The Ordinarу + DECIEM (Тема № 4)

• 57 407
  • 775
  •   1
Отговори
# 390
Благодаря. Май ще пропусна НМФ.. В момента ползвам флуида на Хей Органик над Марийн Хиалуроникс и съм доволна. Май ще го подновя в такъв случай.
Може да си взема Хиалуроновата киселна и да я ползвам вечер, а сутрин да си продължа като сега. Не искам нещо да ми прави кир, понеже отгоре слагам крем за лице (флуида), слънцезащитен и фон дьо тен. Ако стане на кир, ще изглеждам потресаващо.

# 391
Аз си взех НМФ преди около 2-3 седмици и... не ми идва достатъчно мазен. Допреди това ползвах Mixa ProTolerance Rich и сякаш ми харесваше повече, има доволно сквалан в него, може би НМФ ще го оставя за лятото. На мен кир ми прави само ниацинамида.

# 392
Ниацинамид и хк ми правят кир ефект ако непосредствено след това нанеса нещо друго.

# 393
А на мен ниацинамида не ми прави проблеми. Даже ми опъва леко, ако не нанеса веднага нещо над него. Суха ми е кожата, за протокола.
След него обикновено слагам още 3 продукта и няма кир ефект.

# 394
На мен кожата ми е доста мазна и слагам НМФ вечер като последна стъпка. Не съм забелязала сутрин дали ми е омазнено лицето,защото и без това веднага го измивам като стана. Важното за мен е че кожата не ми се изсушава от разните продукти. Иначе доста лесно ми се запушват порите, но от НМФ нямам такъв проблем. Сутрин доста често пропускам крем, защото иначе ми се омазнява през деня лицето. Може би не е хубаво, но това работи за мен.

# 395
Искам да попитам пишештите в тази тема какво ви е мнението за продуктите на Revolution, които са подобни на The Ordinary?

# 396
Няма смисъл от тях. The ordinary са по-добри.

# 397
  • Варна
На мен и ХК и Ниацинамида ми правят "кир ефект" независимо дали изчаквам 10-20-30-60 мин след и между нанасянето им... Ефекта се проявява веднага щом нанеса слънцезащита и фдт и вече се побърквам! Пробвах и на влажно лице- ефекта е същия.

# 398
Момичета, аз замених хиалуроновата киселина с хидратиращия лосион на Хада Лабо - много съм доволна, забравих за досадния кир ефект, след него нанасям ниацинамид.
Марин хиалуронова също не харесах.

# 399
Момичета, аз замених хиалуроновата киселина с хидратиращия лосион на Хада Лабо - много съм доволна, забравих за досадния кир ефект, след него нанасям ниацинамид.
Марин хиалуронова също не харесах.
В ДМ има ли го?

# 400
Намерих назад в темата препоръки за слънцезащитата на Авен, Уриаж и А-дерма за мазна кожа. Имате ли съвет/наблюдения коя е най-добра? Кожата ми е леко проблемна, запушват се пори, излизат пъпки (на 32 съм) , въпреки че откакто използвам няколко  родукта на ТО ми се изчести лицето. Не искам да с ирам киселината като стоне топло и за това мисля за слънцезащита, до сега не съм използвала. Имам проблем с всички кремове за рице, които съм пробвала, от всичко лъсвам и пъпчасвам и за това от сега я мисля слънцезащитата, уж да избера най-правилно.

# 401
  • Somewhere in Spacetime
Аз също съм доволна от NMF. Ползвам го заедно със сквален. Купих го от ЧП, макар че четох различни мнения за него.
Нормална към леко мазна Т-зона кожа имам.

Ниацинамид съм нанасяла както сутрин, така и вечер. Като след него съм слага други продукти, но не съм имала този ефект.
Какво количество нанасяте? Аз повече от 1 -2 капки не слагам.
Дали не е до кожа? При мен всичко попива.

Аз писах за слънцезащитните продукти.
Тези продукти съм ги селектирала за себе си след щателно преглеждане на състава за вида на филтъра и комедогенните съставки. Ако не те притесняват филтрите, на пазара има и други продукти за мазна и смесена кожа, но просто гледай да отсъстват комедогенните съставки. А вече дали на твоята кожа ще допадне даден продукт, не може да се каже предварително. Пробвате и така. Поне избор има.

# 402
Ниацинамид съм нанасяла както сутрин, така и вечер. Като след него съм слага други продукти, но не съм имала този ефект.
Какво количество нанасяте? Аз повече от 1 -2 капки не слагам.
Дали не е до кожа? При мен всичко попива.
2 капки слагам и аз, някой път и 3 и мажа към шията. Иначе не винаги ми прави кир и на мен. Примерно като мажа с бочко или ефаклар не ми прави кир, но с масло за лице и крема на Авен с фактор ми прави кир.

# 403
Black hole, сигурно ще пробвам първо Авен, фен съм на марката.

# 404
На Ла-Рош са им много хубави. Видях, че има точно за кожа с пъпки: https://sopharmacy.bg/product/47257/la-roche-posay-anthelios-ant … spf50-x50-ml.html може да си поискаш мостри на тези, които си си набелязала и да видиш кое ти харесва.

Общи условия

Активация на акаунт