Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?!

• 68 215
  • 767
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Абе наплашихте ме с тия мъхове, ама дори и от няколкото ползвания до сега мога да кажа, че не са толкоз много.

# 106
Странно, на мен ми се виждат много. На едно сушене от 1/2 пълна пералня излизат по половин шепа мъхове.

# 107
  • Пловдив
М не..само от едно долнище на сина бяха повечко, ама чак половин шепа не е.

При вас 60минутната програма до сухо ли суши?

# 108
Хммм....аз нямам такава програма. Имам нон стоп 3 ч.

# 109
  • Пловдив
Моето Аег е без термопомпата...
Още напасвам програмите.
Вие ако намаляте времето за сушенето, отразява ли се на степента на сухо? Т.е скъсяваш времето и не са напълно сухи.

# 110
Логично е, че няма да е толкова сухо, когато намаляваш времето.
На твоята /без термопомпа/ има нон стоп 60 мин., излизат влажни.
Мъховете не можеш да ги видиш. На другия вид пералня се събират в специален контейнер, какъвто няма при твоя модел.

# 111
  • Пловдив
Знам, че нямам филтър, но се събира мъх по гумата.
А за др.програми...напр.избирам тая за памук. Зареждам дрехи и пускам. Почват да мигат кг и върти дрехите...тогава ли си преценя дали да намали времето? Според заредените кг?

# 112
Да, сама си преценява. Чудя се защо ти задаваш време?!

А за мъховете...това по гумата не е всичко, а само миниатюрна част от истинското количество. Ей сега суша, ако не забравя, ще снимам да видиш колко има във филтъра от 5-6 памучни блузи.

# 113
  • Пловдив
И да видя няма как да променя нещата...ще бърша и мия и така.

Задавам го, по-скоро пробвах, щото нещо много ми се вижда да ми пере по 4ч.

# 114
Известно ли ви е да има прралня със сушилня, но от тесните с горно зарежданте? Имам малко пространство под 60см и съм с такава тясна пералня.Чудех се има ли комбиниран модел че нашата е за смяна?

# 115
  • Пловдив
Хамсти, аз не съм чула ...

Да питам аз...с какво ароматизирате? Взех един хвален спрей на Сано за сушилня, ама нещо не е това, което очаквах.

# 116
С нищо не ароматизирам, искам дрехите да са чисти  и да не мириша на обществена пералня като ходя по улиците.

# 117
Хамсти, аз не съм чула ...

Да питам аз...с какво ароматизирате? Взех един хвален спрей на Сано за сушилня, ама нещо не е това, което очаквах.

Сегашните ми препарати миришат и след сушилня. Английски персил и немски Ариел. Но ползвам в други случаи къпички Ленор за сушилня. Слагам по 2-3 в зависимост колко е прането. На тях американците ме научиха и ползвам откакто си купих първата сушилня преди 15 г....

# 118
  • Пловдив
Ами тукашните ме миришат, та затова питам Simple Smile Мерси! Ще видя за кърпички.

За сушенето във вариант Сухо за гладене...трябва да не е напълно сухо като това за Гардероб, нали?
Просто  да се ориентирам кви ги върша Simple Smile

# 119
Точно така.

Общи условия

Активация на акаунт