The Ordinarу + DECIEM (Тема № 4)

• 57 469
  • 775
  •   1
Отговори
# 135
Аз от Buffet + Copper Peptides съм много доволна - не ми лепне, супер се комбинира с други серуми и кремове, грим. А аз съм с доста мазна кожа и не ми прави проблеми. От половин година  го ползвам, приятно се нанася и усеща. За видим ефект обаче не знам, но кожата си усещам добре. Нанасям го сутрин, тъй като вечер ползвам киселини.

# 136
Louren, при първа среща с киселините препоръчвам млечна. Гликоловата е по-силна, защото молекулите й навлизат по-надълбоко в кожата.

# 137
Аз го ползвам, почти го свърших даже. Лепне малко, но като сложа хидратиращи продукти отгоре се оправя. Мен обаче лепненето по принцип не ме дразни, освен това никога не изчаквам дори и една секунда между продуктите, така че като приключа с рутината всичко е ок.

# 138
Момичета, някой комбинирал ли е серуми на The ordinary с корейска козметика в една рутина? Чудя се дали са съвместими. Интересувам се най-вече за Ниацинамид с цинк, Еук, Млечната киселина 10 %. За тези с хиалуронова киселина предполагам няма проблем.

# 139
Аз. Не виждам никаква причина да не се комбинират, всичко е въпрос на съставки. Все едно да питаш можеш ли да ползваш фон-дьо-тен на Лореал с пудра на Фенти. Всичко може, ако формулите се разбират.

Бърз въпрос: Фон-дьо-тените не се продават тук, нали?

# 140
Права си bambinnah, но не са ми много ясни тези “ферментирали” есенции и не съм убедена, че е удачна комбинация с Ниацинамид и Еук.
На пръв поглед не виждам нещо в състава, което да не е съвместимо, но сякаш леко ми пощипва, когато комбинирам.
Аз не съм виждала фон дьо тен в Дъглас, но знам, че скоро добавиха нови продукти. Ще погледна, когато мина.

# 141
Така наречените first essence продукти често съвместяват в състава си ферменти с ниацинамид. Пример за това е култовият Missha First Treatment Essence, който комбинира Saccharomyces Ferment Filtrate и ниацинамид. Не би трябвало да е проблем комбинацията на тези продукти с ТО серумите.

Последна редакция: вт, 19 ное 2019, 16:24 от elenora

# 142
Благодаря, elenora!

# 143
Здравейте,
Как използвате Lactic Acid 5% + HA 2%?
Видях, че не е съвместимо с други силни киселини,въпросът ми е може ли през вечер в комбинация с Marine hyaluronics, Ниацианамида и 'B' oil за финал? Нали е без отмиване?

# 144
Аз не слагам нищо друго след нея, само млечната киселина и лягам да спя. Сутрин мия и мажа с други неща.

# 145
Дами, последния път ми дадохте страхотни съвети и бих искала да ви попитам още нещо. Blush
Използвам всяка сутрин Ниацинамида + Хиалуроновата киселина и В5.
Обаче имам много светла, да не кажа бяла кожа и постоянно имам някакви зачервявания от пъпчици най-вече по скулите. Разгледах нещата на The ordinary и се замислих дали продукт с Витамин С като този https://douglas.bg/the-ordinary-vitamin-c-suspension-23-ha-spheres-2-050578 ще ми свърши работа в начинанието да махна червените петна? В темите назад съм чела мнения, че той има избелващ ефект. Според вас ще ми свърши ли работа този продукт? Ако ли не с какво да го заменя?
Предварително много ви благодаря. Hug

# 146
  • Somewhere in Spacetime
Дами, последния път ми дадохте страхотни съвети и бих искала да ви попитам още нещо. Blush
Обаче имам много светла, да не кажа бяла кожа и постоянно имам някакви зачервявания от пъпчици най-вече по скулите. Разгледах нещата на The ordinary и се замислих дали продукт с Витамин С като този https://douglas.bg/the-ordinary-vitamin-c-suspension-23-ha-spheres-2-050578 ще ми свърши работа в начинанието да махна червените петна? В темите назад съм чела мнения, че той има избелващ ефект. Според вас ще ми свърши ли работа този продукт? Ако ли не с какво да го заменя?
Азелаиновата киселина също е подходяща за избелване.

# 147
Азелаиновата киселина също е подходяща за избелване.
Благодаря Hug Утре ще се разходя до магазина да видя дали я има и нея.

# 148
Аз откакто използвам млечната киселина 2 пъти в седмица, не съм видяла нито една пъпка на лицето ми. Страхотна е, много съм доволна.

# 149
  • Стара Загора
В Douglas предполагам няма да има намаление за черен петък на козметиката на The Ordinary, гледам има намаление на различни парфюми от 22 до 28 ноември и пише:
 НЕ ЧАКАЙТЕ ЧЕРНИЯ ПЕТЪК, ТЕЗИ ОФЕРТИ СА ПО-ИЗГОДНИ!
 ВСЕКИ ден - оферти, ПО-НЕУСТОИМИ от тези на ЧЕРНИЯ ПЕТЪК!
НЕВЕРОЯТНИ намаления на ТОП продукти в седмицата 22 ноември – 28 ноември.
ВЗЕМЕТЕ любимия си още СЕГА!

Последна редакция: пт, 22 ное 2019, 13:38 от ❇Sisi_91❇

Общи условия

Активация на акаунт