Клиника Адела Фертилити - вълшебна тема 8

• 35 168
  • 725
  •   1
Отговори
# 645
Няма неудобно, трябва да знаят, че ще идеш. Това им е част от работата. Ако ти е толкова неудобно, пиши съобщение във вайбър.

# 646
Милена, звъниш на акушерката, с която държиш връзка и утре отиваш в 8 в манипулационна.

Верче, прегръдки!
Днес е неделя неудобно ми е да притеснявам акушерката в почивният и ден.
Аз бих писала по вайбър.

# 647
Милена, звъниш на акушерката, с която държиш връзка и утре отиваш в 8 в манипулационна.

Верче, прегръдки!
Днес е неделя неудобно ми е да притеснявам акушерката в почивният и ден.

Пиши във Вайбър.
За съжаление си знаят,че ще ги търсят през уикенда. Ако е много спешно им звъня, ако мога да получа инфо и по Вайбър - пиша.

# 648
И аз се сетих за Вайбър,но Цвети няма Вайбър,ще и звънна по-късно.Благодаря ви момичета!

# 649
Сигурна ли си, че няма? Аз съм си писала с нея по Viber, но все пак беше преди 2 години.

# 650
Сигурна ли си, че няма? Аз съм си писала с нея по Viber, но все пак беше преди 2 години.
Номерът на който и звъня няма Вайбър.

# 651
Да, сега погледнах. Явно го е махнала.

# 652
Някой да е в същото положение като мен , всеки път ембриона да е с дефрагментации ?

# 653
Какъв процент са?

# 654
Не зная ! Всеки път дефрагментации и 3ти ден ембриона спира развитие ! При други получава ли се така също на естествен цикъл ?

# 655
На мен не са ми казвали да има дефрагментации, но е факт, че 4 броя спряха между 4ти и 6ти ден. На ЕЦ без грам стимулация. Казвам това за стимулацията, защото като бях в Адела пак се водеше уж ЕЦ, но имах 3-4 инжекции с Фостимон по около 150 единици. Сега обикновено минавам само с 1 Цетротид и 1 Хориомон. Питала съм ембриолозите на Надежда, но не могат да кажат дали проблемът е в яйцеклетката или в сперматозоида. И двете изглеждат добре и без забележки преди оплождането. Мога само да предполагам, че проблемът е основно в яйцеклетките ми. Колкото и ниското АМХ да не значи лошо качество, годините си казват думата.

# 656
В абсолютно същото положение съм!  Също модифицирани ЕЦ , а сега беше напълно ЕЦ , но резултата е все едно и също !Поне в Надежда всичко е 1000 лв !

# 657
Ами ние затова решихме, че няма да чакаме до 5ти ден колкото и да ми се иска. Ще събера 2-3 замразени на 3ти ден и ще връщаме. Може пък да се уцели някой здрав, който иначе не би оцелял до 5ти ден. Според някои теории при жени в по-напреднала възраст трябва да се връщат ембрионите по-рано. Не помня ти на колко гадини си, де. Blush Да не те състаря преждевременно. Но в някои клиники в чужбина даже на 2ри ден връщат. Не съм се интересувала обаче за успеваемостта.

# 658
От Бахчеджи Карликая ми каза че нямам никакъв шанс на ЕЦ , та дори и модифицитан ! На 38 съм с нищожен Амх !

# 659
Блингче Hug
Като една от активно пишещите във форума през предходните години, ще ви кажа че в тази нелека борба идва един момент, в който вече дори не ти се споделя. Особено пък ако има поредица от разочарования. Аз вече рядко се включвам в темите от Проблемно забременяване. И то не защото имам разочарования от доктора или клиниката, а защото се изморих да се обяснявам. Хората от добро /не винаги, де/ питат, разпитват, дават съвети. Но мен това ме напряга. И съм решила, че при следващ опит няма да кажа дори на майка ми. Не знам защо станах толкова раздразнителна на тази тема... Понякога ми се иска да избягам на някой самотен остров и никой нищо да не ме пита. Blush А бях такъв оптимист и готова винаги да говоря и да споделям...
Ливче, добре дошла отново. Hug
Сънче, Ev Kissing Heart
Мисля,че всички се чувстваме така.И на мен вече са ми безкрайно дразнещи опитите за помощ.И все още има напълно леишки такива, като - ооо,аз имах едни такива познати,пиха фолиева киселина и забременяха.Винаги някой има познати,които са така и направили еди какво си и станали нещата.
На хората им е интересно да си изказват предложенията.Но на нас ни е омръзнало да даваме обяснения.
Намерих тактитка, която приключва въпроса в дългосрочен план.Казвам ми- Е,не на всеки му е писано да има дете.Гадно е, но приключва въпроса.

ver4eto_sv
Честит рожденик!Да ти е жив и здрав,да расте весело и усмихнато дете!!!

Общи условия

Активация на акаунт