The Ordinarу + DECIEM (Тема № 4)

• 57 036
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
Уейв, в какво се изразява алергичната реакция при теб? И аз го харесвам много, но от вчера яко се обринах и не знам кой продукт да обвиня?

# 676
Точно сърбеж, на места дребен обрив, а на други по-големи и червени издути петна. Аз също не съм на 100% сигурна, подозирам го него или една елмусия на Авен, а може и от двете да е.

# 677
Е, от него ще да е. Точно сърбеж и червени петна. Жалко, много ми харесваше.

# 678
Не се притеснявайте от слънцето тази година, от маските може и изобщо да не го видим.

# 679
На мен изобщо не ми лепне - като вода е, но доста добре хидратира. Аз си капя първо в едната ръка и леко разнасям с другата, след което почвам да го нанасям с леки потупвания.

Същата схема и при мен.
Страхотен продукт е - от онези невпечатляващите, базови, които обаче задължително трябва да присъстват.
Работи по-добре с наслагване. Не знам какво бих правила без хидратиращ продукт с консистенция на вода като цяло, а този го почетвъртвам в момента заради изключително добрата цена.

# 680
За по-воднистите серуми са идеални силиконовите апликатори за фон дьо тен или всякакъв вид платмасова/силиконова шпатулка. Капва се на нея и се нанася на лицето. Така нанасям серума с медни пептиди на NIOD - ефективно, удобно и без опасност от загуба на серума, който иначе се разтича по пръстите.

# 681
Търсачката не ми показа дали са обсъждани тези продукти - http://theordinary.com/product/rdn-coverage-foundation-10-n-eu-30ml?redir=1
http://theordinary.com/product/rdn-serum-foundation-10-n-eu-30ml?redir=1 пробвали ли сте ?
Чак сега забелязах че имат оцветени продукти.
Никъде не намерих и начин да сравня и проверя цветовете с други продукти които съм ползвала

# 682
  • Варна
Здравейте, понеже много се шуми около серумите на The Ordinarу реших и аз да опитам и ето на кои се спрях:
Скрит текст:
Това, което ме притеснява обаче е, че никъде не открих за каква възраст са подходящи?! Ползвала съм този концентрат с Ретинол: https://makeup.bg/product/414312/#/option/962222/ и сега се опитвам да свикна с Айрола, но май няма да ми се получи и му търся алтернатива. Другото, което ме притеснява е, че някои серуми са с консистенция на олио, а моята кожа не се разбира с тях. Моля за съвет от хора, които са ползвали тези или други продукти на марката и да ми препоръча нещо против пигментни петна, мимически бръчки около очите и устните и оформяне на лицевия контур.

# 683
Здравей, освен съветите, които ще получиш от потребителите в темата, има възможност също за контакт с екипа на The Ordinary, където попълваш форма с продуктите които си избрала, спецификите на кожата ти, възраст може да напишеш, какво не ти понася и т.н. и те връщат обратен имейл с препоръчителни продукти и реда на нанасянето им.
Формата - избираш първото:products+regimens, после:What products should I use?
https://deciem.com/contact

# 684
  • Варна
Здравей, освен съветите, които ще получиш от потребителите в темата, има възможност също за контакт с екипа на The Ordinary, където попълваш форма с продуктите които си избрала, спецификите на кожата ти, възраст може да напишеш, какво не ти понася и т.н. и те връщат обратен имейл с препоръчителни продукти и реда на нанасянето им.
Формата - избираш първото:products+regimens, после:What products should I use?
https://deciem.com/contact
Преди да потърся темата тук изпратих това запитване на тях със снимка на продуктите в кошницата, но отговор не получих. Вчера ми пристигнаха едни руски серуми, за които имаше много положителни отзиви и за сега ще ползвам тях, евентуално след кризата ще се разходя до магазина им във Варна и от там вече ще получа препоръки, но за сега ми оставате вие Simple Smile

# 685
  • Варна
От личен опит-консултантките в магазина ще направят всичко,за да ви продадат каквото и да било Grinning. Не им се доверявайте много много.
Много съм доволна от морския хелурон аз. Привършвам шишето. Горе долу за 2.5м. ми стигна ползване сутрин и вечер. От месец включих и аргилерин от който също съм доволна. Разредих обаче ползването на гликоловия тоник,че го бях подпукала ежедневно и ми изсветли тена драстично. Сега го включвам два пъти седмично.

# 686
  • Стара Загора
Използвам от началото на януари Морски хиалурон, Млечна киселина и Ниацинамид и не виждам подобрение. Нанасям ги само вечер, тъй като Ниацинамидът ми прави кир ефект и не мога да си представя да нанасям ББ крем или фдт върху него. Единственото, което забелязвам, е, че ми излизат повече пъпки, сякаш имам повече петънца и на моменти кожата ми сякаш е пресушена, а млечната киселина я използвам само два пъти в седмицата.

# 687
От личен опит-консултантките в магазина ще направят всичко,за да ви продадат каквото и да било Grinning. Не им се доверявайте много много.
Много съм доволна от морския хелурон аз. Привършвам шишето. Горе долу за 2.5м. ми стигна ползване сутрин и вечер. От месец включих и аргилерин от който също съм доволна. Разредих обаче ползването на гликоловия тоник,че го бях подпукала ежедневно и ми изсветли тена драстично. Сега го включвам два пъти седмично.

Кой е тоника точно и как ти изсветли тена? Равномерно ли или като на петна? Как го ползваше, за да се постигне това изсветляване?
Аз искам равномерно и леко изсветляване на кожата. Бяла ми е кожата, обаче имам бледи петънца, а и тена ми е един жълтеникав, като болнав... Абе искам свежа и бяла кожа... Smile

# 688
  • Варна
Лунна те един тоник имат или поне аз само него знам.Много съм прясна в ползването на марката все още
https://douglas.bg/the-ordinary-glycolic-acid-7-toning-solution-050571
Ползвах го всяка вечер на почистено лице, след него морския хелурон и  Natural Moisturizing Factors + HA .
Имам си няколко петънца на едната скула вседствие на прекалено излагане на слънце преди години. Значително са изсветляли. Ако не знам къде са със сигурност не бих ги забелязала. Приятелка даже ме пита какво съм правила Grinning. Иначе наистина ми изсветля лицето равномерно.

# 689
Bistra,днес им пратих запитване и след няколко часа получих отговор с препоръки!

Общи условия

Активация на акаунт