Клиника Адела Фертилити - вълшебна тема 8

• 34 955
  • 725
  •   2
Отговори
# 630
  • Варна
Милото, по-горе писахме на Хопчи. Иначе, ако кюретажите са извършени качествено, изобщо не е задължително да имаш сраствания.
Блинг, съжалявам, че се чувстваш така, наистина! Пожелавам ти да приключиш отношенията си с клиниката с хубав завършек и още едно детенце!
Вие, опитвате ли за спонтанна бременност сега?

# 631
Блингче Hug
Като една от активно пишещите във форума през предходните години, ще ви кажа че в тази нелека борба идва един момент, в който вече дори не ти се споделя. Особено пък ако има поредица от разочарования. Аз вече рядко се включвам в темите от Проблемно забременяване. И то не защото имам разочарования от доктора или клиниката, а защото се изморих да се обяснявам. Хората от добро /не винаги, де/ питат, разпитват, дават съвети. Но мен това ме напряга. И съм решила, че при следващ опит няма да кажа дори на майка ми. Не знам защо станах толкова раздразнителна на тази тема... Понякога ми се иска да избягам на някой самотен остров и никой нищо да не ме пита. Blush А бях такъв оптимист и готова винаги да говоря и да споделям...
Ливче, добре дошла отново. Hug
Сънче, Ev Kissing Heart

# 632
Арвен, опитваме. Но то не стана толкова време със здрави матка и тръби, сега ли да стане. Нито имам вяра, нито време и търпение да чакам чудо. Не ме разбирайте погрешно. Този път не ми е на живот и смърт. Но всеки си има някакъв предел. Беше ми трудно да се преборя първо със себе си, после с други хора и обстоятелства и да поискам второ дете. Едно беше преди няма и година. После всичко се завъртя на 360 градуса. Сега отново се опитва да се завърти. Но вътрешно съм си заложила някакъв лимит от вложени емоции и време. Времето взе да се изчерпва, търпението също, а нещата са до никъде. Просто искам да затворя тази страница и да продължа живота си в друга посока.
Боби, разбираемо е. Аз се бях затворила за почти всички обикалящи ме. Споделях само с вас, сродните души. После след раждането разбираемо се отдалечих и не пишех, защото нямаше с какво да съм толкова полезна. Сега отново се включвам за неща, с които съм в час и мога да помогна. Но като цяло и аз предпочитам да избягам на някой остров и да не казвам нищо на никой. Ама с детето съм зависима и няма как Grin Иначе трябва да я мъкнем с нас и ще е много забавно. Но пък така може да ни пускат с предимоство, че иначе ще взривим клиниката Smiling Imp

# 633
Момичета, аз идвам с един много глупав въпрос, на който не можах сама да си отговря, понеже съм много боса по темата.
Дрилинга на яйчниците, който правят в клиниката по време на трасвагинална лапароскопия, същото ли е като фенестрация на яйчниците:flushed:
Питам по повод поликистоза.

# 634
Мисля, че е едно и също. Представлява продупчване на яйчниците с биполярна игла. Но все пак да се изкажат момичетата с опит. Не помня вече кой беше правил.
Благодаря на всички момичета, които писаха тук и на съобщение. Трогната съм Sparkling Heart

# 635
Идвам да почерпя, защото синът ми днес става на 2!

# 636
Да ти е жив и здрав. Щастливо детство и много усмивки! Flowers Hibiscus

# 637
Честит празник на порасналото момче! Да расте здрав и усмихнат!

# 638
  • Варна
Верче, живо и здраво да ти е момчето! Пожелавам му прекрасно детство, изпълнено с много забавления!

# 639
Да е живо и здраво, Верче 😘 Да расте много здрав и щастлив 🙂

# 640
Благодаря! Да ви се връщат пожеланията!
Нека всички дечица да са много здравички!!

# 641
Здравейте момичета,днес ми дойде цикъла ,доктора иска на втори ден хормони и преглед.Днес е неделя и няма как да се обадя за час.Ако утре отида направо в клиниката да пусна хормони дали ще е проблем,или задължително трябва да се обадя за час?

# 642
Миле-на, утре сутринта директно отиди, за да ги пуснеш. Няма да ти направят проблем, че не си се обадила преди това. Аз така съм действала няколко пъти. Успех!

Верче, честито ти пораснало момче! Да е здрав и щастлив!

# 643
Милена, звъниш на акушерката, с която държиш връзка и утре отиваш в 8 в манипулационна.

Верче, прегръдки!

# 644
Милена, звъниш на акушерката, с която държиш връзка и утре отиваш в 8 в манипулационна.

Верче, прегръдки!
Днес е неделя неудобно ми е да притеснявам акушерката в почивният и ден.

Общи условия

Активация на акаунт