Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 12 / Ноември 2019

• 226 852
  • 3 769
  •   1
Отговори
# 3 540
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
И аз се чудя Филип с какви очи отсяда при бившите тъстове, ама не е луд тоя дето яде баницата, нали знаете. На принца датски трябва да му е добре, все пак... А и се учудвам на гостоприемството на тези хора, но едва ли имат друг избор. На него си му е екстра при тях, приютяват го, и на море го водиха лятото.

В случая мисля, че не е редно да се рови в чаршафите на хората. Бих могла да развивам теории, например, че логистично така им е по-лесно, той и децата, или поне едното при баба и дядо, или пък няма пари за хотел...

# 3 541
Аз не ровя в чаршафите на хората, коментирам това, което ми се показва и споделям собствени мисли.
Теории не развивам.

# 3 542
Аз не ровя в чаршафите на хората, коментирам това, което ми се показва и споделям собствени мисли.
Теории не развивам.

Той си знае с какви очи, може за него да е нормално и да не вижда нищо нередно.
Нали много хора обясняват как западноевропейците и скандинавците имат по няколко брака, гледат общи деца, бивши и настоящи съпруги и съпрузи се виждат и празнуват заедно...

# 3 543
На мен ми направи впечатление, че Пепе каза за лактозна непоносимост, но към това приспадна само прясното мляко. Спомена, че имала проблеми от краве сирене, но го отдаде на това, че е мазно, а не, че съдържа лактоза 🙄

Прясното мляко и кашкавала са най-големите съдържатели на лактоза. Сиренето и изварата в по-малка степен. Маслото е по средата. Ако има лактозна непоносимост, което е много разпространено и обичайно, то да избягва прясно мляко и кашкавал и да набляга на сирене и извара. Ако и сиренето не й понася, то само извара. И намазана филия с масло Simple Smile

# 3 544
Добре, той може да не вижда нищо нередно, при мен не е съвсем така. Не, че някой го интересува, но темата е направена за това - да се коментира. Затова и като споделям някакво мнение винаги повтарям "аз, аз, аз", защото си е мое мнение, не ангажирам никого с него Simple Smile
Ако исках да злобея и да ровя в чуждите чаршафи, щях веднага да започна да развивам конспиративни теории, достатъчно развито въображение имам.

# 3 545
  • Някъде там
Много ме забавлява тази жена.
Какво щяла да купи но нямало...
Вчера пак имаше едно такова стори с фантастични думички за книгите..
А пък фантасмагориите които изписа
на Стефи, уж да я подкрепи,направо не ми се коментират..Такова мазнене, такова чудо...

# 3 546
Добре, той може да не вижда нищо нередно, при мен не е съвсем така. Не, че някой го интересува, но темата е направена за това - да се коментира. Затова и като споделям някакво мнение винаги повтарям "аз, аз, аз", защото си е мое мнение, не ангажирам никого с него Simple Smile
Ако исках да злобея и да ровя в чуждите чаршафи, щях веднага да започна да развивам конспиративни теории, достатъчно развито въображение имам.

Да, ясно ми е, че мненението е лично, и за мен не  ок да се завре в жилището на бившата си жена, но явно  се случва.
То няма нужда от теории, ситуацията в което е Антоанета е доволно неприятна, но тя си знае, вероятно е решила, че е отишла достатъчно напред, и няма да спира, дори и цената да е личния и живот на показ и обсъждане.

# 3 547
Тя и Пепе малко като Ивана, има непоносимост към всичко към което е инстаграмабъл да имаш непоносимост. Само още не е открила, че и глутена и пречи.

А за този инстаграмабъл тренд със сока от целина, преди няколко дни четох проучване, че всъщост целината губи почти всички полезни свойства когато е направена на сок. Инсаграмабъл ли е да хрупат целина или не е моят въпрос?

