Избор/Мнение за комбинирана пералня със сушилня?!

• 68 096
  • 767
  •   1
Отговори
# 705
А дрехите сортирахте ли според дебелината? _ искам да кажа, че ако има един по_дебел суичер с доста по_тънки матрии, то машината ще суши докато той изсъхне, а през това време останалите дрехи ще пресъхнат.
Бяха само памучни материи - бельо и чаршафи.
Чаршафи винаги се сушат самостоятелно. Иначе се получава това, което е описала Черна станция.

# 706
E, може и заедно, но по някое време вадиш бельото.

# 707
Аз винаги суша и пера заедно чаршафи и пижами . Никога при сушенете не са ставали на кълбо .   Веднъж само горните чаршафи на децата  бяха влезли един в друг . Но аз съм с отделни уреди .

# 708
Здравейте!
Тази година Дядо Коледа ми донесе страхотен подарък - AEG L9WBC61B. Пробвах и пералнята и сушилнята, но това, което ми прави впечатление е, че първоначално записаното на дисплея време се удължава в процеса на работа. Например при 6,5 кг. пране на първата програма Памук, времето на дисплея беше 2,40ч. , след няколко минути се промени на 2,50ч. ,а пералнята се изключи чак след 3,45ч. Една минута засичам, че е около 2-2,5 мин. реално време. При сушенето отново се получава удължаване на времето поне с час или час и половина. Не съм ползвала още бутоните за Икономия на време. Въпросът ми към ползващите този модел пералня е дали и при вас така се получава или при нас има проблем?
Весели празници и бъдете здрави!

Супер е пералнята,перете  и сушете смело-няма страшно Simple Smile
А да попитам,регистрирахте ли я вече за удължена гаранция и получихте ли сертификат за това,защото моя нещо се бави...

# 709
  • София
Avramov_2 регистрала съм я и получих сертификата преди Коледа.

# 710
Здравейте!
Тази година Дядо Коледа ми донесе страхотен подарък - AEG L9WBC61B. Пробвах и пералнята и сушилнята, но това, което ми прави впечатление е, че първоначално записаното на дисплея време се удължава в процеса на работа. Например при 6,5 кг. пране на първата програма Памук, времето на дисплея беше 2,40ч. , след няколко минути се промени на 2,50ч. ,а пералнята се изключи чак след 3,45ч. Една минута засичам, че е около 2-2,5 мин. реално време. При сушенето отново се получава удължаване на времето поне с час или час и половина. Не съм ползвала още бутоните за Икономия на време. Въпросът ми към ползващите този модел пералня е дали и при вас така се получава или при нас има проблем?
Весели празници и бъдете здрави!

Супер е пералнята,перете  и сушете смело-няма страшно Simple Smile
А да попитам,регистрирахте ли я вече за удължена гаранция и получихте ли сертификат за това,защото моя нещо се бави...
Обадете се на телефона на сайта на АЕГ, 0700..... Безплатен е и питайте.

# 711
Хмм явно нещо не съм направил както трябва.Телефона не е ли  080046019?

# 712
Да, този е. Сбъркала съм.

# 713
Колко често трябва да се изпразва контейнера за вода на комбинираната АЕГ, 9-та серия? Този, който е долу в дясно? В упътването пише, че някой имат директно маркуч, който отива към мръсната вода, но предполагам това е когато не е комбиниран продукт. Вие поддържате ли ги както е описано в упътването ?

# 714
Колко често трябва да се изпразва контейнера за вода на комбинираната АЕГ, 9-та серия? Този, който е долу в дясно? В упътването пише, че някой имат директно маркуч, който отива към мръсната вода, но предполагам това е когато не е комбиниран продукт. Вие поддържате ли ги както е описано в упътването ?

Ма комбито си има маркуч и си изхвърля водата, никакъв контейнер не се изпразва. Тъпо е да е пералня и така да е свързана към канала и да не се ползва това предимство и да има контейнер. Нещо не схващам какво питаш.

Последна редакция: чт, 31 дек 2020, 10:42 от Черна станция

# 715
Тази пералня няма контейнер за вода. Това долу е филтърът на помпата, който има всяка пералня.
Нищо от това, което пишеш, не написано в упътването.

# 716
Това е филтърът и е хубаво да се почиства поне веднъж в месеца. То зависи и какви дрехи се перат и колко често се ползва.

# 717
Ясно, нещо не съм разбрал описанието в книжката. Колко често се чисти този филтър долу или докато изкара грешката за задръстен филтър на дисплей-а?

# 718
Ясно, нещо не съм разбрал описанието в книжката. Колко често се чисти този филтър долу или докато изкара грешката за задръстен филтър на дисплей-а?
Веднъж на няколко месеца, проверявайте си джобовете преди да сложите дрехите и няма да има никакъв проблем.

# 719
Този филтър се чисти така както на всяка пералня _ веднъж на месец-два.

Общи условия

Активация на акаунт