Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 839
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 480
Галя милата от зор да рекламира препарати за баня се принуди и да измие тоалетната...не е лесно.
Но подчерта, че разбира се, не е мръсна. Да не би да си помислим, че наистина тя си мие тоалетната Grinning

# 3 481
Аз - от Елица за палитрите сенки на Sleek. И досега ми остават любими.
На Пепе ме кефят едни розови боти, май бяха на H&M, ама стара колекция. Ако намеря подобни, ще се сдобия.
Sleek даже поръчвам две или три. Страхотни са. Супер качество за добра пари. И са много пигментирани. Пак бих си ги купила.

Аз 5 палитри имам, две от тях от Елица съм поръчвала. Преди в България не се намираха, а не обичам да поръчвам от Англия.
Между другото, за адвент календарите се сещам, че се инфлуенснах от Ивана преди две години и ми е традиция вече да си купувам този на Балеа. Бих си взела и на Ланком и Деклеор, ама тая година няма да ме огрее Smile

# 3 482
  • софия
Другата година отрано ще следя за календара на Ланком. След като А. Попова го отвори, реших, че си заслужава. Много харесвам кремовете от лилавата серия, както и молива за очи. Предстои ми пътуване до щатите, та обмислям разни покупки. А и там винаги дават бонус продукти.

# 3 483
Споделям този канал. Българка, която живее в Италия от 14 години, в Рим. Страхотна е, много добре обяснява и ми е много приятна. Помага ми да уча, и да слушам езика, защото това ми е винаги било по-трудно-слушане и разбиране. Казва неща, които не знаеш, от кухнята дето се казва. Много е полезна. Минах едно ниво А1 в школа и сега продължавам сама да уча докато намеря време за следващото. Обяснява за кафетата, разиграва ситуации, говори бавно и повтаря, изобщо много ми допадна.
Когато имам време я слушам вечер. Дори мисля да й пиша и да я похваля.
https://www.youtube.com/watch?v=K7jkZH-BGHY

# 3 484
Коци решила да дава на детето жълтък. Няколко минути преди да даде заветния решила да чете как се дава (?!?) и естествено да пита в Instagram сакън..
Тия хора педиатри нямат ли си??!?

# 3 485

Ново видео, йееее

Реклама на някакъв генетичен тест явно, но се шокирах. Пепе наскоро разбрала коя е кръвната й група. Това не се ли разбира задължително, когато си бременна? На мен ми го пуснаха като изследване още в 4-5 месец, как така наскоро е разбрала? Нещо пак почваме да послъгваме малко май...

Последна редакция: чт, 28 ное 2019, 18:40 от Lana..

# 3 486
Да бе, две раждания и чак сега си разбрала кръвната група...

# 3 487
Това не е ли продължание на онова видео с Филип? Уж си взимаха някакви ДНК материал.

# 3 488
Има нещо странно в Антоанет... Не знам косата ли е, но не мога да я възприема по някаква причина.

# 3 489
  • Варна
Напомняне Sweat Smile :

# 3 490
Установявам, че чакам с влоКмас с нетърпение - ще настане такъв купон в темата Champagne

# 3 491
Антоанета прилича на стара мома с тая прическа...трябва да се вземе в ръце малко.

# 3 492
Някой тук беше писал ,че Елица, от скоро (2016г) е заедно с Майкъл и живеели в общо жилище и затова ,чак сега баба й идвала на гости. Преди време,когато беше казала,че не е виждала баба си от 2 години, направих една сметка от видеата,колко време за тези 2 години идваше до БГ да се види с Пепе. Да, видеото беше, хубаво, да Ели се е постара да сготви домашно приготвена храна, но си личи ,,колко е близка с баба си,,  - демек никак. Жената е по-близка с другите от родата, които както Ели каза всички живеят в Дания и бабата е гостувала досега само на тях. Отделно те браво ,за което евала са я развели, разходили, макар и с две деца, нещо,което Ели също прави с приятелките си разходки и брънчове, но за годините, в които е в Дания и с Майкъл да не я покани нито веднъж, Но се замислих - преди е живяла в дома на предишния си приятел, сега в обща квартира с Майкъл, т.е. неговата, защото преди да се нанесе при него мисля, беше на общежитие . А и така си беше озаглавила влога посрещане на баба ,,у дома,, . Факт е,че иска и няма нищо лошо да превърне мястото, където живее  в свой дом.

Аз сега разбирам, че братовчед й живее в Дания. От клипчето не стана ясно, защото не видях да водят диалог с Майкъл и Майкъл беше някак изолиран. Нито датска реч чух, нито английска от родата от Дания

# 3 493
"КоОокоската" пак се появи, наметнала покривката от масата..

# 3 494
ВалериЕ защо така си поставя ръката?
Галина като започне да приказва за корейски продукти ме налазва ортикария. А отстъпката ПРОСТА ГАЛЯ  ме кара да мина на европейска.

Общи условия

Активация на акаунт