятна. Помага ми да уча, и да слушам езика, защото това ми е винаги било по-трудно-слушане и разбиране. Казва неща, които не знаеш, от кухнята дето се казва. Много е полезна. Минах едно ниво А1 в школа и сега продължавам сама да уча докато намеря време за следващото. Обяснява за кафетата, разиграва ситуации, говори бавно и повтаря, изобщо много ми допадна.
Когато имам време я слушам вечер. Дори мисля да й пиша и да я похваля.
https://www.youtube.com/watch?v=K7jkZH-BGHY

БЛАГОДАРЯ ти за това!

Обожавам нишови б/влогъри и отскоро пак започнах да уча италиански. Само с влогър не бях учила, да видим докъде ще го докарам 😉

# 3 500
Коци решила да дава на детето жълтък. Няколко минути преди да даде заветния решила да чете как се дава (?!?) и естествено да пита в Instagram сакън..
Тия хора педиатри нямат ли си??!?

Голямо втелясване тая Коцана, с тоя жълтък. Дала му една трийсешеста, че била чула, чела, разбрала-недоразбрала, че една четвърт много било. Големи превземки, да беше си взела една книжка за захранване, водено от бебето, та да ѝ мине с тия позьорщини . Щяла да види какво ще стане и ще даде обратна връзка. Коце, какво мислиш ще стане?! Ще отиде в памперса, много ясно. От една милимунда жълтък какво да стане?! Нали е отгледала вече едно дете, толкова ли не помни как я е захранвана, и педиатър няма ли си, верно, като е толкова застреляна?

# 3 501
Да видим сега каква оригиналност ще струи от Влогмас видеата. Прогнозата ми:

Ден 1 - Джъмбо, защото искат пембяна елха, а имат само зелени, жълти, златни, сини и т.н. играчки
Ден 2 - Посещение на Коледния базар
Ден 3 - Да не си помислим, че нямат нищо за правене - на събитие са
Ден 5 - Коледни сладки
Ден 6 - Коледен маникюр

... и т.н. Grinning Ще бъда силно впечатлена, ако някоя реши да купи истинска елха в саксия и после да я засади. Или ако има нещо смислено като рецепти, идеи за подаръци (не спонсорирани), дарителски кампании например.

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 20:44 от pearlguacamole

# 3 502
Аз един-единствен път се инфлуенснах от таз Галя за бб крема на Миша(но аз от скоро гледам ютубъри, де) и просто няма такова мазно и неприятно нещо със силен сивкав отенък. Добре, че Дъглъс в Германия приемат всичко обратно, макар и ползвано, че иначе щеше доста да ме е яд. Никога не съм си купувала коледен календар(само на децата), но в понеделник, когато ги намалят на 50% ще потърся на Катрис или Ланком, поялияна от Антоанет Попова. И когато реша много, много да се поглезя някой ден, ще се оставя Софи Сохет(?) да ме инфлуенсне при избора на луксозна чанта.
Мен много дълго ме беше яд за крема на Миша. И аз повлияна от мнения на ютубъри и някои приятелки.
Не беше моят цвят, нито продукт. Кога и къде мога да закупя намален календара на катрис ? Flowers HibiscusRelaxed

# 3 503
  • Русе
Аз може ли да се похваля:
Скрит текст:
Скрит текст:
за първи път от години (за последно,когато аз бях дете имаме жива елха, и то в саксия). След това ще я засадим в двора на свекърите ..

# 3 504
# 3 505
БЛАГОДАРЯ ти за това!

Обожавам нишови б/влогъри и отскоро пак започнах да уча италиански. Само с влогър не бях учила, да видим докъде ще го докарам 😉
[/quote]

Няма защо!
Аз уча със самоучител, но вече имам основата. С Катерина само припомням и затвърждавам, научавам някои нови неща + много любопитна информация.
 Нейните клипове са ми лесни и разбираеми. Тя самата ми се вижда мното нахъсана и много готина.
Още повече се запалих. В момента обаче с малко дете и работа нямам никаква възможност да запиша ново ниво.
Затова продължавам сама. Уча с диск, самоучители, в you tybe има няколко много полезни канала за учене на италиански. Пробвам се и с влогове, просто за да слушам реч. Тя казва, че може до учим и с песни. Просто намираш текст на любимите ти италиански песни и го разучаваш. Изобщо е много приятна. Просто и разбираемо обяснява и си личи, че го прави с желание.

# 3 506
Лори, много хубаво, че сте взели такава елха.
Малкият е много сладък.
Каква е цената на такава елха при вас?

# 3 507
Сега ще прочетат какви са ни залаганията за влоКмас, и ще направят така, че да не познае нито една от нас последователността 😢
Надценявам ги май.

# 3 508
Превъртях набързо Пепе, ама немам нерви да я слушам. Обясни ли поне нещо за тоя тест или ?
Орязала е представянето майка, бльогар и вльогар, сега вече само: Аз съм Ети 😄
Косата й е ужасна, много зле й стои.

# 3 509
Аз си я пускам на бързина да ми говори 2х и пак не мога да я изтърпя 🤣

Общи условия

Активация на акаунт