The Ordinarу + DECIEM (Тема № 4)

• 57 372
  • 775
  •   1
Отговори
# 435
Аз го мажа след друг серум(на друга марка). Мазно ми е и на мен, но аз малко след него нанасям крем, което подобрява нещата.  И моята калъфка се мазни от всичко, което ползвам Simple Smile Спя на копринена калъфка, против бръчки .

# 436
Ще го пробвям да го сложа самостоятелно, защото четох сега отзиви, че попива...

# 437
И аз искам да питам за алтернатива на ниацинамида. От него ми излизат огромни пъпки, дори на докосване кожата да е страхотна, по всеки друг начин изглежда ужасна, със зачервявания, гной и т.н.
Успях да си създам простичък режим, с който успях да загладя кожата, но лъсвам без ниацинамида.

# 438
Много солидна хидратация може да помогне и да не се омазнява кожата.

# 439
  • Стара Загора
Взех си хиалуроновата киселина и ниацинамида. Четох как ги използвате, но едни слагат 1-во ниацинамида и след това хиалуроновата киселина, други обратно. Боря се с пъпки, които излизат преди цикъл и след тях дълго време стоят червени петна. Как е правилно да ги използвам тези 2 продукта? Кожата ми е комбинирана.

# 440
Взех си хиалуроновата киселина и ниацинамида. Четох как ги използвате, но едни слагат 1-во ниацинамида и след това хиалуроновата киселина, други обратно. Боря се с пъпки, които излизат преди цикъл и след тях дълго време стоят червени петна. Как е правилно да ги използвам тези 2 продукта? Кожата ми е комбинирана.

Пръскане с розова вода лицето, 2-3 капки малки хиалуронова, втриваш нежно, после пак запечатваш с пръскане на розова вода и след това ниацинамид, накрая крем за лице, ниацинамида може да се вкарва заедно с крема.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 20:31 от dani-ela-80

# 441
  • софия
Имам х.к. при мен  попива мигновенно,няма кир ефект,а съм със смесена кожа.
След 1 шише салицилова к-на и 1 ниацинамид  смело мога да кажа ,че няма онова омазняване както преди.

# 442
Може ли да споделите кога в рутината използвате аргирелин?
Само сутрин ли?
Гледам ,че е конфликтен със всякакви киселини,а вечер ги използвам .
Също си поръчах вит.С в силикон 30% и незнам как да го включа и него в рутината.Вечер използвам гликоловия тоник.Сутрин мога ли да слагам от вит.Ц ?Признавам ,че не съм чела в темите за него,може и да е коментирано.

# 443
  • софия
Моят вит.Ц е на прах и го слагам сутрин с х.к..
Вечер и аз съм с тоникът без един ден ,тогава е млечната к-на 5%.
Аргирелин слагах  преди ,но не ползвах тогава тоникът.

# 444
Видяхте ли ефект от Аргирелина?

# 445
  • София
За мен аргилеринът е топ продукт. Трето шише подкарвам. Ползвам всеки ден и сутрин и вечер, като останалите киселини не нанасям около очите. Само ретиноидна нанасям на около очната зона. Третирам освен околоочната зона, нансям и към слепоочието, назолабиални и гневни. Няколко приятелки отбелязаха, че има промяна 😉.

# 446
И аз за това се замислих ,че к-ни не ползвам около очи (а и сигурно е противопоказно)и не би трябвало да има проблем.Само на челото няма да слагам аргирелин като ползвам к-ни.
Аз повече се надявам за челото да има поне лек ефект.На 28 съм и имам леко изразени линии,а не искам да прибягвам до разни козметични корекции.

# 447
  • Някъде там

Това с какво е хубаво да го съчетая?

# 448
Какъв тип ти е кожата и какво искаш да постигнеш? Как да ти кажем иначе с какво да съчетаеш...

# 449
  • Някъде там
Какъв тип ти е кожата и какво искаш да постигнеш? Как да ти кажем иначе с какво да съчетаеш...
Комбинирана с несъвършенства .
На 30 + имам нужда и от нещо за бръчици и свеж вид на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт