The Ordinarу + DECIEM (Тема № 4)

• 57 481
  • 775
  •   1
Отговори
# 285
Ползвам Marine hyaluronics от два дни под крема за лице и сутрин, и вечер, понеже кожата ми е суха. Не знам какъв ефект трябва да видя и ще го видя ли, но на този етап не ми дразни кожата. На мен проблемът ми е, че, макар да съм на 24 кожата ми често изглежда повяхнала и изглеждам уморена.

Ефектът на Marine Hyaluronics би трябвало да е по-пълна кожа (т.е. хидратирана), но два дена е малко скоро за осезаем ефект. Ако искаш за повяхнал тен може да пробваш с някакъв антиоксидант, някоя формула с витамин Ц не мисля, че ще ти се отрази зле.

# 286
Ефектът на Marine Hyaluronics би трябвало да е по-пълна кожа (т.е. хидратирана), но два дена е малко скоро за осезаем ефект. Ако искаш за повяхнал тен може да пробваш с някакъв антиоксидант, някоя формула с витамин Ц не мисля, че ще ти се отрази зле.
Благодаря. Да, и аз предполагам, че два дена никакво време не са, така че за сега се радвам, че няма някаква непоносимост, която да се появи веднага. Като минат десетина дни-две седмици от началото на употребата на този продукт, може и да включа нещо от това, което предлагаш.

# 287
  • София
Момичета, забелязвали ли сте влошаване на кожата в началото на ползването на продуктите?

Определено виждам осезаем ефект- изгладена кожа, много по-незабележими бръчки, но ползвам от около 3 седмици серия от продукти и забелязвам и появата на пъпки ( THE ORDINARY NIACINAMIDE 10% + ZINC 1 ползвам и сутрин и вечер с цел корекция на несъвършенства).

Какво бихте препоръчали от опит за кожа с поява на пъпки и бих искала да изчистя и някои стари петна (ползвам червената маска, както и THE ORDINARY GLYCOLIC ACID 7% TONING SOLUTION ТОНИК и THE ORDINARY LACTIC ACID 10% + HA 2% СЕРУМ,  THE ORDINARY NATURAL MOISTURIZING FACTORS + HA Surface Hydration Formula  и THE ORDINARY VITAMIN C SUSPENSION 23% + HA SPHERES 2.

Благодаря!

# 288
Много ми хареса крема за ръце на The Chemistry. Не знам дали това е част от тази тема, но аз от тук го видях и за това тук пиша. Едва ли ще има подмладяващ ефект, но някакси наистина ръцете са хидратирани, а в същото време не мазнеят. Сега ме е яд, че не си взех по-голяма тубичка. Сегашната е само 30мл. Наистина е много  малка. Но понеже имам козметика наотворена и захвърлена с тоновете и не посмях да взема поредната захвърлена.

# 289
Момичета, забелязвали ли сте влошаване на кожата в началото на ползването на продуктите?

Определено виждам осезаем ефект- изгладена кожа, много по-незабележими бръчки, но ползвам от около 3 седмици серия от продукти и забелязвам и появата на пъпки ( THE ORDINARY NIACINAMIDE 10% + ZINC 1 ползвам и сутрин и вечер с цел корекция на несъвършенства).

Какво бихте препоръчали от опит за кожа с поява на пъпки и бих искала да изчистя и някои стари петна (ползвам червената маска, както и THE ORDINARY GLYCOLIC ACID 7% TONING SOLUTION ТОНИК и THE ORDINARY LACTIC ACID 10% + HA 2% СЕРУМ,  THE ORDINARY NATURAL MOISTURIZING FACTORS + HA Surface Hydration Formula  и THE ORDINARY VITAMIN C SUSPENSION 23% + HA SPHERES 2.

Благодаря!