# 3 548
А ако са в нормални отношения, защо да не отседне или посети децата, както са се договорили? Да усетят, че баща им е отхвърлен от хората, които ежедневно се грижат за тях, добре ли би им се отразило? Аз, от опит, твърдя, че не би. Аз не обърнах внимание къде е спал Фичката, честно казано. Виях на стори, че вижда децата в дома на родителите ѝ и толкова.
Моите мисли по темата са, че това, което правят показва поне желание нещата да се случват цивилизовано и нормално. Дано Филип да ги посещава по-често тия дечица, а не, като му се родят още 2-3 русички, да спре. 'Щото обикновено така става. Sad

Видеото на Пепе ми беше аааадски скучно. "Прическата" не ѝ отива, косата е безформена, не знам хипарка ли го играе или просто не ѝ се правят промени сега. Ако е второто, напълно я разбирам, дано скоро да ѝ просветне. Simple Smile

# 3 549
Няма лошо да отседне при тях. Но въпреки всичко, ми се струва неловка ситуация и за двете страни.
По-впечатлена съм от гостоприемството на мама и тате Пепе, защото семейството на Филип, в един влог от миналата година, ми се сториха доста студени и безразлични към Пепе. Това ми направи впечатление и направих неволен паралел. Но това си е до манталитет, може би.

# 3 550
Последното видео на Пепе е адски криндж. Определено трябва да ограничи темите, от които хабер си няма, както и да  не рекламира разни тренди bogus тестове и врели-некипели.
Хайлайтът на видеото с доклада за днк резултатите ѝ:
"Хора с генотип като моя се чувстват сити след ядене"
Уау! Дали да не дам и аз 1400лв за тест, който ще ми даде тази уникална и безценна информация?! Едвам се сдържам! Joy
Както и другите препоръки и констатации, който са приложими за 99% от хората (да се спортува, да не се ядат транс мазнини, да не се прекалява с червено месо и яйца).
Някъде между другото вмъкна и как една астроложка ѝ казала, че е хубаво за нея да спортува.
Може ли някой с повече медицински познания да каже, лактозна непоносимост не се ли установява с кръвен тест или тест на червата? Пепона го била разбрала от този тест (който е от слюнка), но и преди това си знаела, та избягвала млечните. Нещо прекалено много псевдонаука наведнъж ми дойде цялото нещо.

# 3 551
Не знам, адски много подробности липсват за цялостна представа. Тук всички допускаме някакви неща, анализираме картинки.
Аз не си представям как мама и татко Пепе го посрещат на софра с топли прегръдки, по-скоро неутрално предоставят удобна обстановка за среща с децата, която им е позната и се чувстват добре. Нещо такова. Simple Smile
- - -
Оставям я Пепе на мира до следващия влог. Simple Smile
Нямам търпение да почват влогмасите, току виж ми дошло коледно настроение Simple Smile, а и в темата ще е забавно.

# 3 552
Ами като цяло на кой му пука тя какво може и не може да яде...🙄🙄🙄Рецитира ми от цветната книжка нейните резултати...😱🤔
То не става само с прибиране на хонорар, трЕбва и акъл, Пепон!😉

# 3 553
Ами като цяло на кой му пука тя какво може и не може да яде...🙄🙄🙄Рецитира ми от цветната книжка нейните резултати...😱🤔
То не става само с прибиране на хонорар, трЕбва и акъл, Пепон!😉

На многобройните ѝ фенчета явно им пука, или пак начин да се самоизтъкне как добре сама си е направила режима и си е усетила нещата (което тотално обезсмисля даването на тия пари за тест).
Каза, че "била решила да си направи този тест". Но аз ясно си спомням, че им бяха пратени тия тестове преди месеци на нея и ФилипЧо, тоест си е чисто спонсортво, което отново не е упоменато като такова. Има огромна разлика между "реших да направя едикакво си" и "реших да направя едикаквоси, защото ми предложиха/пратиха безплатно" Thinking

# 3 554
Аз не съм гледала видеото и дано не обидя някого, но за мен е недопустимо и безумно да не знаеш кръвната си група. Няма значение майка ли си или не. Все едно да не си знаеш ЕГН-то (и такива хора познавам).
Не говоря за много малки деца или възрастни с проблеми с паметта, но кажете ми моля едно логично и уважително оправдание да не знаеш кръвната си група.

Общи условия

Активация на акаунт