The Ordinarу + DECIEM (Тема № 4)

• 57 428
  • 775
  •   1
Отговори
# 375
Някой ползвал ли е серума за коса
? Отзиви?

# 376
Да, лятото се мажех всяка вечер, за около два месеца.
Има ефект, знаеш ли какви бакенбарди си отгледах. Не съм забелязала обаче да ми се сгъсти видимо косата, като че ли започна да се къса по-малко.

# 377
Да питам и аз нещо... Преди два месеца си забих нокът в лицето без да искам. Беше дълбокичко, разкървави се, после стана коричка. Сега имам малък белег. Опитах се да снимам, за да ви покажа, но на снимка не се вижда, когато съм с грим също. Обаче ме дразни, защото се забелязва на живо. Дали да пробвам препоръчаното от Уейв? Въозможно ли е да ми помогне?

Значи, имах две малки пъпчици и белезите ми стоят вече близо месец. По принцип си ми стоят дълго, аз аъм бледа, но този път сякаш повече.  Азелаинова ли да си взема?
Пробвай с ниацинамид + цинк и евентуално млечна киселина. Ако не си ползвала киселини до момента млечната е най-лека.

# 378
Аз се сдобих пролетта с една доста ужасна пъпка на скулата, след която остана голям белег (не ми се беше случвало такова нещо), сега не знам дали си въобразявам, но ми изглежда, че намалява белега. Използвам хиалуронова киселина, ниацинамид и 2 пъти в седмицата млечна киселина.

# 379
Хич не съм доволна от Mairine hyaluronics. Замених хиалуроновата киселина и хе ми харесва ефекта, много ми се омазнява кожата, а преди да се омазни лепне. И консистенцията ми е много дразнеща, твърде течно е. Бях се оплакала от щипане, но само първия път ми щипеше, след това го нямаше този ефект.

# 380
Хич не съм доволна от Mairine hyaluronics. Замених хиалуроновата киселина и хе ми харесва ефекта, много ми се омазнява кожата, а преди да се омазни лепне. И консистенцията ми е много дразнеща, твърде течно е. Бях се оплакала от щипане, но само първия път ми щипеше, след това го нямаше този ефект.
Еее, жалко, тъкмо мислих да го взимам. Хиалуроновата киселина по-добре ли е?

# 381
  • София
Хуалуроновата е хиалуронова. Marine не е въпреки името си. На мен лично сол на хиаулуронова к ми се отразява по- добре от глицерин, тъй че Simple Smile

# 382
На мен ми допада повече хиалуроновата киселина, и по-лесно се маже, капя си на пръстите и мажа, а това това си е водичка и буквално си го капя в шепата и от там взимам. Определено не ми харесва, но то си до кожа усещането на лепкавост и омазняване. Бях чела страхотни отзиви, мисля, че е от много добрите им продукти, но не и за мен. Имайте предвид, че моята кожа си е капризна и много продукти и се отразяват точно така.

# 383
Аз сега съм с Марийн Хилауроникс, но като свърши, може би ще си взема другия серум. Обаче четох, че бил по-тежък и правел кир ефект. При вас как е?
Днес си купих Lactic acid 5% и нямам търпение да я ползвам. Сутринта обаче ползвам ексфолиант за лице от церията на Ланком с розата и сега се чудя след колко дни е удачно.
Какво ви е мнението за Natural Moisturizing Factors? Много ме изкушава цената, но на второ място в съставките е някакъв аромат, което мен малко ме учуди.

# 384
Хиалуроновата понякога ми прави кир ефект, но не ме бърка особено, аз не слагам грим никога.
NMF аз не го харесах, страшно ми омазни кожата, сутрин бях като потопена в тигана с олио. Запушиха ми се порите, излизаха ми пъпки... подарих го на майка ми и тя го измаза, беше доволна.

# 385
Изобщо не съм доволна от Natural Moisturizing Factors. Не хидратира достатъчно и май ми избиха пъпки от него. Това е първият продукт на TO, който не ми хареса изобщо. Иначе кир ефект ми прави и ниацинамида ако сложа отгоре продукт. Затова го оставям около час (като маска малко) и го махам преди да се мажа с хидратиращ или слънцезащитен. Ще разуча още за хидратиращите серуми. Взех си слънцезащитен крем на Ла-рош ефаклар и той понеже не е много хидратиращ исках да си компенсирам със серум.

# 386
  • София
Ама нмф не е тпчно за хидратация. По- скоро за запечатване.
Хуалуроновата (не само на ординари) по принцип оставя филм, но аз лично слагам вечер, така че не ми пречи. Сутрин не слагам такъв продукт.

# 387
Хидратиращ и защитаващ е за горния слой на кожата. Сега и за хиалуроновата киселина ме отказахте. Joy https://theordinary.com/product/rdn-amino-acids-b5-30ml?redir=1 този звучи добре, но май го няма в Дъглас.

# 388
Вечер слагам ретиноида, сутрин нмф ( разбира се, последни, преди тях с други благинки се третирам) и съм доволна, кожата ми е невероятно мека и хидратирана.
Отзиви за Pore Control? Ниацинамида не ми свива порите 😞
Не съм доволна изобщо от силиконовия праймър, трябваше да взема другия, блърващия 😡

# 389
  • София
Да, знам какво пише на опаковката. Но като консистенция го оприличавам по- скоро на запечатващ продукт, слагащ се след хидратацията, така че да не ти избяга.

Общи условия

Активация на акаунт