Привет, не съм експерт  Simple Smile, но това което мога да те посъветвам да не прекаляваш с ексфолиращите продукти. Понякога прекалената им употреба може да доведе до поява на пъпки. Ако не си сигурна кое ти ги причинява, можеш да пробваш за известно време да ползваш само гликоловата или само млечната киселина...Лично аз продукти с киселини ползвам обикновено около три пъти седмично, а в останалите дни ретинолови продукти. Разбира се, всяка кожа е различна  Simple Smile

# 290
  • София
Teddy bear и аз съм със същия проблем с Ниацинамида. Спрях го, за да се успокои кожата и след това ще видим. Ползвам също и млечна киселина и ретионоид в сквалан, както и SUBQ серум. Ще ги проследя по отделно, но определено нещо ми дойде в повече.

# 291
...
Винаги приемам корекции от по-вещи от мен Grin

Благодаря много за ценните съвети:) Фактор 50 нанасям само сутрин, но ще взема и THE ORDINARY VITAMIN C SUSPENSION 23% + HA SPHERES 2%. Продуктите ги купувам от Дъглас, като ги има само в Парадайз и Мол София.

Последна редакция: пт, 20 дек 2019, 09:58 от bubanka

# 292
Здравейте! Чета ви от известно време, но ми се струва доста сложно да се подберат продуктите. Вчера посетих физически магазин и с помощта на консултантките взех някои неща. Въпросът ми е: как да редувам Ретиноид 2% и Ниацинамид? Не знам защо реших, че първо трябва да е ретиноида и после ниацинамида, но пък гъстотата им ме навежда към обратния ред.
Иначе снощи си направих гликоловия пилинг и ми понесе добре.
Също ще съм благодарна за насоки какво още мога да включа. Кожата ми е суха, с леко мазна Т зона, с фини линии и първи бръчки. Имам и леко зачервяване по бузите (купероза), което зимата се обостря от температурните разлики. Ниацинамида за този проблем ми го препоръча вчера консултантката.

# 293
Според мен първо Ниацинамид, после Ретиноид, поне аз така правя.
За начало може да се ползват поединично, за да се види има ли реакция.

# 294
Кой продукт на ординари ..ама наистина след упорито мазане премахва голямо кафяво петно..много ме дразни, за момента безуспешна е моята борба

# 295
Здравейте, минавам да се оплача от Hyaluronic acid plus B5. Кир ефекта едно на ръка, но кожата ми изглежда вяла и омърлушена! Сякаш съм посърнала. Дори спрях останалата козметика, която ползвам(шисейдо), защото исках да съм сигурна, че е от него, но две вечери ползвам само хиалуроника, не съм доволна.
Идеи?

# 296
Здравейте, минавам да се оплача от Hyaluronic acid plus B5. Кир ефекта едно на ръка, но кожата ми изглежда вяла и омърлушена! Сякаш съм посърнала. Дори спрях останалата козметика, която ползвам(шисейдо), защото исках да съм сигурна, че е от него, но две вечери ползвам само хиалуроника, не съм доволна.
Идеи?

Не съм фен точно на тази хиалуронова киселина, но мисля, че ако се ползва само тя, няма как да е добър ефектът. От всичко, което съм чела предназначението й е да привлече и да вкара в кожата влагата от други продукти, ако други продукти няма и/или е нанесена на сухо лице, по-скоро ще го изсуши. Обикновено препоръчват сандвич - хидратиращ продукт/просто влажно лице, след това хиалуроновата киселина после пак хидратиращ продукт.

# 297
Има ли някой, който ползва AHA 30% - как се отразява на кожата? Има ли излющване?

# 298
Аз си го купих, но още не съм го ползвала.

# 299
Има ли някой, който ползва AHA 30% - как се отразява на кожата? Има ли излющване?
Досега само веднъж съм го ползвала. Усеща се леко парене при нанасяне, но нищо нетърпимо. При мен лющене няма. Нанесох за 10 минути.

Общи условия

Активация на акаунт